Hero Image Embrace EOS

Përqafoni fleksibilitetin kreativ të EOS

Eksperiencë EOS autentike

Përqafoni manovrimin e stilit vërtet EOS me një pamor elektronik të madh qendror dhe kontrolleve shumë të personalizueshme për përdorim instinktiv të kamerës.

EC394_EVF_WH

Inkuadruesi elektronik

Inkuadroni fotografinë tuaj me vetëbesim dhe shikoni detaje shumë të qarta deri në skajet e kuadrit, falë optikës me precizion të lartë në inkuadruesin elektronik OLED me rezolucion të lartë (afro 2,36 milionë pika). Një shpejtësi ultra e shpejtë e rifreskimit (120 fps) dhe një vonesë minimale garantojnë përdorimin dhe reagimin maksimal kur ndiqni skenat e aksionit të shpejtë.

Mod08_Optoin3_Oli

Shkrepni me lehtësi nga kënde kreative

Eksploroni kënde shkrepjeje kreative dhe provoni kontrollin intuitiv me majat e gishtave duke përdorur ekranin e madh me prekje 3.2 (1.62 milion pika RGB).

creative angles
Point Switching

Shkëmbim i pikave AF pa u munduar

Shkëmbeni pikat AF duke prekur një zonë të caktuar të ekranit edhe kur shkrepni me pamorin elektronik.

Shikoni videon

Eksploroni një botë lentesh të shkëmbyeshme

Provoni fleksibilitetin kreativ me gamën e lenteve kompakte EF-M, ose përqafoni më shumë se 80 lente në sistemin e lenteve EF përmes adaptorit të montimit EF-EOS M.

Explore-a-world-of-interchangeable-lenses

E projektuar për lehtësi dhe rehati

Shkrepni dhe merreni kamerën tuaj me vete me lehtësi dhe rehati falë një kapjeje të rafinuar dhe ndërtimi të fortë e të lehtë.

Designed for ease and comfort

Dobi EOS M5 më të bukura

EOS M5

EOS M5

Kamera pa pasqyrë më e mirë e Canon që ofron cilësi dhe shpejtësi DSLR të pakrahasueshme për entuziastët.

Lexoni më shumë