PROMOCIONI

Gëzoni kthim parash deri në 58.500 Lekë

Paragraph/Description (150 char limit) Zgjerojeni potencialin tuaj krijues dhe përmirësoni tregimin vizual.
Shijojeni këtë sezon me Canon.

Gjeni dhuratën e përsosur për këto krishtlindje

 • Kamerat pa pasqyra

  EOS R6

  Çfarëdo që shkrepni, sido që ta shkrepni, "EOS R6" ju mundëson të jeni krijues në mënyra që nuk i mendonit kurrë të mundshme.
 • Kamera DSLR

  EOS 5D Mark IV

  Pavarësisht se çfarë po regjistroni, të jeni të sigurt për një cilësi imazhi pa kompromise dhe një rendiment të përgjithshëm profesional.
 • Kamera DSLR

  EOS 2000D

  Përqafoni fotot mahnitëse 24.1-megapikselëshe dhe filmat Full HD. Zgjeroni krijimtarinë tuaj me këtë DSLR argëtuese dhe të lehtë.
 • Objektivat RF

  RF 70-200mm F2.8L IS USM

  Një objektiv thelbësor në treshen profesionale të zmadhuesve, "RF 70-200mm F2.8L IS USM" është shoqëruesi ideal për lajme, sporte dhe udhëtime.
 • Objektiva për DSLR

  EF 16-35mm f/2.8L II USM

  Një lente profesionale e serisë L me zmadhim ultra të gjerë f/2.8, ideale për fotografinë e reportazheve dhe në kushte me ndriçim të dobët.
 • Canon Professional Services

  Shërbimet profesionale të Canon (CPS)

  Bashkohuni me CPS dhe merrni kthim parash shtesë

  Block Subtitle - Char Limit: 120 Regjistrojeni kompletin tuaj me Shërbimet Profesionale Canon falas dhe shfrytëzoni historitë që keni lindur për të treguar - me mbështetje prioritare, riparime të shpejta, ngjarje ekskluzive dhe oferta speciale.
  Shënoni numrin tuaj të anëtarësimit të CPS gjatë regjistrimit për Winter Cashback për të marrë kthim shtesë parash prej 2.340 Lekë. Bonusi CSP do të përpunohet veçmas pas datës 28.02.2023.

  Frymëzohuni...

  Produktet promovuese

  Promovimi vlen nga data 01.12.2022 deri më 15.02.2023, deri sa zgjatin stoqet.
  Mund të regjistroheni në mënyrë shtesë për një aparat fotografik deri në 4 lente që marrin pjesë në promovim (shihni listën më poshtë).
  Në këtë rast, ju lutemi regjistroni të gjithë artikujt menjëherë dhe ngarkoni një skedar të veçantë fature për secilin prej artikujve (qoftë edhe nëse artikujt janë në të njëjtën faturë).

  Kamerat

  Shuma e kthimit të parave

  EOS R5

  58.500 Lekë

  EOS R6

  23.400 Lekë

  EOS R

  11.700 Lekë

  EOS RP

  8.775 Lekë

  EOS M50 Mark II

  5.850 Lekë

  EOS M200

  4.680 Lekë

  EOS 5D Mark IV

  29.250 Lekë

  EOS 6D Mark II

  17.550 Lekë

  EOS 250D

  5.850 Lekë

  EOS 2000D

  2.340 Lekë

  Lentet

  Shuma e kthimit të parave

  EF 50mm f/1.4 USM

  3.510 Lekë

  EF 85mm f/1.4 L IS USM

  11.700 Lekë

  EF 16-35mm f/4L IS USM

  11.700 Lekë

  EF 16-35mm f/2.8L III USM

  23.400 Lekë

  EF 11-24mm f/4L USM

  23.400 Lekë

  EF 24-105MM 4L IS II USM

  5.850 Lekë

  EF 70-200mm f/4L IS II USM

  9.360 Lekë

  EF 70-200mm f/2.8L IS III USM

  23.400 Lekë

  RF 16mm f/2.8 STM

  3.510 Lekë

  RF 50mm f/1.8 STM

  2.340 Lekë

  RF 50mm f/1.2 L USM

  23.400 Lekë

  RF 85mm f/2 IS STM

  7.020 Lekë

  RF 85mm f/1.2L USM

  17.550 Lekë

  RF 600mm f/11 IS STM

  7.020 Lekë

  RF 800mm f/11 IS STM

  11.700 Lekë

  RF 14-35mm f/4L IS USM

  17.550 Lekë

  RF 15-35MM F2.8 L IS USM

  23.400 Lekë

  RF 24-70MM F/2.8 L IS USM

  14.040 Lekë

  RF 24-105mm f/4 L IS USM

  5.850 Lekë

  RF 24-105MM f/4-7.1 IS STM

  3.510 Lekë

  RF 70-200 f/4 L IS

  17.550 Lekë

  RF 70-200 f/2.8L IS USM

  23.400 Lekë

  RF 100-400 IS

  5.850 Lekë

  RF 100-500mm f/4.5-7.1L IS USM

  23.400 Lekë

  RF 100mm f/2.8 L IS MACRO

  17.550 Lekë

  EF-M 11-22 f/4-5.6 IS STM

  4.680 Lekë

  EF-M 18-150 f/3.5-6.3 IS STM

  5.850 Lekë

  EF-M 55-200 4.5-6.3 IS STM

  3.510 Lekë

  Zbritje të mundshme shtesë

  Shuma e kthimit të parave

  Kur blini një kamerë + lente veçmas – për lente

  3.510 Lekë

  Bonusi CPS – për klient

  2.340 Lekë

  Ku mund të blini

  Neptun
  Video mobile
  Zgatar