PowerShot_G16

Prisni të jashtëzakonshmen me një karrierë në Canon.

Ne e dimë se aplikimi për një punë mund të jetë një hap drejt të panjohurës, kështu që e kemi thjeshtuar rekrutimin për të minimizuar sa më shumë ndërprerjet në këtë proces. Ka vetëm disa hapa kryesorë mes jush dhe një bote me mundësi të jashtëzakonshme... Kjo grafikë informuese ju tregon se si funksionon procesi i aplikimit.

Search_01

Kërkoni

Shfletoni sajtin tonë për të gjetur rolin tuaj ideal.


Kërkoni në pozicionet tona të punës

icon
Apply_02

Aplikoni

Dërgoni aplikimin tuaj dhe ne do të pranojmë interesin tuaj brenda 24 orëve.

Aplikoni tani

icon
Interviews_03

Intervistat

Ne do t'ju njoftojmë për statusin e aplikimit tuaj. Nëse jeni ftuar për një intervistë, ne synojmë që të kaloni jo më shumë se 2 raunde të përzgjedhjes, të cilat do të përfshijnë normalisht një prezantim dhe ndoshta një testim teknik.

icon
Feedback_04

Reagimi

Do të merrni përshtypjet tona (dhe shpresojmë një ofertë verbale) zakonisht brenda 48 orëve nga intervista juaj përfundimtare.

icon
Offer_05

Oferta

Ju do të merrni ofertën tuaj me shkrim, paketën e mirëseardhjes dhe detaje të plota për socializimin organizativ me email dhe/ose postë brenda 3-5 ditëve.

icon
Onboarding_06

Socializimi organizativ

Ne kërkojmë që të qëndrojmë në kontakt ndërkohë që jeni duke pritur për të filluar. Nëse keni ndonjë pyetje, na njoftoni dhe ne do të bëjmë më të mirën për të siguruar që eksperienca juaj të jetë sa më e këndshme. Jemi të emocionuar që jeni bashkuar me ne.

icon
Këshilla për aplikimin dhe intervistën

Këshilla për aplikimin dhe intervistën

Pyetjet më të shpeshta

Pyetje Çfarë po ndodh me aplikimin tim?

Përgjigje Do të merrni një njoftim me email sapo të kemi marrë aplikimin tuaj. Rekrutuesit tanë do t'ju kontaktojnë gjatë fazave kryesore gjatë procesit për të organizuar intervistat dhe për t'ju përditësuar mbi progresin. Për të mësuar më shumë, kontaktoni me rekrutuesin tuaj në Canon.

Pyetje A sponsorizoni viza ose transferime?

Përgjigje Jo. Ne përpiqemi t'ju promovojmë brenda kompanisë kur është e mundur ose të rekrutojmë në nivel lokal. Sigurohuni që të keni vizën përkatëse, lejet e duhura dhe të drejtat për të punuar në shtetin për të cilin po aplikoni, pasi rekrutuesit tanë do t'ju kërkojnë prova për këto.

Pyetje Si të qëndroj i informuar për mundësitë e ardhshme në Canon?

Përgjigje Regjistrohuni këtu dhe ne do t'ju njoftojmë për mundësitë e ardhshme në Canon në rajonin EMEA.

Pyetje Ku mund të gjej pozicione pune ndërkombëtare në Canon jashtë rajonit EMEA?

Përgjigje Ky sajt jep informacione dhe mundësi karriere për ato në Evropë, Lindjen e Mesme dhe Afrikë. Për më shumë informacione mbi karrierat, produktet dhe shërbimet e mbështetjes jashtë rajonit EMEA, vizitoni sajtin zyrtar të Canon të shtetit/rajonit tuaj - që mund ta gjeni këtu.

Pyetje Ku mund të gjej informacione për pagat dhe përfitimet?

Përgjigje Canon ofron politika për shpërblimet që janë të përshtatura sipas tregjeve lokale në rajonin EMEA. Rekrutuesi në shtetin tuaj ose kontaktet e burimeve njerëzore do të mund t'jua shpjegojnë këto detaje gjatë procesit të aplikimit.

fullbleed

Kërkoni në pozicionet tona të punës

Ejani dhe shikoni se ku e keni vendin


Shikoni rolet tona