Printerë për shtëpi

Canon PIXMA TS705

Specifikimet

Funksionet
Printoni

Specifikimet

 • 5 bojëra individuale

 • Ngjitëse thonjsh të printueshme

 • Printimi automatik në 2 anë

 • Ekrani LCD me 2 rreshta

 • PIXMA Cloud Link

 • Kopjimi në smartfon

 • Lidhja me Wi-Fi dhe ethernet

 • Kapaciteti i hyrjes me 350 fletë

Specifikimet në detaje

Specifikime të përgjithshme

 • Funksionet
  Printoni

Specifikimet e printerit

 • Rezolucioni i printimit

  Deri në 48001 x 1200 dpi

 • Teknologjia e printimit
  5 depozita boje individuale (PGBK, BK, C, M, Y)
  Bojëra ChromaLife100
 • Shpejtësia e Printimit Mono
  Afro 15,0 ipm2
 • Shpejtësia e Printimit me Ngjyrë
  Afro 10,0 ipm3
 • Shpejtësia e prinimit të fotografisë
  Pa bordura 10x15cm: Afërsisht 21 sekonda4
 • Printimi pa Bordura
  Po (A4, Letter, 20x25cm, 13x18cm, 10x15cm, 13x13cm, 8,9x8,9cm, 10x10cm)
 • Printim nga të Dyja Anët
  Printimi automatik në dy anë (A4, A5, B5, Letter - letër e zakonshme)
 • Printimi drejtpërdrejt në disk
  Po

Fishekët e bojës dhe rendimentet

 • Fishekët standardë të bojës
  5 rezervuarë individualë boje
  PGI-580PGBK (e zezë me pigment)
  CLI-581BK (e zezë)
  CLI-581C (cian)
  CLI-581M (magenta)
  CLI-581Y (e verdhë)
 • Fishekë Opsionalë Boje XL
  Rezervuarë boje XL me prodhim të lartë
  PGI-580PGBK XL (e zezë me pigment)
  CLI-581BK XL (e zezë)
  CLI-581C XL (cian)
  CLI-581M XL (magenta)
  CLI-581Y XL (e verdhë)
 • Kuti boje opsionale XXL
  Rezervuarë boje XXL me prodhim të lartë
  PGI-580PGBK XXL (e zezë me pigment)
  CLI-581BK XXL (e zezë)
  CLI-581C XXL (cian)
  CLI-581M XXL (magenta)
  CLI-581Y XXL (e verdhë)
 • Rendimenti për fishek (letër e thjeshtë)
  Dokument A4 me ngjyra5
  E zezë me pigment: 200 faqe
  E zezë me pigment XL: 400 faqe
  E zezë me pigment XXL: 600 faqe
  E zezë: 1478* faqe
  E zezë XL: 3998* faqe
  E zezë XXL: 8162* faqe
  E kaltër: 257 faqe
  E kaltër XL: 515 faqe
  E kaltër XXL: 822 faqe
  Rozë: 236 faqe
  Rozë XL: 474 faqe
  Magenta XXL: 766 faqe
  E verdhë: 257 faqe
  E verdhë XL: 512 faqe
  E verdhë XXL: 813 faqe
  * *Rezultati Suplementar i Përafërt
 • Rendimenti për fishek (foto)
  Foto 10x15cm6
  E zezë me pigment: 1518* fotografi
  Pigment i zi XL: 4310* foto
  Pigment i zi XXL: 7060* fotografi
  I zi: 240* fotografi
  E zezë XL: 538* fotografi
  E zezë XXL: 892* fotografi
  Cian: 85 fotografi
  Cian XL: 173 fotografi
  Cian XXL: 288 fotografi
  Magenta: 131 fotografi
  Magenta XL: 231 fotografi
  Magenta XXL: 379 fotografi
  E verdhë: 101 fotografi
  E verdhë XL: 203 foto
  E verdhë XXL: 328 fotografi
  * *Rezultati Suplementar i Përafërt

