Canon printer i-SENSYS LBP361dw

Printerë njëfunksionalë bardhezi

Canon i-SENSYS LBP361dw

Canon i-SENSYS LBP361dw është një printer A4 bardhezi njëfunksional, ideal për të maksimizuar produktivitetin për grupet e ngarkuara të punës

 • 61ppm

  Shpejtësi printimi A4

 • 4.300

  Kapaciteti maksimal i letrës

 • Lidhshmëria

  LAN me valë/Wi-Fi Direct

 • Printimi në re

  Universal Print by Microsoft

Efikasitet më i madh me printim shpejtësie të lartë dhe volumi të lartë

Ngrijeni efikasitetin e biznesit në tjetër nivel me shpejtësi të larta printimi prej 61ppm. Përfitoni nga dizajni i lehtë dhe siguria robuste për të lartësuar proceset tuaja të printimit.

Rrisni produktivitetin

Mbushni më së miri materiale dhe realizoni volume të mëdha dokumentesh me kasetat opsionale shtesë të letrës që kanë kapacitet maksimal prej 4300 fletësh. Kurseni kohë me printimet dyanëshe në shpejtësi 50ipm dhe rifokusojini diku tjetër energjitë.

Printim fleksibël

Me deri në gjashtë konfigurime të ndryshme opsionale të sirtarit të letrës dhe të piedestalit, LBP361dw mund të funksionojë si pajisje standarde tryeze, ose dhe si stacion i madh pune në qëndrim të lirë.

Siguri e lartë

Sigurohuni që dokumentet dhe pajisjet tuaja të mbrohen nga rreziku i viruesve apo intruzionit me siguri 360-gradëshe. Funksionet përfshijnë printimin e sigurt të koduar, verifikimin e sistemit në ndezje dhe mbrojtjen e rrjetit.

Lidhshmëria

Lidhuni me Wi-Fi si standard dhe çiftoni me lehtësi me Wi-Fi Direct. Printimi në renë kompjuterike pa programe drejtuese është gjithashtu i mundur me mbështetjen e brendshme për Universal Print by Microsoft.

Canon printer i-SENSYS LBP361dw

Shkarkoni përmbajtjen

Mësoni se si Canon i-SENSYS LBP361dw mund të ndihmojë zyrën tuaj të përmirësojë efikasitetin dhe të njësojë proceset e punës.

Specifikimet

 • Shpejtësi printimi 61ppm A4

 • Shpejtësi printimi dyanësh 61ppm

 • Lidhshmëria Wi-Fi

 • Printim portativ

 • Siguri 360-gradëshe

 • Microsoft Universal Print

 • Madhësi letre A4, A5, A6, B5, B6

 • Kapaciteti maksimal i letrës 4.300

Canon printer i-SENSYS LBP361dw

Produkte dhe zgjidhje të ngjashme

Njihuni me printerë të tjerë të besueshëm, të shpejtësisë së lartë në gamën i-SENSYS.

Eksploroni më tej

Someone holding a phone with the Canon PRINT business app on display

Artikulli

Aplikacioni Canon PRINT Business

Aplikacioni falas ju mundëson printimin e fotove dhe të dokumenteve, leximin e të dhënave të skanuara dhe ngarkimin në shërbimet ruajtëse në renë kompjuterike në një larmi printerësh Canon drejtpërdrejt nga pajisjet portative.

Dëshironi të dini më shumë rreth këtij produkti?