imageFORMULA DR-S130

Skaner më se i qëndrueshëm me lidhje praktike në rrjet.

Kërkoni informacione

imageFORMULA DR-S130

3,500

Skanime të sugjeruara në ditë

30

Faqe me ngjyra në minutë

60

Kapaciteti i vetëmbushëses së fletëve

Ndërfaqja

Lidhje me USB ose Wi-Fi

Skanim intuitiv, i cilësisë së lartë me mundësi fleksibël lidhjeje

Njihuni me skanimin e shpejtë, të qëndrueshëm e të performancës së lartë, me funksionim të lehtë, përmes ekranit me ngjyra, me prekje. Opsionet e ndërfaqes Wi-Fi ose USB mundësojnë lidhje fleksibël, për përdorim komod në të gjitha llojet e përdorimeve dhe të konfigurimeve.

Fleta e të dhënave

Lidhje praktike

Opsione lidhjeje me USB dhe Wi-Fi për integrim të njësuar.

Performancë e lartë

Procesim i përpiktë e koherent i ngjyrave deri në 30ppm/60ipm.

Produktivitet maksimal

Funksionim i thjeshtë me një ekran të madh me ngjyra, me prekje, 4,3” LCD dhe konfigurime me një të prekur.

DR-S130 Paper tray out FSL 03

Specifikimet e produktit

Produktiviteti

Skanim me 30ppm/60ipm i shpejtësisë së lartë me vetëmbushëse 60 fletësh

Opsionet e lidhjes

Lidhje me Wi-Fi dhe USB

Operim i thjeshtë

Ekran i madh me ngjyra, me prekje dhe funksion skanimi të drejtpërdrejtë të drejtuar në rrjet

Dizajn i fortë

Ngarkesa prej deri në 3,500 skanimesh në ditë

Procesim automatik

Procesim i përparuar inteligjent me njohje germash dhe barkodesh/kodesh 2D

Administrimi i letrës

Rule për punë të rënda, për mbushje të qëndrueshme të një game të gjerë dokumentesh, mes të cilave pasaporta dhe letërnjoftime

Programe

Përmban "CaptureOnTouch Pro" me funksione për shkrepje dhe cikle të lehta procesimi

Shikoni specifikimet e plota

DR-S130 Ambient

Produktet e gamës përkatëse

Mësoni se si "imageFORMULA DR-S130" mund t'ju rrisë produktivitetin.

FLISNI ME EKIPIN TONË