Softueri "Professional Print"

Canon varioPRINT 6330 TITAN

Specifikimet

Specifikimet në detaje

Teknologjia

 • Teknologjia e imazhit
  Teknologji Gemini për printim dyanësh në çast, teknologji Advanced Active Registration, qark logjik për letër
 • Rezolucioni i motorit
  LED, 600 x 1200 dpi, 85/106/125/141/180 lpi
 • Shpejtësia e printimit
  328 printime A4 në minutë
  171 printime A3 në minutë
 • Licencat e përkohshme të shpejtësisë
  Licencat e shpejtësisë së përkohshme japin fleksibilitet me një përmirësim shpejtësie për një periudhe kohe të kufizuar
 • Vëllimi i rekomanduar i printimit mujor ( A4)
  1 000 000 – 10 000 000 (imazhe A4)

Të përgjithshme

 • Përdorimi i përdoruesit
  Ekran intuitiv 21,5 inç me prekje, me ngjyra dhe me rezolucion të lartë

Mjedisi

 • Konsumi i energjisë
  Metoda e gatishmërisë: 0,9 KW
  Metoda e printimit: 4,9 KW

Mbrojtësja e printimit

 • Informacionet bazë
  Njësi pas printimit për serinë varioPRINT 6000 MICR* TITAN dhe opsionale për varioPRINT 6000 TPxp TITAN

Trajtimi i letrës

 • Futja e letrës (Standarde)
  Modul letre me 4 sirtarë letrash (2 x 1700 fletë + 2 x 600 fletë)
 • Opsionet
  Modul i dytë dhe i tretë letre
 • Kapaciteti maksimal i letrës
  24.000 fletë A4 nga 4 sirtarë letre standardë dhe 8 opsionalë (80 media gsm)
  Opsion sirtari letre dysh për të rritur kapacitetin e futjes së letrës A4
 • Pesha e Letrës
  45 - 50 gsm me modul opsional të lehtë mediash
  50 - 300 gsm për media të rekomanduar nga Canon
  60 - 200 gsm për media të tjera
  Media e veshur: 120 - 200 gsm: standard, 80-120 gsm / 200 - 250 gsm: (vetëm në media të aprovuara)
 • Madhësitë e letrës
  203 x 203 mm - 350 x 500 mm; Statement (178 x 252 mm)

Moduli opsional i letrës

 • Përshkrimi
  Dy module shtesë letre mund të përfshihen së bashku me modulin standard të letrës
 • Sirtarë letre
  2 x 600 fletë, 2 x 1700 fletë (80 gsm) për modul letre
 • Kapaciteti maksimal i letrës
  16.000 fletë (shumë prej 2 modulesh letre me sirtar letre dysh)
 • Madhësitë e letrës
  203 x 203 mm - 488 x 320 mm; Statement (178 x 252 mm)**

Moduli elastik i letrës

 • Përshkrimi
  Modul fleksibël për vendosje letre që mund të marrë edhe madhësi letre 350x500 mm. Mund të përdoret si modul letre standard (si moduli i parë pas motorit)
 • Sirtarë letre
  2 x 600 fletë, 1 x 1700 fletë (80gsm) për modul të letrës
 • Madhësitë e letrës
  Sirtarët e sipërm: 203 x 203 mm (LEF) - 488 x 320 mm; Statement (178 x 252 mm)
  2 sirtarë të mëdhenj: 203x208 mm (LEF) - 500 x 350 mm (SEF)
 • Madhësia maksimale e letrës
  350 x 500 mm SEF vetëm në sirtarët e modulit të letrës Flex (sirtarë të mëdhenj)
 • Madhësia minimale e letrës
  Sirtarë normalë: njëlloj si moduli i letrës standarde; Sirtarët e modulit të letrës Flex 208 x 203 mm

High Capacity Stacker-H1

 • Përshkrimi
  Mund të shtohen deri në tre stivues me kapacitet të lartë
 • Stivat
  2 x 3,000 fletë (80 gsm) për stivues
 • Madhësitë e letrës
  203 x 203 mm - 350 x 500mm; opsional 178 x (203 - 320 mm)
 • Kapaciteti maksimal i letrës
  18.000 fletë (3 stivues)
 • Karakteristikat
  Printim veshësh

Përfunduesi opsional

 • Përshkrimi
  Seleksionues dhe stivues opsional në kombinim me stivues të kapacitetit të lartë
 • Kapaciteti i daljes
  4.000 fletë (80 gsm, A4)
 • Kapaciteti i Kapëses
  100 fletë (80 gsm)
 • Madhësitë e letrës
  208 x 275 mm - 220 x 306 mm
 • Kapja
  Kapja në cep, kapja nga të dyja anët
 • Pozicionet e kapjes
  Portret, Tablo, Libër
 • Karakteristikat
  Opsional: 50 fishekë kapësesh dhe kapëse (I përshtatshëm sidomos për prodhimin e hollë të dokumenteve)

