varioPRINT 6000

Softueri "Professional Print"

Canon varioPRINT 6000 series TITAN

Seria varioPRINT 6000 TITAN, ultra e qëndrueshme, efikase dhe super produktive, bën të mundur që aktivitetet e printimit me volum të lartë të ofrojnë printime cilësore, kohë prodhimi të reduktuar dhe kohë pune të përmirësuar.

 • Shpejtësitë e printimit

  182 ipm, 221 ipm, 272 ipm, 328 ipm

 • Vëllimi i rekomanduar i printimit mujor

  Nga 300 000 deri në 10 milionë. Imazhe A4

 • Kapaciteti maksimal i letrës

  24 000 fletë A4

 • Pesha fleksibël e materialeve

  45 gsm - 300 gsm

PERFORMANCË E NIVELIT MË TË LARTË ME CILËSI TË JASHTËZAKONSHME PRINTIMI

Seria varioPRINT 6000 TITAN është zgjidhja për printim të plotë njëngjyrësh me katër opsione të ndryshme shpejtësie në tre versione - Standard, TPxp dhe MICR - dhe një gamë të gjerë të furnizimit të letrës dhe moduleve të finicionit për të funksionuar në thuajse të gjitha mjediset njëngjyrëshe.

Produktivitet dhe besueshmëri e jashtëzakonshme

Merrni përsipër punë me volume më të larta dhe menaxhojini më shpejt falë shpejtësisë, besueshmërisë dhe lehtësisë së përdorimit të jashtëzakonshëm të serisë varioPRINT 6000 TITAN.

Zgjidhni shpejtësinë tuaj ideale – nga 180 ipm deri në 328 ipm – për të ofruar deri në 10 milionë printime në muaj dhe shtoni përmirësime të përkohshme apo të përhershme të shpejtësisë sipas nevojës pa investuar në një printer të ri.

Lehtësi e përkryer

Serveri i printimit PRISMAsync është ndërtuar në qendër të printerit, duke ju dhënë kontroll të drejtpërdrejtë dhe duke rritur efikasitetin e veprimtarisë suaj ditore. Ndërfaqja intuitive e përdoruesit bën që të kryeni më shumë punë në kohë më të shkurtër me mundim minimal, në mënyrë më efikase.

Mund të planifikoni prodhimin deri në tetë orë më parë me planifikuesin unik dhe të merrni sinjalizime proaktive nëse nevojitet ndërhyrja e operatorit.

Cilësi e drejtuar nga inovacioni

Seria varioPRINT 6000 TITAN sjell vazhdimisht rezultate konkurruese në një gamë të gjerë materialesh.

Teknologjia e tij unike Gemini do të mahnitë klientët tuaj me regjistrimin pothuajse të përsosur të ngjyrës së zezë si në shtypshkronjë dhe rezultate të rregullta, të sheshta, të sakta që herën e parë për finicion të thjeshtë dhe të shpejtë.

varioPRINT 6000

Mjeshtëri mediash

Me kapacitet printimi në fletë 45 gsm dhe materiale deri në 350x500 mm, printeri dixhital i serisë varioPRINT 6000 TITAN ofron përdorime të shumta duke përfshirë, ndër të tjera, dokumente transaksionale, printime materialesh promovuese për dërgime me postë, inserte mjekësore/kozmetike, libra, manuale dhe dokumente teknike.

Qëndrueshmëria në mendje

Thuajse pa ozon, pa mbetje toni dhe me konsum të ulët të energjisë për çdo printim.

Seria varioPRINT 6000 TITAN është projektuar për të shtyrë kufijtë pa rritur ndikimin në mjedis. Është krijuar për jetëgjatësi, komponentët e tij mund të ripërdoren si dhe mban nxehtësinë, zhurmën dhe mbetjet në minimum duke siguruar një mjedis pune të këndshëm për ekipet tuaja.

varioPRINT 6000
varioPRINT 6000

PRISMAsync në qendër të printerit tuaj

Serveri i provuar dhe i besueshëm i printerit tonë ofron një ndërfaqe të përmirësuar intuitive përdoruesi për t'ju ndihmuar që të jeni më produktiv dhe të krijoni flukse pune më efikase nga fillimi në fund.

Nga dorëzimet deri te programimet e punës, PRISMAsync përdor informacione në kohë reale nga printeri për të mbështetur menaxhimin optimal, me opsionin për të shtuar funksione të tjera të fuqishme nga paketa PRISMA sipas nevojave tuaja, fizikisht ose të strehuara në renë kompjuterike.

PRISMAsync gjithashtu mund të integrojë dhe automatizojë detyra finicioni të komplikuara për të kursyer kohë dhe kosto.

Seria Canon varioPRINT 6000 TPxP

Për mjedise të printimit të transaksioneve që kërkojnë pajisje finicioni me volum të lartë thuajse në linjë, seria varioPRINT 6000 TPxp (Printim i transaksioneve me performancë shtesë), me një toner të fuqishëm me dyllë dhe mbrojtësen e printimit, gjeneron rezultat që është menjëherë gati për finicion.

Falë fleksibilitetit të ofruar nga TITAN, mund të kaloni lehtësisht nga formatet e publikimit me porosi (PDF, PCL6, PS) te printimet e transaksioneve (IPDS, SRA PCL6).

Seria Canon varioPRINT 6000 MICR

Seria varioPRINT 6000 MICR (Njohje magnetike e karaktereve të bojës) me toner të veçantë MICR është printeri ideal me shpejtësi të lartë për prodhimin e dokumenteve të sakta dhe delikate në aspektin e sigurisë si p.sh. çeqe, formularë depozitimi dhe dokumente të tjera financiare.

Për shkak se karakteret magnetike janë të vështira për t'u ndryshuar ose rikrijuar, printimi MICR ndihmon në parandalimin e mashtrimit dhe falsifikimit në sektorin financiar.

varioPRINT 6000

Shkarkoni përmbajtjen

Zbuloni se si printeri dixhital i serisë Canon varioPRINT 6000 TITAN mund t'ju ndihmojë të maksimizoni produktivitetin.

Flisni me një ekspert të Canon

Shkarkoni drajverë, firmuerë e manuale, dhe shfrytëzoni mbështetjen teknike në internet, burimet dhe diagnostikimin për produktet tuaja të biznesit Canon.

PRODUKTI

Produktet e serisë

Eksploroni serinë Canon varioPRINT 6000 TITAN për të zbuluar një printer dixhital të shpejtë dhe të ndërlidhur.

Shpejtësia (A4 dyanëshe)

182 ipm
221 ipm
272 ipm
328 ipm

Cikli i punës (imazhe/muaj)

2,5 milionë
5 milionë
8 milionë
10 milionë

Produkte dhe zgjidhje të ngjashme

Si asnjë tjetër

Seria varioPRINT 6000 TITAN ndihmon klientët në mjedise prodhimi me volum të lartë të makismizojnë prodhimin e tyre të dokumenteve me cilësi të lartë me nivelet më të ulëta të vëmendjes së përdoruesit.

Ky printer prodhimi krijon printime si në shtypshkronjë dhe rezultate të sheshta thuajse të përsosura në mënyrë të besueshme, falë teknologjisë Gemini. Është i qëndrueshëm dhe emetimet, nxehtësia, zhurma dhe mbetjet janë të limituara për të minimizuar ndikimin e tij në mjedis dhe për të mbështetur një mjedis pune të këndshëm.

Zbuloni përfitimet që mund të ketë biznesi juaj nga printeri dixhital i serisë varioPRINT 6000 TITAN.