Canon EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM

Merrni detaje interesante të imëta dhe më afër me një lente makro nga Canon që mund t'i shtojë dritë subjektit tuaj.

Hero
Take a detailed look

Shikoni në detaje

Zbuloni se si ju afron më shumë lentja EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM

Shikoni videon

Shikoni fotografinë makro në një dritë të re

Fotografoni objektet e vogla dhe zbuloni detajet e imëta si asnjëherë më parë. Ndriçimi mund të kontrollohet për të realizuar pamjen që dëshironi me një Macro Lite të integruar në fund të lentes.

Shikoni specifikimet e plota

Front

Afrohuni sa më shumë dhe kapni detaje të mrekullueshme

Me një distancë pune minimale prej 3 cm, objektet mund të riprodhohen me zmadhime me përmasa reale dhe me detaje të mrekullueshme.

Samples Capture Amazing Detail

Ndriçimi i integruar i kontrollueshëm dhe i lehtë në përdorim

Kapni detajet me qartësi, duke i ndriçuar subjektet me një Macro Lite me LED të integruar në fundin e lentes tuaj.

Easy to use lighting built-in
Great image quality

Një cilësi e shkëlqyer e imazhit, edhe kur regjistroni me kamerën në duar

Regjistroni me kamerën në duar pa u shqetësuar për dridhjet e kamerës, falë një Stabilizuesi optik të imazhit me IS hibrid.

Shikoni videon

Një lente e gjithanshme për të gjitha llojet e fotografisë

EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM është një lente e shkëlqyer për portretet dhe fotografinë e rrugës po ashtu, duke ju siguruar të njëjtin kënd shikimi si një lente 56mm f/2.8 në një kamerë me kuadër të plotë.

Sample Versatile Lens
Canon EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM Video

E mirë edhe për filma

Regjistroni filmime të mrekullueshme nga afër me video, duke përdorur fokusin automatik të motorit STM thuajse në heshtje për të krijuar kalime me tërheqje të buta të fokusit.

Stabilizimi hibrid i imazhit

Ekuilibron dridhjet e kamerës për video pa ndërprerje

Fokusimi automatik i motorit STM

Fokusi automatik i butë dhe i qetë për video


Specifikimet

35mm

Gjatësia vatrore

Hibrid

Stabilizuesi i imazhit

STM

Fokusi automatik

f/2.8

Maks. Apertura

Macro Lite

E Integruar

1x

Maks. Zmadhimi

69,2 x 55,8

Diametri x gjatësia maksimale (mm)

190

Pesha (g)

Shikoni specifikimet e plota

Specifications side profile

Aksesorët

Produktet përkatëse

Mëso më shumë për fotografinë makro

Eksploroni botën e fotografisë nga afër dhe zbuloni se si mund të nxirrni detajet më të imëta edhe në subjektet më të vogla.