Printerë me cilësi të lartë

Canon i-SENSYS LBP361dw

Specifikimet

Specifikimet

 • Shpejtësi printimi 61ppm A4

 • Shpejtësi printimi dyanësh 61ppm

 • Lidhshmëria Wi-Fi

 • Printim portativ

 • Siguri 360-gradëshe

 • Microsoft Universal Print

 • Madhësi letre A4, A5, A6, B5, B6

 • Kapaciteti maksimal i letrës 4.300

Specifikimet në detaje

Specifikimet e përgjithshëm

 • Lloji i pajisjes
  Printer laseri
 • Funksionet e disponueshme
  Printoni

Specifikimet e printimit

 • Shpejtësia e printimit
  61ppm
 • Metoda e printimit
  Printim monokromatik me rreze lazer
 • Rezolucioni i printimit
  Deri në 1200 x 1200 dpi
 • Koha e ngrohjes
  Mesazhi i shfaqur i printimit gati:
  Afro 2 sekonda e poshtë nga ndezja
 • Koha e nxjerrjes së printimit të parë
  Mono; rreth 4,9 sekonda
 • Gjuhët e printerit
  UFRII (Ultra Fast Rendering), PCL5e4, PCL6, Adobe® PostScript3
 • Fontet
  93 fonte PCL (93 Roman, 10 fonte Bitmap, 2 fonte OCR)
  Andalé Mono WT J/K/S/T (japonisht, koreanisht, kinezishte e thjeshtuar dhe tradicionale)1
  Fonte barkodesh2
 • Kufijtë e printimit
  5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas
 • Modalitet kursimi të tonerit
  N/A
 • Funksionet e përparuara të printimit
  Printim i Sigurt
  Printoni nga njësia e memories USB (JPEG/TIFF/PDF/XPS)
  Printim barkodesh3
  iOS: AirPrint, aplikacion Canon PRINT Business
  Android; certifikuar nga Mopria, Canon Print Service Plug-in, aplikacion Canon PRINT Business
  Microsoft Universal Print

Specifikimet e fotokopjimit

 • Shpejtësia e kopjimit
  N/A
 • Koha e kopjimit të parë
  N/A
 • Rezolucioni i kopjimit
  N/A
 • Modalitetet e kopjimit
  N/A
 • Kopjimi dyanësh
  N/A
 • Kopje të shumëfishta
  N/A
 • Zvogëlimi / Zmadhimi
  N/A
 • Veçori të tjera
  N/A

Specifikimet e skanimit

 • Lloji standard
  N/A
 • Rezolucioni i skanimit
  N/A
 • Shpejtësia e skanimit
  N/A
 • Thellësia e ngjyrës së skanimit
  N/A
 • Shkallë gri
  N/A
 • Pajtueshmëria
  N/A
 • Gjerësia maksimale e skanimit
  N/A
 • Skanim në Email
  N/A
 • Skanimi te kompjuteri
  N/A
 • Skanim drejt memorieve USB
  N/A
 • Skanimi në FTP
  N/A
 • Skanimi në renë kompjuterike
  N/A
 • iFAX
  N/A

Specifikimet e faksit

 • Shpejtësia e modemit
  N/A
 • Modaliteti i marrjes
  N/A
 • Rezolucioni i faksit
  N/A
 • Kujtesa e Faksit
  N/A
 • Numrat e shpejtë
  N/A
 • Thirrjet në grup/Destinacionet
  N/A
 • Transmetimi i njëpasnjëshëm
  N/A
 • Rezerva e memories
  N/A
 • Faks dyanësh
  N/A
 • Veçori të tjera
  N/A

