Canon EF 70-200mm f/2.8L USM Specifikimet

GJATËSI FOKALE E BARASVLEFSHME ME FILM 35MM

Këndi i parjes (horizontal, vertikal, diagonal)

29° - 10°, 19°30' - 7°, 34° - 12°

Ndërtimi i lentes (elementë/grupe)

18/15

Jo. i teheve të diafragmës

8

Hapja minimale

32

Distanca më e afërt e fokusimit (m)

1.5

Zmadhimi maksimal (x)

0,16 (në 200mm)

STABILIZATOR IMAZHI

Aktualizuesi AF

USM¹

Diametri i filtrit (mm)

77

Maks. diametër x gjatësi (mm)

84,6 x 193,6

Pesha (g)

1,310

Tub Zmadhimi - Zgjerimi EF12 II

0.22 - 0.06

Tub Zmadhimi - Zgjerimi EF25 II

0.41 - 0.14

Kapak për lenten

E-67U / E-67II

Kapaku i lentes

ET-83II

Kasë e fortë

LH-D24B

Kasë e butë

LZ1324

G.F.HOLDER IV (HOOD IV*)

Zgjeruesit EF1.4x II dhe EF2x II

I pajtueshëm

Shënimi në fund të faqes

¹ Fokusimi manual mekanik me kohë të plotë i integruar