EOS Quality

Cilësi EOS në një trup vërtet portativ

Teknologji e madhe madhësi e vogël

I mbushur me teknologji eksperte të Canon, kjo kamerë pa pasqyrë mjaft portative ndjek pikë për pikë shpejtësinë dhe cilësinë e DSLR në një trup që është thuajse sa gjysma e madhësisë dhe peshës të EOS 80D.

EOS-M5_Ambient_Comparison
Mod17_GALI

Ngjyra dhe detaje mahnitëse

Kapni foto dhe filma të mbushura me detaje dhe ngjyra. Një sensor CMOS 24.2 Megapiksel me madhësi APS-C jep pa u munduar imazhe me zhurmë të ulët dhe gamë dinamike mahnitëse.

Cilësi direkt
nga kamera

Shkrepni imazhe fantastike direkt nga kamera me përpunimin e imazhit të DIGIC 7 të fuqishëm i cili përfshin korrigjim difraksioni brenda kamerës EOS, reduktim më i mirë i zhurmës dhe optimizues automatik i ndriçimit.

DIGIC7_Illustration

Integrim i thjeshtë

Provoni integrimin e thjeshtë me EOS tuaj ekzistuese falë stileve të figurave EOS. Bëhuni kreativ duke përdorur lartësinë fantastike të modifikimit të imazheve RAW 14-bit me zhurmë të ulët dhe gamë dinamike mahnitëse.

Mod19_Oli_80A9946

Dobi EOS M5 më të bukura

EOS M5

EOS M5

Kamera pa pasqyrë më e mirë e Canon që ofron cilësi dhe shpejtësi DSLR të pakrahasueshme për entuziastët.

Lexoni më shumë