LIDHUNI ME PUBLIKUN TUAJ

Lidhuni me publikun tuaj

EOS R7 është një kamerë me shumë mundësi lidhjeje, e aftë për t'u lidhur me rrjetet Wi-Fi®, pajisjet inteligjente dhe kompjuterët PC/Mac. Merrni përmbajtjen tuaj aty ku duhet, shpejt dhe përfitoni nivele të jashtëzakonshme të komandimit të kamerës në distancë.

Lidhuni me publikun tuaj

Canon EOS R7 - Lidhui me audiencën

Merreni punën me vete

EOS R7 mund të mbajë një lidhje "gjithmonë të ndezur" Bluetooth® me energji të ulët me smartfonin, duke e bërë të shpejtë dhe të lehtë lidhjen me Wi-Fi®. Shfletoni skedarë, shkarkoni dhe redaktoni imazhe dhe video dhe publikoni përmbajtje në rrjetet sociale – të gjitha nga pajisja në pëllëmbë të dorës. Punoni profesionalisht? Mund të dërgoni gjithashtu imazhe dhe video me madhësi të reduktuar ose të plotë direkt te klienti juaj nëpërmjet programit Canon Camera Connect, duke mposhtur konkurrencën.

Kamera gjithashtu mund të lidhet me rrjetet Wi-Fi® në mënyrë të pavarur, pa pasur nevojë për smartfon. Nga këtu, imazhet mund të transferohen në portalin tonë në internet image.canon, ku ruhen në renë kompjuterike, gati për modifikim dhe pasproduksion. Vëreni kamerën që të transferojë të gjitha imazhet ose vetëm ato të etiketuara si të preferuara.

Gjenerata e re e USB-C

EOS R7 përmban gjithashtu USB-C 3.2 për shkrepje të lidhur me shpejtësi të lartë në një Apple iPhone1 nëpërmjet folesë Lightning ose në një kompjuter PC/Mac që përdor programin Canon EOS Utility.

Transmetimi i drejtpërdrejtë për 3, 2, 1…

Videoblogerët do ta pëlqejnë aftësinë EOS R7 për të transmetuar drejtpërdrejt video me cilësi të shkëlqyer direkt në YouTube – nuk ka nevojë për kompjuter2. Thjesht lidheni kamerën drejtpërdrejt me një rrjet Wi-Fi® për rezultate profesionale që do t'i lënë ndjekësit tuaj më se të impresionuar.

Pasi të regjistroheni në shërbimin tonë image.canon (thjesht përdorni një telefon për të skanuar një kod QR në pjesën e pasme të kamerës), përdoruesit e EOS R7 mund të lidhen me faqen e YouTube duke përdorur shërbimin e transferimit të të dhënave.

Duke qenë se EOS R7 ka një dalje të pastër HDMI, mund të transmetojë gjithashtu drejtpërdrejt nëpërmjet adaptorët HDMI ose mund të përdorni PC/Mac tuaj që përdor programin EOS Utility për t'u lidhur me platformat e zakonshme të videokonferencave.

Canon EOS R7 - Videoblogimi

Krijimtari e komanduar nga distanca

Pavarësisht nëse EOS R7 juaj është i lidhur me pajisjen tuaj inteligjente ose me PC/Mac, mund ta kontrolloni nga distanca, duke hapur mënyra të reja të shkrepjes krijuese.

Në vendndodhje

Programi Canon Camera Connect ofron telekomandim të jashtëzakonshëm të EOS R7. Shikoni se çfarë shikon kamera, rregulloni cilësimet e saj dhe shkrepni foto dhe video me një prekje të vetme të ekranit.

Puna në këtë mënyrë ju lejon ta vendosni kamerën në një vend ndërsa shkrepni nga një tjetër, për shembull kur shkrepni autoportretet ose shkrepje në grup. Është gjithashtu një qasje optimale për fotografimin e kafshëve të egra: vendoseni EOS R7 afër një vendi që e dini se vizitohet nga kafshët, më pas shkrepni nga distanca për të evituar frikësimin e tyre.

Në studio

Kur shkrepni fotografi natyre të qetë, makro dhe ushqimore në mjedisin e kontrolluar të studios, EOS R7 mund të kontrollohet nga një kompjuter desktop ose laptop që përdor programin tonë EOS Utility, Canon SDK (komplet programimi) ose programe të palëve të treta.

Shihni saktësisht se çfarë shikon kamera në të njëjtin ekran që do të përdorni për punët e pasproduksionit, duke ju lejuar të arrini kompozim në perfeksion. Rregulloni cilësimet e kamerës me ndërfaqen intuitive të EOS Utility dhe shkrepni imazhe që mund të ruhen në kartë, në kompjuter ose në të dyja.

Në setin e filmit

Komandojeni EOS R7 nëpërmjet programit gjatë xhirimit të videos dhe krijoni efekte që zakonisht kërkojnë një ekip të plotë filmimi. Si p.sh. tërheqja e fokusit: thjesht prekni ekranin e pajisjes së lidhur për të rifokusuar kamerën në një subjekt të ri. Ndryshimi i fokusit do të jetë i shtruar dhe i qëndrueshëm – ashtu siç e shihni në ekranin e madh.