Përdorimi i materialit

 • Lloji i skanerit
  N/A
 • Futja e letrës (standarde)
  Kasetë me 550 fletë
  Sirtar me shumë funksione me 100 - fletë
 • Futja e letrës (opsionale)
  Kasetë 550-fletëshe x 4 (Paper Feeder PF-J1)
  Kasetë 2,000-fletëshe (Paper Deck Unit PD-H1)
  Kaseta zarfesh 75-fletëshe (Envelope Feeder EF-B1)
 • Kapaciteti maksimal i futjes së letrës
  4.300 fletë
 • Dalja e letrës
  500-fletëshe
 • Lloji i materialit
  Sirtari shumëfunksional: Letër e thjeshtë, letër e ricikluar, letër e rëndë, letër e hollë, letër me ngjyra, letër e veshur, me shpim paraprak, me kokë, kartolinë, zarf
  Kaseta: Letër e thjeshtë, letër e ricikluar, letër e rëndë, letër e hollë, etiketë, letër me ngjyra, letër e veshur, me shpim paraprak, me kokë
 • Madhësia e materialit
  Kaseta (standarde): A4, A5, A5 (horizontal), A6, A6, B5, B6, Legal, Letter, Executive, Statement, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, ILGL, GLGL, Foolscap, madhësi të posaçme: min. 99 x 148 mm maks. 216.0 x 355.6 mm.

  Sirtari shumëfunksional: A4, A5, A5 (horizontal), A6, B5, B6, Legal, Letter, Executive, Statement, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, ILGL, GLGL, Foolscap, Index. Envelope (COM10, No10, Monarch, C5, DL),Custom sizes: Min. 76.2 x 127 mm Max. 216.0 x 355.6 mm.

  Kaseta (opsionale): A4, A5, A5 (horizontal), A6, A6, B5, B6, Legal, Letter, Executive, Statement, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, ILGL, GLGL, Foolscap, madhësi të posaçme: min. 99 x 148 mm maks. 216.0 x 355.6 mm

  Mbushëse zarfesh (opsionale): Zarf (COM10, No10, Monarch, C5, DL)
 • Pesha e materialit
  Kaseta (standarde dhe opsionale): 60 deri në 135 g/m²
  Mbushëse zarfesh (opsionale): 80 deri 100 g/m2
  Sirtar shumë funksional: 60 deri në 199 g/m²
 • Printimi në dy anë
  Automatik
  Kaseta:
  A4, A5, B5, Legal, Letter, Executive, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, ILGL, GLGL, Foolscap, F4A, 16K
  Madhësi e posaçme - min. 148 x 210 mm maks. 216 x 355.6 mm
  60 to 120 g/m2

Ndërfaqja dhe Programi kompjuterik

 • Lloji i ndërfaqes
  USB 2.0 Hi-Speed, 10BASE-T/100BASE-TX/1000Base-T, Wireless 802.11b/g/n, Wireless Direct Connection
 • Pajtueshmëria me sistemin operativ
  Windows® 11 / Windows® 10 / Windows® 8.1 / Server® 2022 / Server® 2019 / Server® 2016 / Server® 2012R2 / Server® 2012 / Mac OS X version 10.12 e lart, Linux4
 • Protokolli i rrjetit
  Print: TCP/IP (LPD/Port9100/IPP/IPPS/FTP/WSD)

  Menaxhimi: SNMPv1, SNMPv3 (IPv4,IPv6)

  Siguria: TLS1.3, IPSec, filtrim adresash IP/Mac, IEEE802.1X, SNMPv3, SSL (HTTPS, IPPS), mbështetje rrjeti dysh
  Siguria (me valë):
  Modaliteti i infrastrukturës:
  WEP(64/128 bit), WPA-PSK(TKIP/AES), WPA2-PSK(TKIP/AES), WPA3-SAE (AES), WPA-EAP (AES), WPA2-EAP (AES), WPA3-EAP (AES)
  Modaliteti i pikëhyrjes:
  WPA2-PSK(AES)
  Modaliteti i Wi-Fi Direct:
  WPA2-PSK (AES)
 • Administrimi i printerit dhe softuerët
  Ndërfaqe Përdorimi në Distancë (RUI),
  Menaxhim ID Departamenti,
  Mjet i Statusit të Tonerit,
  iW Enterprise Management Console: program me bazë serveri për menaxhimin e centralizuar të një flote pajisjesh
  eMaintenance: RDS i integruar bën të mundur shërbimet eMaintenance në distancë si për shembull matjen, menaxhimin e pjesëve të konsumueshme dhe diagnostikimet në distancë.
  Sistemi i dorëzimit të përmbajtjes: Platforma e serverit mundëson përditësimin automatik të firmuerit në pajisje.

