digital

Dixhital

E çojmë Canon më tej nëpërmjet ekspertizës të jashtëzakonshme dixhitale

Kërkoni në pozicionet tona të punës

Çfarë bëjmë ne

Mendoni se keni njohuritë dixhitale për ta çuar më tej markën tonë? Ekipet tona dixhitale bashkëpunojnë ngushtë me marketingun dhe marrëdhëniet publike për të zhvilluar dhe shpërndarë strategji, drejtim dhe ekspertizë të marketingut dixhital që i përmirëson komunikimet tona. Pavarësisht nëse po punoni në analitikë, menaxhimin e përmbajtjes, menaxhimin e projekteve ose në zhvillim, ju do të krijoni eksperienca më të mira në linjë për klientët tanë.

Volcano

Mendimtarë novatorë dhe intelekte strategjike

Në hapësirën dixhitale

Shikoni videon

Njihuni me ekipin

Zbuloni historitë e jashtëzakonshme pas mendjeve të shkëlqyera.

Gaurav

Projektues i tregtisë elektronike - Gaurav

“Ne po bëhemi një vend pune më i gjallë dhe më rinor ku mund të punoni […] Ka ekspertiza në kaq shumë fusha të ndryshme, por të gjithë janë vërtet të emocionuar për të mësuar se me çfarë po punoni.”

Shikoni videon

Moatez

Marketingu dixhital - Moatez

“Me tendencën drejt dixhitales, Canon ndodhet në pozicionin e përsosur për të hedhur hapin tjetër dhe që të vazhdojë të jetë pjesë e jetës së klientëve tanë - dhe jam i emocionuar që jam pjesë e kësaj.”

Shikoni videon

Ejani dhe punoni me ne

Ne kërkojmë persona inteligjentë që u japim zgjidhje problemeve, të cilët do të përmirësojnë pikat e kontaktit në linjë me klientët dhe do të krijojnë fushata të zgjuara të marketingut dixhital. Si pjesë e ekipit dixhital, ju do të zhvilloni strategji dhe zgjidhje dixhitale që forcojnë markën tonë në internet - dhe ne do t'ju japim një platformë të shkëlqyer për rritjen e një karriere të jashtëzakonshme.

fullbleed

Kërkoni në pozicionet tona dixhitale

Ejani dhe shikoni se ku e keni vendin


Shikoni rolet tona