EVENTI I LANÇIMIT TË CANON MË 17 KORRIK 2024

Shikoni videon e plotë të qarkullimit që tregon Canon EOS R1 dhe Canon EOS R5 Mark II për të ruajtur epërsinë teknike dhe për t'ju ndihmuar të zotëroni momentin.