CILËSI FIGURE

Cilësi imazhit përtej pritshmërive

Krijuar për krijuesit e përmbajtjeve hibride, EOS R7 ofron cilësi të shkëlqyer imazhi çfarëdo që shkrepni – foto, video ose pak nga të dyja.
Canon EOS R7 - Përfitimi - Cilësia e figurës

Pavarësisht nëse jeni fotograf që gjithashtu ju pëlqen të shkrepi ndonjë video, ose videograf që ju pëlqen të shkrepni ndonjë foto, EOS R7 jep rezultate që do t'ju mahnitin. Kjo kamerë e vërtetë hibride ju lejon të kaloni mes fotove dhe filmave me një shtypje butoni, por jep të njëjtat detaje të ndërlikuara, ngjyra natyrale dhe tone të buta pavarësisht mënyrës si punoni.

Me fjalë të tjera, EOS R7 ju jep lirinë t'i rrëfeni historitë sido që të dëshironi.

Një sensor APS-C me madhësi 32.5 megapikselësh – projektuar dhe prodhuar nga Canon – prodhon ekuilibrin e përsosur mes detajeve, shpejtësisë dhe performancës në ndriçim të ulët. Imazhet me rezolucion të lartë duken mahnitëse në printime të mëdha ose të shfaqura në ekrane me rezolucion të lartë. Ato gjithashtu mund të priten gjatë redaktimit pa ndonjë humbje të dukshme në cilësinë e imazhit.

Dritë e dobët? Nuk ka problem

Kur gjërat errësohen, EOS R7 vazhdon të prodhojë imazhe të shkëlqyera. Një ndjeshmëri maksimale prej ISO 32,000 (e zgjerueshme në ISO 51,200) siguron që shpejtësitë e larta të shkrehjes të mund të përdoren për të fiksuar lëvizjet edhe në ndriçim të ulët - perfekte për aktivitete sportive në mbrëmje ose dhe për të fotografuar sjelljen e kafshëve në mbyllje të ditës.

Sistemi Dual Pixel CMOS AF II i kamerës gjurmon subjektet vazhdimisht, ndjeshmëria e tij ju lejon të fokusoni me siguri dhe saktësi në kushte errësimi deri në -5EV (or -3.5 EV në modalitet filmi)1. Një fotostabilizues bashkëpunues ofron deri në 7 nivele2 mbrojtjeje nga lëkundja e kamerës kur përdoret RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM .

Canon EOS R7 - ISO 32000 me dritë të ulët

Një zgjedhje formatesh të skedarëve

Skedarët JPEG janë një zgjedhje e shkëlqyeshme kur keni nevojë për madhësi të vogël skedari dhe përputhshmëri maksimale, por EOS R7 ofron një zgjedhje tjetër: skedarët HEIF (skedar imazhi me efikasitet të lartë) japin cilësi të përmirësuar të imazhit për afërsisht të njëjtën madhësi, kur krahasohen me skedarët JPEG. Ato ofrojnë gjithashtu ngjyra 10-bit, e cila përmirëson gamën dinamike dhe gradimin e ngjyrave.

Kur cilësia është parësore, kaloni në RAW. EOS R7 ofron një sërë opsionesh, duke përfshirë skedarë CR3 RAW 14-bitësh, skedarë C-RAW që zënë më pak hapësirë ​​me humbje minimale të cilësisë dhe RAW në seri. Ofrohet gjithashtu Dual Pixel RAW, i cili lejon akordim të imët të imazheve pasi janë shkrepur, duke përdorur programin tonë Digital Photo Professional.

Puna me RAW

Ofruar si shkarkim pa pagesë, programi ynë Digital Photo Professional (DPP) është një zgjidhje e plotë përpunimi RAW. Shfletoni dhe zgjidhni imazhe, kryeni rregullime dhe redaktime, më pas përpunojini imazhet në skedarë JPEG, HEIF ose TIFF.

DPP ju lejon gjithashtu të punoni me skedarë Dual Pixel RAW, duke lejuar që karakteristika si p.sh. Bokeh, pika e mprehtësisë dhe hijezimi, të gjitha të rregullohen imët pas shkrepjes. Kontrolli përfundimtar për rezultatin perfekt.

Canon EOS R7 - Puna me RAW në DPP

Një motor procesimi imazherik rrjeti neural përdoret për të rritur cilësinë e imazhit në lartësi të reja.

