Digital colour presses

Presat tipografike dixhitale me ngjyra

Teknologjia e standardeve për një cilësi imazhi që duket vërtet si në ofset.

Seria imagePRESS C

Presa tipografike të gjithanshme dixhitale me ngjyra që ndërthurin cilësinë e shkëlqyer me një shpejtësi të jashtëzakonshme.

varioprint i300 hero

VarioPrint i300

Çojeni printimin dixhital me ngjyra në një nivel tjetër me këtë printer elastik me furnizim fletësh.

Shikoni produktin

Softueri përkatës

Zgjidhjet dixhitale të CanonProduktet dhe shërbimet përkatëse