Marketing & PR

Marketingu dhe marrëdhëniet publike

E sjellim një markë të jashtëzakonshme në lartësi edhe më të mëdha

Kërkoni në pozicionet tona të punës

Çfarë bëjmë ne

Mendoni se mund të na ndihmoni të rritim markën tonë? Ne jemi ekipi që zhvillon dhe shpërndan planet që janë emocionuese për klientët si dhe për median. Nga planifikimi dhe krijimi i përmbajtjeve që janë të dobishme, tërheqëse dhe të rëndësishme nëpër shumë kanale e deri te zhvillimi strategjik dhe shpërndarja e strategjive dixhitale, do të gjeni mundësi të jashtëzakonshme për forcimin e markës tonë në mënyra të reja dhe emocionuese.

We're proud of what we do

Ne jemi krenarë për atë që bëjmë

Dhe dëshirojmë t'i tregojmë botës për këtë

Shikoni videon

Njihuni me ekipin

Zbuloni historitë e jashtëzakonshme pas mendjeve të shkëlqyera.

Marketing Manager - Tracey

Menaxhere e marketingut - Tracey

"Jam e rrethuar nga njerëz me pasion. Unë dua që njerëzit të frymëzohen nga fushatat dhe komunikimet që krijoj."

Shikoni videon

Business Planning - Evelyn

Planifikimi i biznesit - Evelyn

"Më pëlqen bashkëpunimi dhe kontakti mes organizatave kombëtare dhe zyrave tona qendrore evropiane. Tani unë i mbështes vendet evropiane për planifikimin e veprimeve, buxhetet dhe analizën e tregut."

Shikoni videon

Ejani dhe punoni me ne

Ne jemi në kërkim të mendimtarëve analitikë me një pasion për krijimin e mesazheve frymëzuese dhe prezantimin e fushatave më inteligjente. Si pjesë e ekipit të marketingut dhe marrëdhënieve publike, ju do të forconi markën e Canon duke promovuar shërbimet dhe zgjidhjet tona dhe duke menaxhuar reputacionin tonë - dhe ne do t'ju ndihmojmë po ashtu të rriteni në karrierën tuaj.

Search our Marketing & PR jobs

Kërkoni në pozicionet e marketingut dhe marrëdhënieve publike

Ejani dhe shikoni se ku e keni vendin


Shikoni rolet tona