• Detajet e imta zgjidhen më mirë, në sajë të zbehjes së të ashtuquajturave 'jaggies'
• Efekti Moire dhe ngjyra e rreme janë reduktuar
• Reduktimi i zhurmës përmirëson cilësinë e imazhit në cilësimet e larta ISO
• Çdo deformim optik, rënie drite ose difraksion korrigjohet gjithashtu

Imazhet e konvertuara ruhen në renë kompjuterike si skedarë JPEG ose HEIF, të cilat më pas mund të shkarkohen në kompjuterin ose pajisjen tuaj inteligjente.

Filma për ekrane të mëdha dhe të vogla

EOS R7 është në gjendje të regjistrojë video 4K në një sërë mënyrash dhe me një larmi shpejtësish kuadrosh dhe metodash kompresimi. EOS R7 mund të konfigurohet lehtë që të funksionojë ashtu siç dëshironi, falë një menyje të posaçme praktike.


Rezolucioni

Shpejtësia e kuadrove (fps)

Ngjeshja


NTSC

PAL


4K UHD (Fine)
(Nga 7K e mbimoduluar)

29,97
23,98

25,00

IPB (Standard)

IPB (Light)

4 K, UHD,


59,94

 

50,00

IPB (Standard)

IPB (Light)

29,97

25,00

IPB (Standard)

IPB (Light)

23,98

-

IPB (Standard)

IPB (Light)

4K UHD (Crop)7

59,94

50,00

IPB (Standard)

IPB (Light)

Video EOS

119,88

100,00

IPB (Standard)

IPB (Light)

59,94

50,00

29,97

25,00

IPB (Standard)

IPB (Light)

23,98

-

IPB (Standard)

IPB (Light)

Kur shkrepni UHD 4K duke përdorur gjerësinë e plotë të sensorit APS-C të kamerës, shpejtësitë e kuadrove ofrohen deri në 60p. Kjo lejon që lëvizja e objekteve në lëvizje të riprodhohet me qartësi të lëmuar si mëndafsh dhe të krijohen efekte të buta me lëvizje të ngadalta gjatë redaktimit.

Për cilësinë maksimale të imazhit, provoni modalitetin EOS R7 4K Fine, i cili mbimodulon të dhënat 7K nga sensori i kamerës për të nxjerrë pamje shumë të detajuara 4K/30p. Kjo duket mahnitëse kur luhet në ekranet 4K dhe mund të pritet gjatë redaktimit kur nxirret Full HD. Ka gjithashtu një modalitet të posaçëm prerjeje 4K UHD, për distancë të mëtejshme telefoto dhe regjistrim në Full HD me shpejtësi kuadrosh deri në 120p.

Canon EOS R7 - Modalitetet e videos

Cilido qoftë cikli juaj i punës me video, EOS R7 përshtatet menjëherë

Pavarësisht nëse xhironi videoklipe të shpejta, spontane për rrjetet sociale, ose poza të planifikuara në mënyrë të përpiktë në setin e një filmi të shkurtër, EOS R7 jep rezultate të shkëlqyera.

Për kineastët seriozë të pavarur, EOS R7 përmban Canon Log 3: një profil qëllimisht 'i sheshtë' me ngjyra që jo vetëm ruan detajet në pjesët më të ndritshme dhe më të errëta të skenës, por gjithashtu e bën pamjen më të lehtë për t'u ngjyrosur në montazh - një domosdoshmëri për prodhimet serioze me video. Mbështeten gjithashtu hapësirat e ngjyrave BT709, BT2020 dhe Cinema Gamut.

EOS R7 gjithashtu mbështet gjatësinë e klipeve të filmit më të gjatë se 30 minuta – ideale për intervista ose ngjarje kur veprimi zhvillohet për periudha më të gjata kohore 3.

Stabilizimi i imazhit kryesor i kamerës është shumë efikas gjatë xhirimit të videove – i përsosur për projekte filmash dokumentarë dhe filmash me xhirim në lëvizje e sipër. Funksioni Auto Level i kamerës – i mundësuar nga fotostabilizuesi i integruar – siguron që horizontet të qëndrojnë drejt dhe pamjet tuaja të duken profesionale.

