XF305

XF305, një nga kamerat e para profesionale nga Canon bazuar te skedarët, kombinon një kodek MPEG-2, 50 Mbps, 4:2:2 me një lente Canon të serisë L dhe 3 sensorë të plotë HD CMOS për video madhështore HD të ruajtur në kartën CF.

Përfitimet

  • Regjistrimi MPEG-2 MXF në karta CF deri në 50 Mbps (4:2:2)
  • Mbështetje e plotë për NLE
  • Lente me kënd të gjerë 18x Canon e serisë L
  • Sensorë CMOS të llojit 3 x 1/3 Full HD Canon
  • HD-SDI, Kod kohor, Genlock
  • 10,1 cm LCD (1,23M pika); 1,3 cm (1,55M pika) EVF
  • Normë e kuadrove e ndryshueshme

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon XF305

Kapni cilësi të lartë HD në karta CF


XF305 regjistron skedarë MPEG-2 MXF (Media eXchange Format) – deri në 1920 x 1080 Full HD me 50 Mbps (4:2:2) – në karta kujtese CompactFlash (CF). Mjetet CF janë të lira dhe gjithandej të disponueshme: vendet për dy karta lejojnë filmimin për të vazhduar pa ndërprerje.

Modifikim fleksibël


Integrohet lehtësisht me flukset e punës ekzistuese, filmat e bërë në XF305 kapen si skedarë standard të industrisë MXF të pajtueshëm me të gjitha paketat kryesore softuerike të modifikimit.

Lente 18x me kënd të gjerë


Duke pasur ekspertizën e lenteve të transmetimit nga Canon – dhe i informuar nga komentet e profesionistëve – Lentja Video me peshë të vogël 18x e serisë L HD jep cilësi optike madhështore. Elementet unike me Shpërndarje Ultra-të ulët (Hi-UD) përdoren për të parandaluar shmangien kromatike. Unaza të veçanta ofrojnë kontroll të pavarur të Fokusit, Zmadhimit dhe Iris (F1.6) – me kontroll plotësisht manual të disponueshëm, ndalimet fundore jepen për unazat e fokusit dhe zmadhimit.

3x Full HD CMOS


Full HD me rezolucion 1920 x 1080 kapet përmes tre sensorëve të llojit 1/3 2,07 Megapixel Full HD CMOS – të projektuar dhe prodhuar nga vetë Canon. Skanimi me shpejtësi të lartë minimizon efektet e një shkrehësi lëkundës.

10,1 cm LCD dhe 1,3 cm EVF


Ekrani 10,1 cm (4”) LCD mund të pozicionohet në çdo anë të kameras. Duke ofruar rezolucion madështor (1,2M pika), mjeti Ndihmues fokusi ndihmon në arritjen e imazheve të mprehta. Një Monitor i integruar për formën e valëve (WFM) ndihmon në verifikimin e ekspozimit dhe parametrave të tjerë të filmimit. Në mënyrë alternative, një Kuadrues elektronik 1,3 cm (0,52”) (EVF) është i disponueshëm.

Norma e kuadrove e ndryshueshme


Një shumëllojshmëri e madhe e normës së kuadrove e disponueshme, nga 12 deri në 50 fps. Kjo i jep kameramanit lirinë e të ndryshuarit të normës së kapjes për fleksibilitet shtesë krijues.

Komplet profesional dhe audio e pavarur


Dalja HD-SDI është standard industrie, duke nxjerrë Full HD me audio të integruar dhe Koh kohor. Genlock In dhe Timecode In/Out i lejojnë XF305 që të përdoret në një filmim me shumë-kamera. Audio mund të kapet nëpërmjet dy hyrjeve XLR dhe gjithashtu me mikrofonin stereo të montuar para.

Fotografi të personalizuara


Njëzet e gjashtë opsione Fotografi e personalizuar mund të përshtatet për të arritur pamjen e përkryer. Këto mund të ruhen në kamerë – përmes kartës SD - dhe cilësimet madje mund të transferohen midis videokamerave.

Mbështetje për CPS *


Mbështetja e videos ekskluzive nga Canon CPS ofron një shërbim riparimi prioritar, duke garantuar ndryshim të shpejtë.

* Për më shumë informacion në vendet se ku programi CPS ekziston, ju lutemi vizitoni http://www.canon-europe.com/cps

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon XF305, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

CPN.jpeg

Rretje profesionale të Canon-it

Inspiracion,arsimi, produkt informatat dhe lajmet më të reja për të ofruar mbulimin definitiv për Canon fotografë profesionistë dhe viodeografë, si dhe entuziastë të përparuara, rreth botës.