Skanerët e dokumenteve

Canon imageFORMULA DR-S130

Specifikimet

Specifikimet

 • Produktivitet

  Përshpejtoni ciklet e punës me dokumente me skanim me ngjyra me shpejtësi 30ppm/60ipm me vetëmbushëse 60-fletëshe

 • Operim i thjeshtë

  Ekran i madh me ngjyra, me konfigurime me një prekje dhe funksion skanimi të drejtpërdrejtë Network PUSH

 • Procesim automatik

  Procesim i përparuar inteligjent me njohje germash dhe barkodesh/kodesh 2D

 • Program

  Përmban "CaptureOnTouch Pro" me funksione për shkrepje dhe cikle të lehta procesimi

 • Opsionet e lidhjes

  Opsione lidhjeje me WiFi dhe USB për lidhje të njësuar të reparteve përmes rrjeteve më praktike.

 • Dizajn i fortë

  Një skaner profesional që mund të përballojë cikle të rënda pune me deri në 4500 skanime në ditë

 • Administrimi i letrës

  Rule për punë të rënda, për mbushje të qëndrueshme të një game të gjerë dokumentesh, mes të cilave pasaporta dhe letërnjoftime

Specifikimet në detaje

Specifikimet e produktit

 • Tipi
  Skaner tryeze me fletëmbajtëse
 • Njësia e sensorit të skanimit
  Sensor linje "CMOS CIS 1"
 • Rezolucioni optik
  600 dpi
 • Burimi i dritës
  LED RGB
 • Ana e skanimit
  Para/mbrapa/dyanëshe
 • Ndërfaqja
  USB 3.2 Gen1x1/USB 2.0, WiFi IEEE802.11b/g/n
 • Përmasat (gjer.×thell.×lart.)
  Sirtarët të mbyllur: 291×247×242 mm
  Sirtarët të hapur: 291×600×378 mm
 • Pesha
  Afro 3,3 kg
 • Nevojat për energji
  AC 100-240 V (50/60 Hz)
 • Konsumi i energjisë
  Skanim: 22,5 W e poshtë
  Modaliteti pasiv: 3,4 W e poshtë
  Kur është i fikur: 0,1 W ose më pak
 • Mjedisi i përdorimit
  10-32,5°C
  Lagështia: 20-80% relative

Specifikimet e Skanimit

 • Bardhezi
  30ppm / 60ipm
 • Ngjyra
  30ppm / 60ipm
 • Rezolucioni në dalje
  150 x 150dpi, 200 x 200dpi, 240 x 240dpi,
  300 x 300dpi, 400 x 400dpi, 600 x 600dpi,
 • Modaliteti në dalje
  Njëngjyrësh (Active Threshold, Black & White, Error Diffusion, Advanced Text Enhancement, Advanced Text Enhancement II), gradacion grije 8-bitësh (256 shkallë), ngjyra 24-bitëshe
 • Cikli i këshilluar ditor i punës
  Nga 2.000 në 4,500 skanime/ditë

Specifikimet e dokumentit

 • Gjerësia
  50,8-216 mm
 • Gjatësia
  54-356 mm
 • Trashësia
  20 - 209 g/m² (0,04-0,25 mm)
 • Modaliteti i dokumenteve të gjata
  3000 mm maks.
 • Skanimi i kartëvizitave
  Përmasat: 50×85 mm e lart
  Trashësia: më pak se 0,45 mm
 • Skanimi i kartave plastike
  Përmasat: 54×86 mm
  Trashësia: më pak se 1,4mm
  (Mbështeten kartat me reliev)
 • Skanimi i pasaportave
  Deri në 4 mm trashësi (me fletën mbajtëse)
 • Ndarja e letrës
  Metoda me rul ngadalësues
 • Kapaciteti i fletëmbajtësit
  60 fletë (80g/m²)

Karakteristikat e Veçanta

 • Karakteristikat e Veçanta
  Modul barkodi (vetëm në "Windows"), modul kodi 2D (vetëm në "Windows"), vetëpikasje e përmasave të faqes, drejtim, korrigjim 3-përmasor i ngjyrave, skartim ngjyrash (RGB), përmirësim ngjyrash (RGB), vetëpikasje ngjyrash, prerje të hijezimeve, MultiStream, cilësime të kalibrueshme të gamës, anashkalim i faqeve bosh, modalitet albumi, caktim i zonës së skanimit, ndarje në grupe me fletë të bardha ose kod të posaçëm, reduktim të errësimeve (vetëm në "Windows"), parandalim të tejkalimit të kontureve/heqje sfondi, rregullim kontrasti, lëmim sfondi, prerje e hijeve, vetëcaktim rezolucioni, çlirim mbushjeje dyshe, pikasje mbushjeje dyshe (sensor me ultratinguj, sipas gjatësisë)

Paketa e programeve

 • Windows
  Program drejtues ISIS/TWAIN (Windows 11, 10, 8,1, 8 dhe 7 Server 2022, 2019, 2016 dhe 2012 R2)
  CaptureOnTouch Pro
  CaptureOnTouch JobTool
  Wireless Connection Setup Tool
 • Mac
  Program drejtues Mac TWAIN (Mac OS 12, OS 11 dhe OS 10.15)
  CaptureOnTouch
  CaptureOnTouch Job Tool
  Wireless Connection Setup Tool

Opsione të tjera

 • Pjesët e konsumit
  Komplet rulesh ndërrimi, fletëmbajtëse pasaporte, fletëmbajtëse A4
 • Aksesorët
  Njësia e skanerit me shtrat të sheshtë 102 (Me shtrat të sheshtë A4. Punon vetëm me lidhje USB. Lidhja me Wi-Fi dhe LAN nuk mbështetet.)
Të gjitha të dhënat bazohen në metodat standarde të testimit nga Canon përveç ku tregohet ndryshe.
Objekt i ndryshimeve pa njoftim paraprak.