XA40
Blank-Rect Image

Canon XA40

Videokamerë e serisë XA, ultrakompakte, profesionale, në madhësi pëllëmbe, me 4K, me objektiv zmadhimi optik 20-fish

Galeria

Kompakte dhe efikase – videokamera XA 4K me rezolucion UHD dhe zmadhim të lartë

XA40 vjen me sensor 1/2.3 - tip CMOS së bashku me një procesor figure DIGIC DV6. Me përpunimin e mbimoduluar HD kjo sjell cilësi të përmirësuar figure në HD të plotë. XA40 vjen me një objektiv me zmadhim optik 20-fish, me kënd të gjerë 29,3 mm.

Shikoni specifikimet e plota

Canon XA40
XA40

Shikim i shpejtë: Canon XA40

Paul Atkinson shpjegon të mirat e videokamerës XA40

Shikoni videon

Ultra-compact professional 4K UHD camcorder

Videkamerë ultrakompakte profesionale 4K UHD

Kombinimi i një sensori 4K 1/2.3 - tipi CMOS dhe procesori figure DIGIC DV6 sjell pamje të cilësisë së lartë 4K UHD dhe superiore në HD të plotë, falë përpunimit me mbimodulim HD. Mbështeten regjistrime në MP4 UHD 150 Mbps në 25P dhe HD të plotë 35 Mbps/17 Mbps në 50P/25P.

4K 20x optical zoom lens with wide angle

Objekti zmadhimi optik 20-fish me kënd të gjerë në 4K

Shkrepni figurat që ju duhen me zmadhimin optik 20-fish, me kënd të gjerë duke filluar nga 29,3 mm. Koherenca e figurës sigurohet nga një stabilizim i fuqishëm me 5 akse, ndërsa struktura e objektivit 3D në kohë reale mbështet funksionim të zmadhimit në kënd të gjerë.

Infrared recording capability

Mundësi regjistrimi infrakuq

XA40 përmban një modalitet infrakuq, që u mundëson përdoruesve të filmojnë në kushte me pak apo aspak ndriçim ambienti. Ka opsion për regjistrim në modalitet të bardhë ose të gjelbër.

Regjistrim me lëvizje të ngadalta dhe të shpejta

Punoni ashtu siç kërkon projekti përkatëse me mundësi regjistrimi pa ndërprerje në modalitetet e lëvizjse së ngadalët dhe të shpejtë, edhe në UHD, edhe në HD të plotë, me një shpejtësi maksimale prej 1200-fish.

Slow and Fast Motion recording
Lightweight and compact with professional features

Peshëlehtë dhe kompakt me funksione profesionale

XA40 peshon më pak se 1,2 kg dhe ka një ekran LCD me prekje 3-inçësh, me komandim intuitiv. Videokamera tejet portative mbështet dhe audio 4-kanalëshe PCM, me fole të integruara mikrofoni stereo dhe dy XLR. Për më tej, ofrohen dy fole karta memorieje SD për regjistrim të njëkohshëm ose të njëpasnjëshëm.

Specifikimet

4K UHD icon

4K UHD / 25P

MP4 deri në 150 Mbps

20x optical zoom icon

29,3–601 mm

Zmadhim 4K këndgjerë

Over Sampling HD Processing icon

Rezultat me cilësi të lartë në HD të plotë

Përdor sensorin 4K UHD për të nxjerrë pamje superiore në Full HD

Optical IS icon

Stabilizues inteligjent me 5 akse

Stabilizim i avancuar optik dhe dinamik i figurës

Infrared icon

Modalitet infrakuq

Filmoni në cilësi të lartë edhe në kushte me pak apo aspak ndriçim të ambientit

Touch Screen icon

Ekran me prekje 3-inçësh

Pikë e lehtë fokusimi dhe komandim i lehtë i kamerës

4-channel audio icon

PCM lineare

2 terminale XLR plus mikrofoni i integruar

Double slot icon

Dy fole kartash

Regjistrim i njëkohshëm ose i njëpasnjëshëm në kartën SD

Shikoni specifikimet e plota

Canon XA40
XA40 WITB

Çfarë ka në kuti

Videkamerë XA40

Njësia e dorezës HDU-1

Adaptori elektrik kompakt CA-570

Paketa e baterisë BP-820

Kapak drite me barrierë lenteje

Mbajtës mikrofoni

Aksesorët

Produktet e lidhura

Shkarko drajverë, softuerë, firmuerë dhe manuale

Mbështetja për produktin