PRODUKTET

Printerët dhe fakset për zyra

Zgjidhje shteruese për printime dhe skanime biznesi për çdo ambient profesional

Printerë me një funksion

Cilado qofshin nevojat e zyrës suaj në printime, ne kemi një zgjidhje të shpejtë, praktike, njëfunksionale për ju

Shikoni printerët njëfunksionalë

Single function printer

Printerë shumëfunksionalë

Disenjuar për të maksimizuar produktivitetin, pajisjet tona shumëfunksionale thjeshtojnë printimin, skanimin, kopjimin dhe veprimet me faks

Shikoni printerët shumëfunksionalë

Multifunction printer

Fakset

Me efikasitet kostosh në punë dhe mirëmbajtje, zbuloni gamën tonë të fakseve të shpejta dhe të lehta

Shikoni fakset

Faxe
Po kërkoni për programe, drejtues softuerikë, manuale apo ju duhet ndihmë me produktin?

Produktet që kanë lidhje

Document scanner

Skanerët e dokumenteve

Skanojini dhe ruajini dokumentet me shpejtësi, efikasitet dhe qëndrueshmëri

Projector

Projektorët

Cilësi e lartë figure, burime afatgjata drite dhe funksione të fuqishme

Group of people around boardroom table

Konfiguruesi i printerit për zyra

Ju duhet ndihmë të zgjidhni një printer zyre?

Përdorni funksionin tonë të thjeshtë të përzgjedhjes, për gjetjen e një printeri zyre që u përshtatet nevojave tuaja

Zgjidhje printimi të krijuara për bizneset më kërkuese

KONTAKTONI ME EKSPERTËT TANË