Kontrolluesi

 • Përshkrimi
  Kontrollor PRISMAsync; Tipi: C53 iBase
 • Ndërfaqja
  10/100/1000 MB, 2 porta rrjeti Ethernet 1GB
 • Gjuha/gjuhët e përshkrimit të faqes
  APPE (Adobe® PDF Print Engine)
  • Adobe® PostScript® 3TM/ streaming PostScript®
  • PPML/GA Level 1
  • PPML versionet 1.5,2.1 dhe 2.2
  PDF 1.7
  PCL 6
  IPDS (opsional)
 • Protokollet
  TCP/IP (LPR/LPD, prizë), SMB statik/auto IP (përmes DHCP)
  SNMP v1-v3 (printer MIB, privat MIB, Monitorim pune MIB), IPP

Rrjedha e punës

 • Printoni nga USB-ja
  Ndjeshmëria automatike e gjuhës për PostScript, PDF dhe PCL 6
  Kalimi i menjëhershëm nga IPDS ose PCL5e /PJL në PostScript 3, PDF ose PCL 6
  Sjellja e rrjedhjes për të gjitha PDL-të
  Softuer Xerox DigiPath®/FreeFlow dhe mbështetje për punët me softuerin DPlink
  PDF, PS, PCL, XPS përmes lidhjes USB në panelin e operatorit
  Mbështetje për lidhjen e Kodak SmartBoard® me KDKlink

Softueri Prisma®

 • PRISMAprepare
  PRISMAsatellite
  PRISMAspool
  Dpconvert
  Vpconvert
  PRISMAdirect
  PRISMAsync Remote Control
  PRISMAproduction

Paketa e medias me peshë të lehtë

 • Përshkrimi
  Kit instalimi special për motorin për të mbështetur përdorimin e mediave >44 gsm, kërkon ajër me presion, rekomandohet në rastin e specializimit mediave me peshë të lehtë
 • Madhësitë e letrës
  203 x 203 mm - 350 x 500mm, të gjitha masat e mbështetura të mbështetura nga modulet e futjes së letrës
 • Pesha e Letrës
  > 44 gsm letër e zakonshme, drejtim i ujërave në drejtimin e transportit

Krijuesi i broshurës (BLM200)

 • Kapaciteti i kapjes
  2 - 25 fletë (media 80 gsm)
 • Kapaciteti i daljes në shiritin e transportierit
  Në varësi të trashësisë së broshurës: deri në 100 broshura;
  PowerStacker opsional i disponueshëm
  Shiriti i transportierit lejon stivimin pa fund duke i dërguar borshurat në një sirtar të jashtëm të kapjes
 • Pesha e letrës për faqet e broshurës:
  60 - 300 gsm
 • Kapak broshure:
  deri në 300 gsm
 • Minimumi i madhësisë së faqes
  203 mm x 248 mm
 • Maksimuni i madhësisë së faqes
  320 mm x 470 mm
 • Karakteristikat
  Qepja me mbështetëse duke përdorur kutinë e kapëseve, Palosja përgjysmë (1 fletë)
 • Opsionet
  Modul Face trimmer; modul SquareFold;
  Rrotullues për të rritur në maksimum produktivitetin e prodhimit të broshurave A5;
  Power Stacker për deri në 400 broshura

Krijuesi i broshurës (BLM550+)

 • Kapaciteti i qepjes me mbështetje
  2-52 fletë (media 80 gsm); 2-56 fletë media 70 gsm.
 • Kapaciteti i daljes në shiritin e transportierit
  Në varësi të trashësisë së broshurës: deri në 35 broshura; Book Stacker opsional i disponueshëm.
  Shiriti i transportierit lejon stivimin pa fund duke i dërguar borshurat në një sirtar të jashtëm të kapjes
 • Pesha e letrës për faqet e broshurës:
  70 - 300 gsm
 • Kapak broshure:
  deri në 300 gsm
 • Minimumi i madhësisë së faqes
  203mm x 203 mm
 • Maksimuni i madhësisë së faqes
  350mm x 503 mm
 • Veçoritë e qepjes me mbështetje
  deri në 6 qepje për broshurë, palosja përgjysmë (1 fetë); Prerja e fletës; Formimi i mbajtëses katrore; Rrotulluesi për rritjen në maksimum të rendimentit të prodhimit të broshurës A5
 • Opsionet e stivuesit të librave për mjediset e prodhimit
  Kapaciteti i stivimit 1040 mm, që do të thotë afërsisht:
  - 450 broshura prej 10 fletë/40 faqe (mbajtëse 2 mm )
  - 180 broshura prej 25 fletë/100 faqe (mbajtëse 5 mm )
  - 90 broshura prej 50 fletë/200 faqe (mbajtëse 10 mm )

Veçoritë e përfundimit të palëve të treta

 • Falë ndërfaqes së hapur DFD, seria varioPRINT 6000 TITAN është fleksibël për finicion palësh të treta.

* varioPRINT 6330 nuk ofrohet si version MICR

** me insert opsional suporti për madhësi Statement