Softueri dhe menaxhimi i printerit

 • Gjurmimi dhe raportimi
  N/A
 • Mjetet e menaxhimit në largësi
  N/A
 • Softueri i skanimit
  N/A
 • Mjetet e optimizimit
  N/A
 • Platforma
  N/A
 • Botimi i dokumentit
  N/A

Funksione të përgjithshme

 • Vëllimi i printimit i rekomanduar në muaj
  3,000 - 16,000 faqe në muaj
 • Cikli i punës
  Maks. 275,000 faqe në muaj5
 • Shpejtësia e procesorit
  1,6 GHz x 2
 • Memoria
  2 GB
 • Memoria
  32GB eMMC (hapësira e lirë: 15GB)
 • Paneli i kontrollit
  5 Line LCD, 5 LED (Online, Gati, Mesazh, Punë dhe Kursim energjie), Butonat, tastierë me 10 numra
 • Përmasat me sirtarë (gj-th-l)
  430 mm x 464 mm x 370 mm
 • Hapësira e instalimit (Gj x Th x L)
  N/A
 • Pesha
  Afro 22 kg
 • Mjedisi i përdorimit
  Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)
  Lagështira 20 deri 80% RH (pa kondensim)
 • Energjia
  220-240V (±10%) 50/60Hz (±2Hz)
 • Konsumi i energjisë
  Maksimumi: afro 1500 W e poshtë
  Aktiv: Përafër. 771,49 W e poshtë
  Në Pritje: Afërsisht 13,69 W e poshtë
  Fjetje: Afërsisht 1,0 W e poshtë
  Konsumi tipik i korrentit (TEC): 0.61 kWh/javë6
  Për informacion të detajuar në lidhje me rregulloren Lot26, shihni: http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx
 • Nivelet e zhurmës
  Fuqia akustike7
  Aktiv: Njëanëshe 70 dB e poshtë
  Dyanëshe 71 dB e poshtë
  Pasiv: I padëgjueshëm8
  Trysnia e tingullit3
  Aktive: 55 dB e poshtë
  Pasiv: I padëgjueshëm9

Pjesët e konsumit

 • Fishekë boje
  Standard: fishek 073 (27,000 faqe10)11

Aksesorë dhe opsione

 • Artikujt
  Paper Feeder PF-J1 (kasetë 550-fletëshe) x 4
  Paper Deck Unit PD-H1 (kasetë 2,000-fletëshe)
  Envelope Feeder EF-B1 (kasetë mbushëse zarfesh)
  Barcode Printing Kit-D1 (Bën të mundur printimin e barkodeve)
  PCL Font Set-A1 (Bën të mundur printimin Unicode në SAP dhe mbështet fontin Andale)
  User Maintenance Kit-D1 (set për mirëmbajtjen e zakonshme me njësi fiksimi/rul transferimi/rul kapjeje)
 1. Aksesor - nevojitet PCL FONT SET-A1E
 2. Kërkohet aksesori - Barcode Printing Kit-D1
 3. Kërkohet aksesori - Barcode Printing Kit-D1
 4. Shpërndarja vetëm në ueb. Softueri drejtues do të jetë i disponueshëm në gjysmën e dytë të vitit 2022
 5. Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të pakësojë jetën e produktit
 6. Bazuar në ISO/IEC 19752
 7. Emetimi i zhurmës i deklaruar në përputhje me ISO 9296
 8. I padëgjueshëm do të thotë se niveli i fuqisë së emetimit të zërit për një person në afërsi është më i ulët se standardi absolut për zhurmën në sfond sipas ISO 7779
 9. I padëgjueshëm do të thotë se niveli i fuqisë së emetimit të zërit për një person në afërsi është më i ulët se standardi absolut për zhurmën në sfond sipas ISO 7779
 10. Bazuar në ISO/IEC 19752
 11. Printeri vjen me fishek fillestar për 11,500 faqe