BRAND-IMAGES-2012_LOW-LIGHT_014

Vendndodhjet

Ku dëshironi të punoni?

Kërkoni në pozicionet tona të punës

Ku ndodhen zyrat tona?

Canon Europe janë zyrat qendrore strategjike për Evropën, Lindjen e Mesme dhe Afrikën (EMEA) dhe ne ndodhemi në Londër dhe në Amstelveen. Canon ka po ashtu një prani fizike në 39 shtete në rajonin EMEA si dhe nëpërmjet disa filialeve në pronësinë tonë të plotë, kështu që pavarësisht se ku ndodheni, mendojmë se kemi disa mundësi të jashtëzakonshme për ju.


Shikoni vendndodhjet

fullbleed

Kërkoni në pozicionet tona të punës

Shikoni se për cilat pozicione po kërkojmë në Evropë, Lindjen e Mesme dhe Afrikë


Shikoni rolet tona