EC394

Ndani imazhet dhe filmat tuaj me botën - menjëherë.

Lidhuni me lehtësi

Lidheni kamerën tuaj me pajisjet e pajtueshme Android vetëm me një të prekur falë teknologjisë Dynamic NFC dhe transferoni me lehtësi imazhet tuaja me anë të aplikacionit Camera Connect.

Music Promo Lifetsyle Christian Anderl

Bluetooth®

EOS M5 është i pajisur me teknologjinë Bluetooth® me energji të ulët* e cila bën të mundur lidhje të vazhdueshme midis një pajisjeje smart dhe kamerës për aktivizim të lehtë të një lidhjeje Wi-Fi të plotë.

Lifestyle Gali Tibbon Bluetooth

Aplikacioni Canon Camera Connect

Pasi të jenë lidhur, mund të shkarkoni imazhet ose të përdorni shkrepjen në distancë me shikim live duke përdorur aplikacionin Camera Connect për të krijuar një lidhje midis dy pajisjeve, pa nevojën për të punuar me kamerën.
Shikoni në veprim Bluetooth dhe aplikacionin Camera Connect

CCCA

Ruajtja e kopjes rezervë me lehtësi

Përdorni Image Sync për të ruajtur kopje rezervë të imazhe të reja në shërbimet e resë kompjuterike si Irista dhe sinkronizojini automatikisht në kompjuterin tuaj ose shkarkojini në pajisjen tuaj inteligjente.

Effortless backup

Dobi EOS M5 më të bukura

EOS M5

EOS M5

Kamera pa pasqyrë më e mirë e Canon që ofron cilësi dhe shpejtësi DSLR të pakrahasueshme për entuziastët.

Lexoni më shumë

*E pajisur me teknologjinë Bluetooth® me energji të ulët.