Business

Administrimi i biznesit dhe operacionet

I sjellim njerëzit bashkë për të siguruar një sukses dhe rritje të jashtëzakonshme

Kërkoni në pozicionet tona të punës

Çfarë bëjmë ne

Ekspertët e administratës sonë të biznesit lidhin organizatën tonë, për të siguruar standarde të larta në gjithçka që bëjmë. Pavarësisht nëse jeni pjesë e prokurimeve, zinxhirit të furnizimit, departamentit ligjor, ose në atë të financës dhe të burimeve njerëzore, do të punoni në partneritet me aktorët tregtarë për zgjidhjen e problemeve, do të propozoni metoda të reja për modernizimin e operacioneve të biznesit dhe do të krijoni një infrastrukturë të shkëlqyer për të na ndihmuar të arrijmë një sukses të jashtëzakonshëm.

EOS_5DS

Lidhim njerëzit

Për të realizuar më të mirën në gjithçka që bëjmë

Shikoni videon

Njihuni me ekipin

Zbuloni historitë e jashtëzakonshme pas mendjeve të shkëlqyera.

Paola

Drejtore e prokurimit - Paola

"Një element që e dallon qartë Canon është ndjesia e besimit reciprok, një atmosferë çiltërsie ku të gjithë inkurajohen të sjellin idetë e tyre."

Shikoni videon

Ejani dhe punoni me ne

Ne jemi në kërkim të personave që u japim zgjidhje problemeve dhe që mund të shikojnë përtej sfidave e të propozojnë metoda të reja për modernizimin e bizneseve tona. Si pjesë e ekipit, ju do të punoni me aktorët tregtare për të zhvilluar një infrastrukturë të shkëlqyer që siguron rezultate, dhe ne do të punojmë me ju për të siguruar një karrierë që është e duhura për ju.

Search our Marketing & PR jobs

Kërkoni në pozicionet e administrimit të biznesit dhe operacioneve

Ejani dhe shikoni se ku e keni vendin


Shikoni rolet tona