Sales & Consulting

Shitjet dhe këshillimi

Rritim bizneset e klientëve tanë me shërbime dhe zgjidhje të jashtëzakonshme

Kërkoni në pozicionet tona të punës

Çfarë bëjmë ne

I keni pasion imazhet? Dëshironi t'i ndihmoni klientët të zhvillojnë biznese të jashtëzakonshme? Në kompaninë Canon, do të jeni pjesë e një ekipi që shet shërbime dhe zgjidhje të njohura në të gjithë botën. Pavarësisht nëse është në menaxhimin e llogarive për klientët e drejtpërdrejtë ose jo të biznesit ose një rol konsulenti për shitjet, do të zbuloni mundësi të shkëlqyera për të hedhur hapa të tjerë në karrierën tuaj ndërkohë që i ndihmoni klientët t'i çojnë bizneset e tyre në një nivel tjetër.

We make businesses exceptional

Ne e bëjmë biznesin të jashtëzakonshëm

Me produkte dhe zgjidhje novatore

Shikoni videon

Njihuni me ekipin

Zbuloni historitë e jashtëzakonshme pas mendjeve të shkëlqyera.

Senior Account Manager - Matthew

Menaxheri i lartë i llogarisë - Matthew

“Ne jemi shumë të specializuar në atë që bëjmë, por secili prej nesh ka një objektiv të përbashkët […] Shpërblimet kanë përfshirë disa udhëtime fantastike, përfshirë Barcelonën, Dubain dhe i preferuari im, Rio - dhe të gjitha këto duke bërë një punë që më pëlqen.”

Shikoni videon

Account Manager - Steve

Menaxheri i llogarisë - Steve

“Unë jam krenar që arrij të sjell zgjidhje për të trajtuar çështje të ndryshme të klientëve tanë, pavarësisht nëse është në fushën e imazheve, komunikimit ose menaxhimit të dokumenteve.”

Shikoni videon

Ejani dhe punoni me ne

Ne jemi në kërkim të njerëzve të pasionuar me aftësi të shkëlqyera në marrëdhënie, një dëshirë për sukses dhe një intelekt kërkues. Si pjesë e ekipit të shitjeve dhe këshillimit, do të punoni me klientët për të zhvilluar bizneset e tyre me shërbimet dhe zgjidhjet tona novatore - dhe ne do t'ju ndihmojmë ta çoni karrierën tuaj me shitjet në një nivel tjetër.

Search our jobs

Kërkoni në pozicionet e shitjeve dhe këshillimit

Ejani dhe shikoni se ku e keni vendin


Shikoni rolet tona