Canon EOS RP Wi-Fi and Connectivity

EOS RP

Regjistroni me fleksibilitet dhe lidhuni pa ndërprerje

Kamera Canon EOS RP është projektuar të regjistrojë me shpejtësi dhe në heshtje falë një modaliteti të skenës në heshtje dhe të sigurojë imazhe të jashtëzakonshme. Për fotografinë e rrugës dhe portrete në ambiente delikate, obturatori në heshtje është një avantazh i jashtëzakonshëm.

Kamera Canon EOS RP përdor teknologjinë e Zbulimit të flakërimave për të siguruar imazhe të pabesueshme edhe kur regjistroni nën dritë fluoreshente. Ajo zbulon frekuencën e flakërimës dhe e regjistron fotografinë afër ndriçimit maksimal për të zvogëluar efektet e flakërimave. Në rast se zbulohen flakërima, regjistrimi kundër flakërimave do të bëhet automatikisht efektiv.

Regjistroni në largësi, ruani kontrollin

Kamera Canon EOS RP përfshin Wi-Fi si dhe Bluetooth për lidhje pa ndërprerje me një pajisje inteligjente të përputhshme. Me përdorimin e kësaj teknologjie mund të regjistroni dhe të dërgoni imazhe drejtpërdrejt te një smartfon ose të përdorni sinkronizimin automatik për situatat ku nevojitet një transferim i shpejtë. Përveç kësaj, kamera mund të kontrollohet në largësi nëpërmjet aplikacionit Canon Camera Connect dhe nëpërmjet kësaj lidhjeje Wi-Fi keni në dispozicion mundësi të reja krijuese, sidomos kur udhëtoni dhe dëshironi të ndani menjëherë punën tuaj.

wireless image review Canon EOS RP

Mund të pëlqeni gjithashtu
Canon EOS RP image quality

EOS RP

Një standard i ri në cilësinë e imazheve me kuadër të plotë

Canon EOS RP eos design and handling

EOS RP

Manovrimi i sistemit EOS pa kompromise

Mund të jeni të interesuar edhe për