Makroobjektiva

Canon RF 100mm F2.8L Macro IS USM

Specifikimet

Specifikimet

 • Zmadhim makro 1.4x1

  Zbulon detajet e fshehura

 • Kontroll aberracioni sferik

  Për komandim optimal të efektit Bokeh dhe fokus të butë

 • F2.8

  Për rendiment të lartë në të gjitha situatat

 • Dual Nano USM

  Për fokusim të vazhduar, të shpejtë e thuajse pa zhurmë

 • Fotostabilizues hibrid optik me deri në 5 nivele2

  Qëndrueshmëri e jashtëzakonshme në stabilitetin e niveleve të ulëta të ndriçimit

 • Unazë komandimi objektivi

  Ndryshojini cilësimet teksa jeni ende duke e parë subjektin

Specifikimet në detaje

Specifikimet/funksionet optike

 • Madhësia e Imazhit
  Kuadër i plotë
 • Gjatësia e barasvlershme fokale me film 35mm (mm)
  100
 • Këndi i pamjes (horizontal, vertikal, diagonal)
  20°, 14°, 24°
 • Konstrukti i objektivit (elemente/grupe)
  17 / 13
 • Numri i fletëve të diafragmës
  9
 • Apertura minimale
  32
 • Distanca minimale e fokusimit (m)
  0,26
 • Zmadhimi maksimal (x)
  1,4
 • Informacioni mbi largësinë
  Po
 • Fotostabilizues OIS1
  5 nivele2 (2 nivele në zmadhim 1.0x sipas standardeve të testimit të Canon)
 • Fotostabilizues IBIS x OIS3
  8-ndalesa4
 • Aktuatori i vetëfokusimit
  Dual Nano USM

Aksesorët

 • Kapaku i lentes
  E-67 II
 • Kapaku i Lentes
  ET-73C
 • Kasa/çanta e objektivit
  LP1222
 • Kapaku fundor i pasmë
  Kapak pluhuri për objektiv RF
 • Zmadhimi me tubin zgjatues EF12 II
  Nuk është në përputhje
 • Zmadhimi me tubin zgjatues EF25 II
  Nuk është në përputhje
 • Përputhshmëria e zgjatuesit
  Nuk është në përputhje
 • Pajisje të tjera Shtesë
  Adaptor Macrolite 67 (opsional),
  Unazë montimi stativi E (B) me adaptor (opsional)

Speficikimet fizike

 • Rezistenca ndaj pluhurit/lagështirës
  Po5
 • Diametri i filtrit (mm)
  67
 • Diametri x gjatësia maks. (mm)6
  81.5 x 148
 • Pesha (g)
  685

Ndonëse objektivi vjen me konstruksion pluhur- dhe ujëdurues, ky nuk e ndalon dot tërësisht hyrjen e grimcave të pluhurit apo të pikave të ujit në objektiv.

 1. Testuar sipas standardeve CIPA
 2. Testuar sipas standardeve CIPA
 3. Testuar sipas standardeve CIPA
 4. Testuar sipas standardeve CIPA
 5. Lentet me rezistencë ndaj pluhurit/lagështisë janë të pajisura me një unazë prej gome në montimin e lentes, e cila mund të shkaktojë një gërryerje të vogël të pjesës të montimit të kamerës. Kjo nuk ndikon në asnjë mënyrë te lentja ose rendimenti i kamerës.
 6. Përmasat e objektivit kur është i mbledhur