Lady wearing a grey beanie and blue coat while shooting on the EOS RP with RF 24-105mm F4-7.1 IS STM
Blank-Rect Image

Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM

Shkrepni optimalen e çdo dite me një objektiv të gjithanshëm që ju prezantohen me botën emocionuese të sistemit pa pasqyra kuadërplotë "Canon EOS R".

Shkrepni optimalen e çdo dite

Gëzoni të gjitha përfitimet e gamës kuadërplotë "EOS R" me një objektiv praktik 24-105 mm, shumëfunksional me stabilizues të integruar figure që ju ruan qëndrueshmërinë në foto dhe filma.

Shikoni specifikimet e plota

Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM FRT pack shot

Imazheri e gjeneratës së re

Cilësi kuadërplotë, stabilizues mahnitës optik me 5 shkallë, vetëfokusim i shpejtë e i shtruar dhe një fokusi i kombinuar, me unazë kontrolli të objektivit, për komandim intuitiv e të personalizuar mbi cilësimet e kamerës.

Lady wearing a grey beanie, blue coat and taking a shot on the EOS RP with RF 24-105mm F4-7.1 IS STM

Cilësi mahnitëse e praktike figure kuadërplotë

Shikoni të gjithë pamjen; peizazhe epike, detaje të imëta, portrete të forta dhe momente të dëlira. Shkrepni në 13 cm me makro fokusi qendror 0,5-fishe, dhe me aparat në dorë falë stabilizimit optik të figurës me 5 shkallë.

Shot of an ammonite which was taken using the RF 24-105mm F4-7.1 IS STM

Fantastik për foto dhe filma

Gjurmoni subjektet dhe arrini fokus të shtruar, natyral kur shkrepni filma, falë motorit të qetë STM që e bën këtë objektiv ideal për foto dhe video mahnitëse.

Portrait shot taken on the RF 24-105mm F4-7.1 IS STM

Një objektiv ideal ditor

Një objektiv, por shumë mundësi Falë dizajnit peshëlehtë dhe kompakt në vetëm 395 g, është një zmadhues praktik nga i cili mund të nisni udhëtimin tua në modelet kuadërplota pa pasqyra.

Shot of the RF 24-105mm F4-7.1 IS STM being held in hand

Specifikimet

Gama e zmadhimit

Gama fokale

Stabilizim optik figure me 5 shkallë

Stabilizim i avancuar figure

Motori STM

Fokusim i shpejtë

Përmasë kompakte

88,8 mm

Unaza e Kontrollit të Lenteve

Fokus i kontrolluar

Peshëlehtë

395 g

Shikoni specifikimet e plota

Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM FRT pack shot
RF 24-105mm F4-7.1 IS STM packshot where you can see the glass

Çfarë ka në kuti

Gjithçka që ju duhet për fotografinë dhe videon e përditshme me modelet kuadërplotë pa pasqyra.

RF 24-105mm F4-7.1 IS STM

Kapa i parmë objektivi

Kapak i pasmë objektivi

Paketa e manualit të përdoruesit

Në duart e profesionistëve

Mësoni se si fotografët e regjisorët profesionistë gëzojnë të gjitha të mirat e sistemit kuadërplotë "EOS R".

Shihni artikujt

Aksesorët e lenteve

Produktet e lidhura

Wide Angle Lens

Objektiva këndgjerë

Arrini një fushëpamje më të gjerë dhe përfshini më shumë në kuadër me anë të objektivave tanë këndgjerë.

Mësoni më shumë