Canon digital press hero

Presat tipografike dixhitale

Përmirësoni produktivitetin tuaj dhe siguroni printime me vëllime të larta në cilësi ofseti.

Canon digital presses colour

Presat tipografike dixhitale me ngjyra

Shijoni teknologjinë revolucionare të printimit dhe një cilësi mahnitëse të imazhit me presat tona tipografike dixhitale me ngjyra.

Shikoni gamën

Canon digital presses colour lifestyle
Cut sheet black and white printers

Printerët bardhë e zi për letra të prera

Printerë tregtarë novatorë, modularë dhe të shkallëzueshëm për printimet tuaja më të vështira në bardhë e zi.

Shikoni gamën

Cut sheet black and white printers
Canon digital presses finishing options

Opsionet e përfundimit

Maksimizoni potencialin e printerit me fletë të prera me opsionet e personalizuara të përfundimit të detyrave të Canon.

Shikoni gamën

Canon digital presses finishing options

Softueri përkatës

Zgjidhjet dixhitale të Canon.Nuk është ajo që po kërkoni?

Eksploroni produktet dhe shërbimet e lidhura