Mbështetja për letrën

 • Llojet e letrës
  Letër e Zakonshme
  Canon High Resolution Paper (HR-101N)
  Canon Pro Platinum (PT-101)
  Canon Plus Glossy II (PP-201)
  Canon Pro Luster (LU-101)
  Canon Plus Semi-gloss (SG-201)
  Canon "Përdorim i Përditshëm" (GP-501)
  Canon Matte (MP-101)
  Zarfa
  Letra të tjera artistike
  Disqe të Printueshme
  Ngjitëse të heqshme të fotografive (RP-101)
  Letër fotografike magnetike (MG-101)
 • Hyrja maksimale e letrës
  Sirtari i pasëm: Maks. 20 fletë (letër fotografike) ose maksimumi 100 fletë (letër e zakonshme)
  Kasetë: Maks. 250 fletë (letër e zakonshme)
  Sirtari me shumë përdorime: Ngjitëse thonjsh të printueshme (NL-101)/1 disk CD, DVD ose Blu-Ray i printueshëm
 • Madhësitë e letrës
  Sirtari i pasmë: A4, A5, B5, LTR, LGL, 4"x6", 5"x7", 7"x10", 8"x10",
  Zarfe (DL, COM10), katror (5" x 5", 4"x4",89x89mm), madhësia e kartës (91 x 55mm)
  [Madhësi e personalizuar] gjerësia 55mm - 215,9 mm, gjatësia 89mm - 676mm

  Kaseta: A4, A5, B5, LTR
  [Madhësi e personalizuar] gjerësia 148,0 mm - 215,9 mm, gjatësia 210mm - 297mm
 • Pesha e Letrës
  Sirtari i pasmë: letër e thjeshtë: 64 - 105 g/m²
  Letër fotografike Canon: deri në 300 g/m²

  Kasetë: letër e thjeshtë: 64 deri në 105 g/m²

Ndërfaqja

 • Lloji & Madhësia e ekranit
  Ekrani i plotë LCD me pika
 • Gjuhët e ekranit
  32 gjuhë të mundshme: japonisht/anglisht(mm dhe inç)/gjermanisht/frëngjisht/italisht/spanjisht/holandisht/portugalisht/norvegjisht/suedisht/danisht/finlandisht/rusisht/çekisht/hungarisht/polonisht/sllovenisht/turqisht/greqisht/kinezisht e thjeshtuar/kinezisht tradicionale/koreane/indonezisht/sllovakisht/estonisht/letonisht/
  lituanisht/ukrainisht/rumanisht/
  bullgarisht/kroatisht/vietnamisht

Lidhshmëria

 • Ndërfaqe standarde
  USB Shpejtësi e Lartë (Porta B)
  Ethernet: 10/100Mbps (i kalueshëm automatikisht)
  Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n/a
  Siguria Wi-Fi: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalimi i administratës
  Banda e frekuencës të Wireless LAN: 2.4GHz
 • Aplikacionet për celularë
  Aplikacioni Canon PRINT Inkjet/SELPHY
  Easy-PhotoPrint Editor
  Aplikacioni Message In Print
  Aplikacioni Nail Sticker Creator
  PIXMA Cloud Link
  Plugin Canon Print Service (Android)
  Apple AirPrint
  Wireless Direct
  Metodë e Access Point
  LAN/WLAN PictBridge
  Mopria (Android)

Softueri

 • Sistemet e Operuese që mbështeten
  Chrome OS

  Windows 10、Windows 8.1、Windows 7 SP1

  Funksionimi mund të garantohet vetëm në një kompjuter me Windows 7 ose një version të mëvonshëm të instaluar paraprakisht.