EOS R7 përmban gjithashtu fole për mikrofonin dhe kufjet, për regjistrimin dhe monitorimin e audios, si dhe një lidhje HDMI për regjistruesit dhe monitorët e jashtëm.

Dhe për ata që janë seriozë për krijimin e përmbajtjeve për rrjete sociale, mbështetet xhirimi vertikal i videos – ideal për albume dhe histori. EOS R7 gjithashtu mbështet transmetimin e drejtpërdrejtë në YouTube4 dhe lidhet pa probleme me smartfonin tuaj, duke jua bërë të lehtë ta çoni përmbajtjen aty ku duhet.

 1. Gjatë shkrepjes së fotove me objektiv f/1.2, Centre AF point, One-Shot AF, në 23°C/73°F, ISO100. Me përjashtim të objektivave RF me veshje "Defocus Smoothing"
 2. 7 nivele sipas standardit CIPA me RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM në gjatësi fokale prej 150mm
 3. Koha maks. e disponueshme e regjistrimit të vazhdueshëm të filmit: Normale: 6 orë.
  Film me shpejtësi të lartë të kuadrove (Full HD 120/100fps): 90 min.
  Nëse temperatura e brendshme e kamerës bëhet shumë e lartë, koha e regjistrimit mund të ulet
  4K 30p HQ: Afro 60 min nëse fillon nga +23°C.
  4K 60p Crop: Afro 60 min nëse fillon nga +23°C.
 4. Shërbimi i transmetimit të drejtpërdrejtë të kamerës mbështet vetëm transmetimin e drejtpërdrejtë në YouTube. Përpara përdorimit të shërbimit të transmetimit të drejtpërdrejtë, kërkohet regjistrimi në image.canon. Kontrolloni në YouTube për kërkesat më të fundit. Transmetimi i drejtpërdrejtë në YouTube mund të ndryshojë, ndalojë apo ndërpritet pa njoftim paraprak. Canon nuk mban asnjë përgjegjësi për asnjë shërbim të ofruar nga palë të treta, duke përfshirë shpërndarjen e tyre të drejtpërdrejtë në YouTube.
 5. Shërbimi do të nisë në fund të korrikut 2022 dhe do të kërkohet përditësimi i programit të integruar të kamerës
 6. Imazhet RAW të marra në modalitetin në seri RAW nuk mund të zhvillohen.
  Përpunimi i imazhit në renë kompjuterike RAW është një shërbim me pagesë.
  Është e nevojshme blerja e një plani përmes Canon Imaging App Service Plans.
  Për më shumë detaje ju lutemi vizitoni: https://sas.image.canon/
 7. Modaliteti i fotografimit 4K 60p pritet në 55% të sipërfaqes horizontale.

Artikujt e lidhur

 • PËRFITIMET

  Vetëfokusim i gjeneratës së re

  Ne i kemi dhënë EOS R7 teknologjinë e vetëpërmirësimit të thelluar programatik dhe iTR AF që do të gjeni në kamerat tona EOS R3, EOS R5 dhe EOS R6.

 • PËRFITIMET

  Shpejtësia dhe rendimenti

  Momenti i përsosur fotografik mund të zgjasë vetëm sa hap e mbyll sytë, kjo është arsyeja pse ne projektuam EOS R7 të jetë jashtëzakonisht i shpejtë.

 • PËRFITIMET

  Kalimi juaj te modelet pa pasqyrë

  Po mendoni ta përmirësoni DSLR-në tuaj Canon? Përplot me teknologji të reja, EOS R7 i përshtatshëm për DSLR ju jep kontrolle intuitive me familjaritet komod.

 • PËRFITIMET

  Fotostabilizim i një niveli tjetër

  Imagjinoni sikur jeni në gjendje të shkrepni foto me ekspozim të gjatë në dorë, duke turbulluar qëllimisht subjektet në lëvizje pa u zgjatur për të kapur stativin.

 • PËRFITIMET

  Lidhuni me publikun tuaj

  EOS R7 është një kamerë e lidhur, e aftë për të punuar krah për krah me smartfonin, tabletën ose kompjuterin tuaj nëpërmjet programit Canon Camera Connect.

 • BULETINI

  Frymëzohuni, regjistrohuni tani

  Mos i humbisni ofertat e fundit nga "Canon", këshillat e udhëzimet, lajmet dhe ftesat për në aktivitetet vendore.