Alan Rowan with the Canon PowerShot SX740 HS in front of mountains and a lake
Blank-Rect Image

Canon PowerShot SX740 HS

Kamera kryesore me zmadhim, në madhësinë e xhepit dhe kompakte për udhëtime me zmadhimin optik 40x dhe rezolucionin e mrekullueshëm 4K të videove.

Alan Rowan using the Canon PowerShot SX740 HS to photograph a stream

Zbuloni kamerën PowerShot SX740 HS

Alpinisti Alan Rowan ndan historinë e tij dhe se pse kamera PowerShot SX740 HS është shoqëruesja e përsosur e udhëtimeve për të.

Shikoni videon

Tregoni historinë tuaj në 4K me një superzmadhim të fuqishëm 40x për udhëtimet

Me zmadhimin optik 40x, përpunimin super të shpejtë të DIGIC dhe rezolucionin spektakolar 4K në një trup në madhësinë e xhepit, kamera e fuqishme PowerShot SX740 HS është zgjidhja më e mirë "të-gjitha-në-një" për të regjistruar momentet e çmuara në detaje me 20,3 megapikselë.

Shikoni specifikimet e plota

Canon PowerShot SX740 HS

Zmadhimi 40x në xhepin tuaj

Me një thellësi vetëm 39,9 mm, kamera PowerShot SX740 HS përfshin një zmadhim optik të fuqishëm 40x dhe një sensor CMOS 20,3 megapikselë, si dhe DIGIC 8 për regjistrimin me lehtësi të fotografive me përkufizim të lartë.

Capture memories in stunning 4K

Regjistroni kujtimet me rezolucion mahnitës 4K

Rezolucioni spektakolar 4K i videove dhe stabilizimi me 5 akse i regjistrojnë momentet e çmuara me detaje të pabesueshme, edhe nëse po regjistroni kur jeni në lëvizje.

Kompozimet e përsosura të fotografive

Procesori unik DIGIC 8 nga Canon menaxhon në mënyrë aktive parametrat e kamerës si Asistenti i inkuadrimit me zmadhim dhe Automatike hibride që të mund ta drejtoni dhe të regjistroni me rezultate të pabesueshme.

The Canon PowerShot SX740 HS photographing a girl in the woods

Shpejtësitë e larta të regjistrimit

Mos humbisni asnjëherë asnjë moment me butonin jashtëzakonisht reagues të obturatorit dhe regjistrimin e vazhdueshëm me 10 fps, si dhe realizoni selfin e përsosur me modalitetin Portreti i vetes dhe palosni ekranin LCD.

Young girl doing a cartwheel frame by frame

Galeria

Ndani dhe ruani fotografitë me Wi-Fi dhe Bluetooth®

Lidhjet e përparuara me Bluetooth®, Wi-Fi* dhe Transferimi automatik ju lejojnë të ndani dhe të krijoni me lehtësi kopje rezervë në pajisje inteligjente të përputhshme ose në kompjuterin e shtëpisë për t'i mbajtur të sigurta kujtimet tuaja.

Viewing photos taken on the Canon PowerShot SX740 HS on an iPad

Frymëzohuni

Nga fotografitë makro plot ngjyra e deri te majat e mjegulluara të maleve, ja se si e përdor Alan Rowan kamerën Canon PowerShot SX740 HS për të realizuar fotografinë e përsosur të natyrës.

Shkoni tek artikulli

Alan Rowan stands on the side of a hill, with yellow gorse bushes, grassy fields and a river in the valley behind him. He holds a compact camera to take a photo of the natural view.
Canon PowerShot SX740 HS WITB

Çfarë ka në kuti

Kamera dixhitale PowerShot SX740 HS (BK)

Rripi i kyçit WS-800

Paketa e baterisë NB-13L

Karikues baterie CB-2LHE

Kabllo AC (E)

Paketa e manualit të përdoruesit

Aksesorët e përputhshëm

Specifikimet

40x

40x

Zmadhimi optik

4K

4K

Përkufizimi ultra i lartë

DIGIC 8

DIGIC 8

Procesori i fuqishëm

5-axis

5 akse

Stabilizimi

20.3 Megapixel

20,3 megapikselë

Sensori CMOS

180 degree

180 gradë

Ekrani LCD me palosje lart

10 fps

10 fps

Regjistrimi i vazhdueshëm

Bluetooth®

Bluetooth®

Lidhja gjithmonë aktive

Shikoni specifikimet e plota

Canon PowerShot SX740 HS

Produktet e lidhura

* Lidhja gjithmonë aktive mes pajisjes inteligjente dhe kamerës me Bluetooth® kërkon konfigurimin fillestar me aplikacionin Canon Camera Connect. Qëndrueshmëria e lidhjes Bluetooth® varet nga modeli i pajisjes inteligjente dhe faktorë të tjerë të mjedisit. Fjala dhe logot Bluetooth® janë marka tregtare të regjistruara që zotërohen nga Bluetooth SIG, Inc. dhe çdo përdorim i këtyre markave nga Canon Inc. bëhet me licencë. Markat tregtare dhe emrat tregtarë të tjerë janë të pronarëve të tyre përkatës. Pajisja inteligjente e përputhshme kërkon Bluetooth® versioni 4 (ose version i mëvonshëm) dhe ekzekutimin e sistemit operativ iOS 8.4 (ose të mëvonshëm) ose Android 5.0 (ose të mëvonshëm) me aplikacionin më të fundit Canon Camera Connect të instaluar (i disponueshëm nga Apple App Store ose Google Play store).