Mod25_GALI

E përsosur për video krijuese

Filma kinematografikë unikë

Shkrepni filma mahnitës me një pamje dhe ndjesi kinematografike. Dual Pixel CMOS AF ofron ndjekje të saktë të subjektit dhe, i kombinuar me teknologjinë e fokusimit Touch AF dhe STM, bën të mundur kalime fokusi dramatik.
Shikoni në veprim Dual Pixel CMOS AF

EOS-M5
Steady_footage_everytime

Regjistrim i palëvizshëm në çdo rast

Kapni regjistrime të palëvizshme në çdo situatë, edhe kur përdorni lente jo-IS, falë stabilizimit me 5 akse brenda kamerës i cili përforcohet më tej kur përdoret me lentet EF-M ose EF-S të pajtueshme me IS Dinamike.
Shikoni në veprim stabilizimin me 5 akse brenda kamerës

Mod38_HP

Një cilësi mahnitëse

Krijoni filma Full HD në 60 fps me thellësi dhe qartësi mbresëlënëse. Shpejtësia e lartë e kuadrove është e shkëlqyer për të pasqyruar bukur sekuencat e aksionit dhe ofron mundësi të mëdha për luajtje të lëvizjeve me shpejtësi të ngadaltë.

Merrni në dorë kontrollin kreativ

Eksploroni kreativitetin tuaj me kontrollin e plotë në aperturë, shpejtësinë e shkrehjes dhe tingullin duke përdorur metodën e flimit manual. Zgjeroni opsionet e regjistrimit të zërit me lidhjen e mikrofonit të jashtëm.

Mod39

Modifikimi është shumë i thjeshtë

Ruani detajet delikate me Highlight Tone Priority. Përdorni plotësisht stilet e figurave të Canon të cilat mund të rritin në maksimum mundësitë e modifikimeve dhe ju lejojnë të përshtatni me lehtësi 'ndjesinë' e regjistrimit në pajisjet EOS dhe Cinema EOS.

EC394

Dobi EOS M5 më të bukura

EOS M5

EOS M5

Kamera pa pasqyrë më e mirë e Canon që ofron cilësi dhe shpejtësi DSLR të pakrahasueshme për entuziastët.

Lexoni më shumë