Supercharged to capture spontaneous moments

Super i shpejtë për të kapur momentet spontane

Jini spontanë

Reagoni në mënyrë instiktive ndaj momentit dhe kapni me lehtësi aksionin e shpejtë falë Dual Pixel CMOS AF i cili garanton shpejtësi AF ngjashëm DSLR dhe ndjekje me saktësi të lartë.

Be spontaneous

Fokusohuni te cilësia

Dual Pixel CMOS AF lexon fotodiodat e çdo pikseli 'majtas dhe djathtas' në mënyrë të pavarur për të arritur zbulimin e fazës AF dhe për të siguruar fokus të shpejtë e të saktë ndërkohë duke garantuar cilësi imazhi maksimale. Plus mund të përdo0rni Dual Pixel CMOS AF me lehtësi në 80% të gjerësisë dhe lartësisë së kuadros dhe punon bashkë me DIGIC 7 për performancë të sigurt të ndjekjes së subjektit.

Focus on quality

Kapni të gjithë aksionin

Ndiqni aksionin me shkrepjen e vazhdueshme 7 fps në RAW me ndjekje fokusimi automatik (Servo AF). Ose shkrepni vazhdimisht në 9 fps me fokus të fiksuar.

Catch all the action

Gati kur ju jeni gati

Ndezja e shpejtë për 1 sekondë dhe reagimi i shpejtë i kamerës garantojnë që kamera do të jetë gjithmonë gati, kur ju të jeni gati.

Ready when you are

Dobi EOS M5 më të bukura

EOS M5

EOS M5

Kamera pa pasqyrë më e mirë e Canon që ofron cilësi dhe shpejtësi DSLR të pakrahasueshme për entuziastët.

Lexoni më shumë