  Softueri drejtues i printerit dhe IJ Network Device Setup Utility janë të disponueshëm me sistemin operativ të mëposhtëm.
  Windows Server 2008 R2 SP1、Windows Server 2012 R2、Windows Server 2016

  OS X 10.10.5~OS X 10.11 、macOS 10.12~macOS 10.14
 • Sistemet Mobile të mbështetura
  iOS, Android, Windows 10 Mobile
 • Kërkesat minimale për sistemin
  Windows: 2.0 GB ose më shumë
  Mac: 1.0 GB ose më shumë
  Shënim: për instalimin e softuerit të ardhur. Kërkohet sasia e nevojshme e hapësirës në disk i ngurtë. 
  Ekrani: 1024 x 768 XGA
 • Softueri i përfshirë
  Programi drejtues i printerit 
  IJ Printer Assistant Tool
  Easy-PhotoPrint Editor (shkarko)

Karakteristikat fizike

 • Pesha
  afro 5,4 kg
 • Përmasat (Gj x Th x L)
  Afro 372 x 365 x 158 mm
 • Nivelet e Zhurmës Akustike
  afro 50,5dB(A)7
 • Energjia
  AC 100-240V, 50/60Hz
 • Konsumi i energjisë
  Fikur: Afërsisht 0.3W
  Në gatishmëri (lidhja USB me kompjuterin): afro 0,9 W 
  Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 1,6 W
  Koha për të kaluar në modalitetin e gatishmërisë: 10 minuta e 57 sekonda
  Printim: Afërsisht. 23W 8
 • Konsumi tipik i energjisë
  0,14 kWh9

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacion të rezultatit shihni www.canon-europe.com/ink/yield

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

Amazon, Echo, Echo Plus, Echo Dot, Echo Spot, Echo Show, Amazon Tap, Alexa dhe të gjitha stemat dhe shenjat përkatëse me lëvizje janë marka tregtare të "Amazon.com, Inc." ose të partnerëve të saj.

Mbështetja për "Alexa" ofrohet aktualisht në dyqanin e moduleve të "Amazon Alexa" vetëm për gjuhët anglisht/frëngjisht/gjermanisht/japonisht.

Mbështetja për "Alexa" nuk ofrohet në gjuhë të tjera. Kontrollojeni paraprakisht ofrimin e moduleve të "Amazon Alexa" për gjuhën tuaj.

Përdorimi i "Alexa" kërkon llogari të lidhur e aktive asistenti inteligjent dhe aplikacionin shoqërues të aktivizuar, pajisjen inteligjente dhe printerit të lidhur në formë aktive me autorizim për te "Canon Inkjet Cloud Printing Center" dhe veprimet, rutinat apo miniaplikacionet e disponueshme/aktive në printerin e pajtueshëm.

Komandat zanore nuk mund të shfaqen si tekst në pajisjet inteligjente të "Amazon" me ekrane.

 1. Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimale prej 1/4800 inç
 2. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 3. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 4. Shpejtësia e printimit të fotografive është bazuar në konfigurimin standard duke përdorur standardin ISO/JIS-SCID N2 mbi letër Canon Photo Paper Plus Glossy II dhe nuk merr parasysh kohën për përpunimin e të dhënave në kompjuterin host.
 5. Rendimenti i faqeve është vlera e llogaritur bazuar në metodën individuale të Canon për testimin duke përdorur grafikun ISO/IEC 24712 dhe simulimin e printimit të vazhdueshëm me bojën zëvendësuese pas konfigurimit fillestar.
 6. Rendimenti i faqeve është vlera e llogaritur bazuar në metodën individuale të Canon për testimin duke përdorur grafikun ISO/IEC 29103 dhe simulimin e printimit të vazhdueshëm me bojën zëvendësuese pas konfigurimit fillestar.
 7. Letër e thjeshtë (A4, B/W). Zhurma akustike matet sipas standardit ISO7779.
 8. Printimi: Kur kopjimi ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printeri inkjet) në letër të zakonshme me përmasë A4 duke përdorur parametrat standarde.
 9. Vlera e konsumit tipik të energjisë elektrike (TEC): Vlera TEC është llogaritur duke supozuar se njësia do të ndryshojë vazhdimisht mes modalitetit të punës, modalitetit të gjumit dhe modalitetit të fikjes për 5 ditë, dhe se do të jetë në modalitetin e gjumit ose të fikjes për 2 ditët e mbetura në të njëjtën javë. Vlera TEC e këtij produkti është llogaritur nga Canon sipas marrëveshjes së tyre duke përdorur procedurën e matjes TEC në programin ndërkombëtar të ENERGY STAR.