Programi më i fundit i integruar

Programi i integruar i EOS R7 mund të përditësohet gjithashtu përmes programit Canon Connect, në mënyrë që të mund të ruani përditësimin në funksionet më të fundit

Lidhjet nëpërmjet programit Canon Connect

Përpunimi në RAW bazuar në renë kompjuterike3

Përveç përpunimit të skedarëve RAW në kamerë ose në kompjuterin tuaj PC/Mac, fotografët tani mund të përpunojnë imazhe RAW nga EOS R7 në renë kompjutrike të image.canon4, për cilësi të përmirësuar të imazhit.

Skedarët RAW të ngarkuar në renë kompjuterike zhvillohen duke përdorur një motor përpunimi të imazheve rrjeti neural, duke rezultuar jo vetëm në më pak zhurmë digjitale, por edhe në përmirësim të demozaikimit dhe më pak artefakte.

• Detajet e imta zgjidhen më mirë, në sajë të zbehjes së të ashtuquajturave 'jaggies'
• Efekti Moire dhe ngjyra e rreme janë reduktuar
• Reduktimi i zhurmës përmirëson cilësinë e imazhit në cilësimet e larta ISO
• Korrigjimi optik i deformimit, rënies dhe efekteve të difraksionit është gjithashtu

Imazhet e konvertuara ruhen në renë kompjuterike si skedarë JPEG ose HEIF, të cilat më pas mund të shkarkohen në kompjuterin ose pajisjen tuaj inteligjente.

Shërbimet e resë kompjuterike image.canon
Canon EOS R7 - Përpunimi në RAW në renë kompjuterike
 1. Apple, Apple TV, Apple Watch, iPad, iPad Air, iPad Pro, iPhone dhe Lightning janë marka tregtare të Apple Inc., të regjistruara në SHBA. dhe vende të tjera. tvOS është një markë tregtare e Apple Inc
 2. Shërbimi i transmetimit të drejtpërdrejtë të kamerës mbështet vetëm transmetimin e drejtpërdrejtë në YouTube. Përpara përdorimit të shërbimit të transmetimit të drejtpërdrejtë, kërkohet regjistrimi në image.canon. Kontrolloni në YouTube për kërkesat më të fundit. Transmetimi i drejtpërdrejtë në YouTube mund të ndryshojë, ndalojë apo ndërpritet pa njoftim paraprak. Canon nuk mban asnjë përgjegjësi për asnjë shërbim të ofruar nga palë të treta, duke përfshirë shpërndarjen e tyre të drejtpërdrejtë në YouTube.
 3. Imazhet RAW të marra në modalitetin në seri RAW nuk mund të zhvillohen. Përpunimi i imazhit në renë kompjuterike RAW është një shërbim me pagesë. Është e nevojshme blerja e një plani përmes Canon Imaging App Service Plans. Për më shumë detaje ju lutemi vizitoni: https://sas.image.canon/
 4. Shërbimi do të nisë në fund të korrikut 2022 dhe do të kërkohet përditësimi i programit të integruar të kamerës

Artikujt e lidhur

 • Next Generation Autofocus

  PËRFITIMET

  Vetëfokusim i gjeneratës së re

  Ne i kemi dhënë EOS R7 teknologjinë e vetëpërmirësimit të thelluar programatik dhe iTR AF që do të gjeni në kamerat tona EOS R3, EOS R5 dhe EOS R6.

 • Speed & Performance

  PËRFITIMET

  Shpejtësia dhe rendimenti

  Momenti i përsosur fotografik mund të zgjasë vetëm sa hap e mbyll sytë, kjo është arsyeja pse ne projektuam EOS R7 të jetë jashtëzakonisht i shpejtë.

 • Image Quality

  PËRFITIMET

  Cilësia e Imazhit

  Pavarësisht nëse jeni duke shkrepur foto ose video, sensori CMOS 32.5-megapikselësh i EOS R7 dhe procesi i imazhit DIGIC X japin rezultate mahnitëse.

 • Move to Mirrorless

  PËRFITIMET

  Kalimi juaj te modelet pa pasqyrë

  Po mendoni ta përmirësoni DSLR-në tuaj Canon? Përplot me teknologji të reja, EOS R7 i përshtatshëm për DSLR ju jep kontrolle intuitive me familjaritet komod.

 • Fotostabilizim i një niveli tjetër

  PËRFITIMET

  Fotostabilizim i një niveli tjetër

  Imagjinoni sikur jeni në gjendje të shkrepni foto me ekspozim të gjatë në dorë, duke turbulluar qëllimisht subjektet në lëvizje pa u zgjatur për të kapur stativin.

 • BULETINI

  Frymëzohuni, regjistrohuni tani

  Mos i humbisni ofertat e fundit nga "Canon", këshillat e udhëzimet, lajmet dhe ftesat për në aktivitetet vendore.