Canon PIXMA Printer on a desk surrounded by printer prints
Blank-Rect Image

Canon PIXMA TS705

Kompakt, me kosto të pranueshme dhe lidhje të shkëlqyera, ky printer sjell një rendiment të lartë dhe lehtësi përdorimi në shtëpinë ose në zyrën tuaj.

Një printer kompakt dhe plot lidhje për në shtëpi ose zyrë

I madh për nga funksionet, por i vogël në madhësi, printeri më i vogël i realizuar ndonjëherë njëfunksionësh dhe 5-bojësh nga "Canon" ka një kapacitet të lartë 350-fletësh për të nxjerrë dokumente profesionale dhe fotografi të cilësisë së lartë me lidhje të pandërprera - dhe të gjitha me një çmim të përballueshëm.

Shikoni specifikimet e plota

Canon PIXMA TS705 Black Printer
Man at bakery stall surrounded by pastries in basket

Kompakt dhe i lidhur

Zbuloni përse "PIXMA TS705" është printeri ideal kompakt për shtëpinë dhe zyrën tuaj.

Shikoni videon

Lidhja të thjeshta

Lidhuni me ethernet ose lidhni një laptop, kompjuter ose pajisje inteligjente me prekjen e një butoni dhe printoni me aplikacionin Canon PRINT, AirPrint (iOS), Mopria (Android) ose Windows 10 Mobile.

Simple connectivity – tablet device being held

Vazhdoni të punoni

Përfitoni nga printimi pa ndërprerje me një kapacitet të lartë letre të thjeshtë për 350 fletësh dhe futje nga 2 burime. Monitoroni nivelet e bojës përmes ekranit LCD, i cili ju tregon statusin me një shikim.

Canon PIXMA Black Printer on desk

Funksionimi efikas

Kurseni letrën me printimin automatik në 2 anë dhe rritni efikasitetin me kutitë e bojës me rendiment të lartë. Printoni 2 deri në 3 herë më shumë me bojën XL dhe XXL sesa me fishekët standardë - 5 bojëra individuale d.m.th. që mund të ndërroni vetëm fishekët e zbrazur.

Canon Printer and Ink on book shelf
Top view of Canon PIXMA Black Printer surrounded by prints

Dokumente cilësie biznesi

Mbështetuni mbi 5 bojëra individuale për të arritur qartësi teksti dhe ngjyra të ndezura për dokumente biznesi me pamje profesionale.

Eksploroni krijimtarinë tuaj

Çlironi krijimtarinë me aplikacionet krijuese dhe printoni në letër fotografike katrore, magnetike ose që mund të ngjitet përsëri. Mund të modeloni dhe të printoni edhe ngjitëset tuaja për thonjtë.

explore your creativity – pictures, and stickers pinned on a board

Specifikimet

single inks

5 bojëra individuale

Printable nail stickers

Ngjitëse thonjsh të printueshme

Auto 2-sided printing

Printimi automatik në 2 anë

2-line LCD

Ekrani LCD me 2 rreshta

PIXMA Cloud Link

PIXMA Cloud Link

Smartphone Copy

Kopjimi në smartfon

Wi-Fi and Ethernet connectivity

Lidhja me Wi-Fi dhe ethernet

350-sheet input capacity

Kapaciteti i hyrjes me 350 fletë

Shikoni specifikimet e plota

Canon PIXMA TS705
Canon PIXMA TS705

Çfarë ka në kuti

Canon PIXMA TS705

Kutitë e bojës së konfigurimit

Kordoni elektrik

Disku CD-ROM i konfigurimit

Manualet dhe dokumentet e tjera

Regjistrohuni dhe përfitoni edhe më shumë nga printeri juaj!

Fitoni pikë dhe merrni shpërblime ndërsa printoni me bojërat origjinale të Canon. Merreni bojën pikërisht në derën tuaj atëherë kur ju duhet…

Regjistrohuni tani për të zbuluar më shumë.

Print Rewards & Easy Ink Delivery Reminders

Produktet e Canon nxjerrin më të mirën nga njëri-tjetri

Përdorimi i bojërave dhe letrave të Canon me printerin tuaj Canon siguron rezultate të jashtëzakonshme me cilësi laboratori në çdo rast.

Produktet e lidhura