Objektiva për DSLR

Canon EF 70-200mm f/2.8L USM

Një lente telefoto me rendiment të lartë e serisë L, me hapjen konstante të diafragmës f/2.8, ideale për kushtet e ndriçimit të dobët dhe aksionin.

Përfitimet

 • Performancë e lartë, lentë zmadhimi telefoto e serive L

 • Hapje maksimale e qëndrueshme f/2.8

 • Katër elementë UD të lentes

 • Fokusim minimal 1.5m

 • Rezistent ndaj ujit dhe pluhurit

 • Hapje me tetë tehe

 • Motor USM AF i llojit unazë

Veçoritë e detajuara

 • Një zmadhim aq i mirë sa një lente kryesore

  Një nga lentat e zmadhimit telefoto me fine në linjën EF, nga ana optike e krahasueshme me një lente kryesore. Katër elementë xhami-UD për të korrigjuar shtrembërimet kromatike dhe grupet e zmadhimit të shumëfishtë lejojnë fokusim të brendshëm i cili rezulton në cilësi të lartë imazhi në gamën e zmadhimit. E ndërveprueshme me EF 1.4x dhe 2x të përparuara.

 • Hapje e shpejtë, e qëndrueshme

  Shkrepja në kushte të dobëta drite është e mundur falë hapjes me shpejtësi maksimale të lentës me f/2.8 e cila qëndron konstante gjatë gamës të zmadhimit. Një hapje e tillë jep gjithashtu kontroll mbi thellësinë e fushës.

 • Cilësia e serisë L

  Seria L eshte sfera profesionale kryesore e lentave Canon, duke perfaqesuar më të mirën në optikat EF të krijuara me saktesi. Lentat e serisë L kombinojnë rendiment të shkëlqyer me trajtimin superlativ dhe janë të qëndrueshme ndaj pluhurit dhe lagështirës.

 • Fokusimi ultrasonik

  Një motorr ultrasonik i llojit unazë drejton fokusimin automatik jashtëzakonisht shpejt dhe pothuajse në heshtje. Rrotullimi i mbajtjes i shkëlqyeshëm siguron se pika e fokusit arrihet saktësisht, pa rregjistruar më tej. Për më tepër, mbivendosja manuale gjatë gjithë kohës është e disponueshme, duke e bërë të mundshëm të rregullohet fokusi pa dalë nga modaliteti AF.

 • Veshja Super Spectra

  Veshjet Super Spectra sigurojnë ekuilibër të saktë të ngjyrës dhe përmirësojnë kontrastin. Ato gjithashtu zvogëlojnë hijet dhe shkëlqimin – një problem i zakonshëm i shkaktuar nga drita që rikthehet nga një sensor i kamerës.

 • Pajisjet shtesë

  Është i përfshirë edhe një kapak lenteje dhe një kasë e butë.

Aksesorët përkatës

 • Objektiva për DSLR

  Zgjatuesi EF 1.4x III

  Një zgjatues i kategorisë profesionale që e rrit gjatësinë fokale të lenteve të serisë L me 1,4x.
 • Objektiva për DSLR

  Zgjatuesi EF 2x III

  Një zgjatues i kategorisë profesionale që e rrit gjatësinë fokale të lenteve të serisë L me 2x.
 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 12 II

  Kur përdoret me lentet e zgjedhura, ky tub zgjatimi 12mm lejon fokusim shumë më të afërt.

 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 25 II

  Kur përdoret me lentet e zgjedhura, ky tub zgjatimi 25mm lejon fokusim shumë më të afërt.

 • Aksesor objektivi

  Lens Hood ET-83B II

  Bën për pjesën para të lentes EF 200mm f/2.8L II USM, duke reduktuar 'flakërimin' e shkaktuar nga drita që shkëlqen direkt mbi elementin e parmë të lentes.
 • Aksesor objektivi

  Tapë lenteje E-77II

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Kapaku i pluhurave i lentes E

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Filtër polarizues rrethor PL-C B 77mm

  Një filtër polarizues për lentet me diametër 77mm të fijes të filtrit.
 • Aksesor objektivi

  Filtër mbrojtës objektivi 77mm

  Mbron elementin përpara të lentes nga papastërtitë dhe dëmtimet. Bën për lentet me fije filtri 77mm.
 • Aksesor objektivi

  Objektiv për afër 500D 77mm

  Bashkohet me lenten e kamerës tuaj, duke ju lejuar t'i shkoni më afër objekteve të vogla. Bën për lentet me fije filtri 77mm.
 • Aksesor objektivi

  Çantë objektivi me zinxhir LZ1324

  Kasë e butë mbrojtëse për lentet e zgjedhura EF.
 • Aksesor objektivi

  Kapak kundër shiut për kamerë ERC-E4S

  Mbron kamerën dhe lenten nga moti, dhe ju lejon të vazhdoni të shkrepni. Madhësi e vogël.
 • Objektiva këndgjerë

  Arrini një fushëpamje më të gjerë dhe përfshini më shumë në kuadër me anë të objektivave tanë këndgjerë.
  Mësoni më shumë