superzoom photography

Kamera me superzmadhim

Afrohuni më shumë me detajet e shkëlqyera, kudo që shkoni, me një superzmadhim të fuqishëm të integruar në një kamerë me madhësi kompakte.

Canon PowerShot ZOOM

Canon PowerShot ZOOM

Një "PowerShot" në përmasa pëllëmbe për shkrepjen e atyre momenteve magjike të familjes apo të natyrës në 100mm, 400mm1 ose me zgjatim digjital në 800mm.

 1Gjatësitë e përmendura fokale janë ekuivalente të 35mm.

Zbuloni më shumë

CANON PowerShot ZOOM
Tell your story

PowerShot SX740 HS

Tregoni historinë tuaj në 4K me një superzoom të fuqishëm udhëtimi 40x

Zbuloni më shumë

Lifestyle Walker Standing River

Zmadhim optik i fuqishëm në një trup kompakt

Regjistroni momente të çmuara në qartësi dhe mprehtësi mahnitëse me inovacionin e cilësisë optike më të fundit të Canon. Afrohuni më shumë me ZoomPlus, e cila përdor teknologjinë më të fundit për të dyfishuar gamën e zmadhimit të kamerës.

powerful optical zoom

Një stabilizues optik imazhi me inteligjencë

Shkrepni aksionin në zmadhim të plotë ose kapni momentet me dorë në ndriçim të dobët me IS inteligjent. IS dinamike ju ndihmon të krijoni regjistrime video spektakolare të qëndrueshme edhe kur filmoni derisa vraponi.

full zoom photography
sport photography

Asnjëherë mos humbisni shikimin e një subjekti kur zmadhoni

Bota e egër dhe yjet e sportit rrallë rrinë pa lëvizur - Zoom Framing Assist ju ndihmon t'i ndiqni. Shtypni një buton dhe kamera largohet shpejt nga skena - kështu mund ta gjeni përsëri subjektin - të zmadhoni përsëri në momentin që e lëshoni.

Shikoni videon

Kapeni jetën ashtu si e shikoni

Kapni një ndjesi të vërtetë të atmosferës me sistemin HS inovativ të Canon. Një sensor ekskluziv me ndjeshmëri të lartë dhe sensor i fuqishëm DIGIC punojnë së bashku për të dhënë cilësi imazhi premium në të gjitha situatat.

beach photography

Ndani me lehtësi dhe shkrepni në distancë me Wi-Fi

Ndani krijimet tuaja duke përdorur Wi-Fi me Dynamic NFC i cili ju lejon të lidheni dhe ndani me lehtësi me pajisjet smart vetëm me një të prekur. Kapni poza të shkëlqyera të botës së egër ose foto selfie me shkrepjen në distancë me valë përmes aplikacionit Canon Camera Connect.

Zbuloni kamerat tona Wi-Fi kompakte

dynamic nfc
train photography

Eksperimentoni me kontrollet manuale

Zhvilloni aftësitë tuaja fotografike dhe shijoni kontrollin e plotë kreativ duke përdorur metodat manuale (Av, Tv dhe M), të cilat ju lejojnë të luani me shpejtësinë dhe aperturën e shkrehësit.

Hybrid Auto dhe pikat e rëndësishme të tregimeve

Kapni dhe regjistroni foto ose filma fantastikë me Hybrid Auto, i cili garanton automatikisht mprehtësi, detaje dhe ngjyra në çdo regjistrim. Përdorni pikat e rëndësishme të tregimeve për të krijuar një përmbledhje interesante video të ditës ose rastit.

sx720 hs photography

Jo të gjitha veçoritë janë të disponueshme në të gjitha kamerat.