Stabilizim Imazhi

Stabilizim edhe kur ju vetë nuk jeni stabël

Fotostabilizuesi i integruar (IBIS) që vjen me EOS R7 ofron stabilizim shumë efikas të imazhit, pavarësisht nga objektivi që përdorni. Por sistemi i tregon pikat e veta të forta kur i shtoni dhe një RF me fotostabilizim optik.

Stabilizim edhe kur ju vetë nuk jeni stabël

Canon EOS R7 - Përfitimi - Fotostabilizim i nivelit tjetër

Fotostabilizuesit mekanikë të integruar dhe optikë të objektivit punojnë së bashku, përmes mbërthyeses RF të kamerës me shpejtësi të lartë, duke ofruar deri në 7 nivele mbrojtjeje nga lëkundjet e kamerës me RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM1 si dhe ofron fotostabilizimin më të lartë në botë2 me 8.0 nivele3

Dhe kur jeni duke shkrepur me objektiv jo-IS (siç janë fikset e shpejta), montimi i objektivave të gjerë të sistemit EOS-R mundëson që IBIS dhe EOS R7 të ofrojë mbrojtje shumë efikase nga lëkundjet e kamerës.Boshti i korrigjimit
Unaza e kontrollit Rrotullimi horizontal/vertikal X/Y Albumi

EF

Pa IS IS i integruar IS i integruar IS i integruar
IS Optik IS Optik IS i integruar IS i integruar
Stabilizimi hibrid i imazhit IS Optik Foto: IS optik
Film: IS i integruar
IS i integruar
MBËRTHYESE Pa IS IS i integruar IS i integruar IS i integruar
IS Optik Komandim i koordinuar4:
IS optik + IS i integruar
IS i integruar IS i integruar
Stabilizimi hibrid i imazhit Komandim i koordinuar:
IS optik + IS i integruar
Foto: IS optik
Film: IS i integruar
IS i integruarKjo qasje bashkëpunuese për fotostabilizimin hap një botë me mundësi të reja krijuese. Shkrepni dorazi me shpejtësi shkrehjeje prej disa sekondash për të turbulluar subjektet në lëvizje duke mbajtur gjithçka tjetër të mprehtë - një qasje që përndryshe do të kishte nevojë për një stativ të rëndë.

Fotografët e kafshëve të egra dhe të sporteve, që punojnë me gjatësi fokale telefoto, do ta çmojnë lirinë për të shkrepur dorazi – edhe në ndriçim të ulët – të sigurt se stabilizimi i imazhit bashkëpunues i EOS R7 po ndihmon në arritjen e rezultateve më të qarta të mundshme.

Canon EOS R7 - Krahasimi i IS

Në nivel

Veprimi i animit i sistemit IBIS të kamerës gjithashtu mund të nivelojë imazhet, duke përjashtuar horizontet e pjerrëta në fotot piktoreske.

Canon EOS R7 - Krahasimi nivelimit automatik

Ofrohet gjithashtu një modalitet i ri skenik Panoramic Shot, që përdor IS të integruar për të kompensuar lëvizjen e lëkundur që ndodh gjatë panoramimit të kamerës – qoftë majtas, djathtas, lart ose poshtë. Rezultati është panorama me cilësi më të lartë me më pak shtrembërime të shkaktuara nga lëvizja.

Canon EOS R7 - Panoramike

Kur bëhet fjalë për panoramim (xhirimi me shpejtësi të ngadaltë të shkrehjes ndërsa ndiqni një subjekt në lëvizje, për të turbulluar sfondin), EOS R7 i bën gjërat të lehta. Zgjidhni modalitetin skenik Panning dhe AF e kamerës zbulon dhe gjurmon automjetin ndërsa fotostabilizuesi korrigjon për dridhjen vertikale të kamerës teksa lëvizni. Kamera madje përdor njohjen e subjektit për të kompensuar "lëkundjen e subjektit", duke ju dhënë një nivel shumë më të mirë suksesi.

Canon EOS R7 - Modaliteti Panning

Video e stabilizuar jashtëzakonisht e shtruar

Teknologjia IS bashkëpunuese dhe lider në klasin e vet e EOS R7, stabilizon gjithashtu videon, për pamje të lëmuara si mëndafsh që duken sikur janë shkrepur duke përdorur një mbajtëse apo stativ. Mund të shtohet edhe një lloj i tretë IS - Movie Digital IS funksionon së bashku me IBIS dhe OIS të EOS R7, për një rezultat edhe më të butë.

 1. 7 nivele sipas standardit CIPA me RF 18-150mm F3.5-6.3 L IS STM në gjatësi fokale prej 150mm.
 2. Mes të gjitha kamerave elektronike me objektiv të ndërsjellë. Nga 23 maji 2022 (sipas kërkimeve të Canon). Performanca e IS është e njëjtë me EOS R3, EOS R5 dhe EOS R6.
 3. Drejtimi i rrotullimit horizontal/vertikal sipas standardit CIPA, 8.0 nivele me RF 24-105mm F4 L IS USM në gjatësi fokale prej 105mm. Në varësi të kohës së blerjes, firmueri i objektivit duhet përditësuar.
 4. Që nga maji 2022. Përveç RF600mm F11 IS STM dhe RF800mm F11 IS STM

Artikujt e lidhur

 • Next Generation Autofocus

  PËRFITIMET

  Vetëfokusim i gjeneratës së re

  Ne i kemi dhënë EOS R7 teknologjinë e vetëpërmirësimit të thelluar programatik dhe iTR AF që do të gjeni në kamerat tona EOS R3, EOS R5 dhe EOS R6.

 • Speed & Performance

  PËRFITIMET

  Shpejtësia dhe rendimenti

  Momenti i përsosur fotografik mund të zgjasë vetëm sa hap e mbyll sytë, kjo është arsyeja pse ne projektuam EOS R7 të jetë jashtëzakonisht i shpejtë.

 • Image Quality

  PËRFITIMET

  Cilësia e Imazhit

  Pavarësisht nëse jeni duke shkrepur foto ose video, sensori CMOS 32.5-megapikselësh i EOS R7 dhe procesi i imazhit DIGIC X japin rezultate mahnitëse.

 • Move to Mirrorless

  PËRFITIMET

  Kalimi juaj te modelet pa pasqyrë

  Po mendoni ta përmirësoni DSLR-në tuaj Canon? Përplot me teknologji të reja, EOS R7 i përshtatshëm për DSLR ju jep kontrolle intuitive me familjaritet komod.

 • Connect with audience

  PËRFITIMET

  Lidhuni me publikun tuaj

  EOS R7 është një kamerë e lidhur, e aftë për të punuar krah për krah me smartfonin, tabletën ose kompjuterin tuaj nëpërmjet programit Canon Camera Connect.

 • BULETINI

  Frymëzohuni, regjistrohuni tani

  Mos i humbisni ofertat e fundit nga "Canon", këshillat e udhëzimet, lajmet dhe ftesat për në aktivitetet vendore.