Risi NEW

Makroobjektiva

Canon RF 100mm F2.8L Macro IS USM

RF 100mm F2.8L Macro IS USM është një makroobjektiv profesional me zmadhim kryesues në treg prej 1.4x dhe kontroll të ndryshueshëm aberracioni sferik për të rregulluar efektin Bokeh.

FOTOGRAFIA E MAKROOBJEKTIVIT

Zmadhoni detajet e fshehura

Shikoni se si e përdor Oliver Wright modelin RF 100mm F2.8L Macro IS USM për shkrepjen e insekteve, rrëshqanorëve, portreteve dhe shumë të tjera.
Canon Camera

Zmadhim i pabesueshëm 1.4x

Ideale për makro dore, objektivi afrohet më pranë se kurrë më parë.

Rregulloni fokusin e butë dhe efektin Bokeh

Një unazë kontrolli aberracioni të ndryshueshëm sferik mund të përdoret për të rregulluara efektin Bokeh, ndërsa zbatohet një efekt zbukurues fokusi të butë.

MAKROFOTOGRAFIA

Cilësi e jashtëzakonshme e imazhit

Një iridë 9-fletëshe dhe apertura e shpejtës maksimale prej f/2.8 ofrojnë shanse fantastike krijuese dhe cilësi mahnitëse të figurës, edhe në ndriçim të ulët.
Canon Camera

OBJEKTIV FIKS PROFESIONAL DHE FLEKSIBËL

Fotostabilizim i avancuar

Projektuar për shkrepje të qëndrueshme dore, fotostabilizuesi hibrid ju jep vetëbesim të lartë me deri në 5 nivele2 kompensimi.
Canon Camera

VETËFOKUSIM I SAKTË DHE I SHPEJTËSISË SË LARTË

Vetëfokusim i shpejtë, i qetë dhe i saktë

Motorët Dual Nano USM sjellin nivele të reja fokusimi të shpejtë dhe të qetë, ideal për foto ose video. Dizajni i objektivit pengon dhe luhatjen e fokusit, duke garantuar koherencën.
Canon Camera

OBJEKTIV ME IZOLIM ATMOSFERIK

Konstrukt pa kompromise

Ky objektiv i serisë L vjen me izolim atmosferik dhe veshje fluori në elementin e jashtëm për mbrojtje ndaj pluhurave dhe ujit.
Canon Camera

Një objektiv për të gjitha situatat

RF 100mm F2.8L Macro IS USM është një objektiv mahnitës i serisë L për fokus nga afër dhe punime me portrete, duke frymëzuar krijimtarinë.

Specifikimet

 • Zmadhim makro 1.4x1

  Zbulon detajet e fshehura

 • Kontroll aberracioni sferik

  Për komandim optimal të efektit Bokeh dhe fokus të butë

 • F2.8

  Për rendiment të lartë në të gjitha situatat

 • Dual Nano USM

  Për fokusim të vazhduar, të shpejtë e thuajse pa zhurmë

 • Fotostabilizues hibrid optik me deri në 5 nivele2

  Qëndrueshmëri e jashtëzakonshme në stabilitetin e niveleve të ulëta të ndriçimit

 • Unaza e komandimit të objektivit

  Ndryshojini cilësimet teksa jeni ende duke e parë subjektin

REGJISTROHUNI TANI

Regjistroni interesin tuaj për RF 100mm F2.8L Macro IS USM

Mos i humbisni ofertat e fundit nga Canon, këshillat e udhëzimet, lajmet dhe ftesat për aktivitete.
Pozë serie me RF 100mm F2.8L Macro IS USM

Çfarë ka në kuti

 • RF 100mm F2.8L Macro IS USM

 • Kapaku i lentes E-67 II

 • Qaforja e objektivit ET-73C

 • Kapak pluhuri për objektiv RF

 • Çantë LP1222

MAKROOBJEKTIVA

Krahasimi

Fotostabilizim

5 ndalesa

4 ndalesa

5 ndalesa

Lloji me motor fokusimi

Dual Nano USM

USM i tipit unazë

Motori

Min. distanca e fokusimit

0,26m

0,30m

0,35m

Zmadhimi maks. i imazheve

1.4x

1,0-fish

Zmadhimi

Konstrukti i objektivit

17/13

17/13

12/11

Pjesë speciale optike

Funksioni kontrolli të SA

1 UD

1 UD

Madhësia e filtrit (mm)

67 mm

67 mm

67

Fletë aperture

9

9

9

Të mbrojtura nga kushtet e motit

Po

Po

Jo

Gjatësia totale (mm)

148

123

90,5

Nr. maks. diametri (mm)

81,5

77,7

78

Pesha (g)

730

625

500

Artikuj të ngjashëm

 • Artikulli

  Brenda çantës së aksesorëve të makrofotografisë së Oliver Wright

  Një profesionist i makros kalon te sistemi pa pasqyra, duke përfshirë modelin revolucionar Canon RF 100mm F2.8L Macro IS USM

 • A close-up of a small crested gecko with bulging eyes and its tongue curled around the side of its face.

  Artikulli

  Objektivat optimalë të Canon për makrofotografinë

  Këshilla eksperti nga fotografët tanë për objektivat më të mirë të Canon për shkrepjen në makro, duke përfshirë modelin e jashtëzakonshëm Canon RF 100mm F2.8L Macro IS USM

 • A close-up of a tiny bee with large green eyes pollinating a yellow and red passionflower.

  Artikulli

  Transformoni fotografinë tuaj e planeve nga afër me blic për makro

  Makrofotografi, Christian Ziegler, dhe eksperti i Canon, Mark Fensome, për të mirat e përdorimit të një blici për makro për fotografinë e planeve nga afër.

 • Artikulli

  Detaje të vogla dhe impakt i madh: 3 këshilla për makron e faunës

  Makrofotografi, Pierre Anquet, zbulon si të krijoni foto mahnitëse të insekteve me apo pa makroobjektiv.

 • Aksesorët e lenteve

 • Macro Ring Lite MR-14EX II

  Një blic rrethor i posaçëm me rendiment të lartë për një kontroll të përsosur mbi ndriçimin për fotografinë makro.

 • Macro Twin Lite MT-26EX-RT

  Ndriçoni fotografitë tuaja makro me këtë njësi blici dyshe të fuqishme që ofron një kontroll të plotë dhe përputhshmëri totale për sistemin tuaj EOS.

 • Canon Camera

  Adaptor Macrolite 67

  Mundëson përdorimin e bliceve Canon Macro Twin Lite ose Macro Ring Lite me objektiva me diametër filetimi filtri prej 67 mm

 • Canon Camera

  Unzaë mbërthimi stativi E (B) me adaptor

  Pajtohet me objektivin RF 100mm F2.8L Macro IS USM dhe ka filetim vidhosjeje 1/4-inçësh.

 • Produktet e lidhura

  1. Arrin zmadhimin e parë maksimal në botë* prej 1.4x (për një objektiv të shkëmbyeshëm me vetëfokusim, për kamera kuadërplota pa pasqyra. Anketim i Canon i 3 prillit 2021)
  2. Në distanca më të afërta fokusimi, efekti fotostabilizues bie.