Canon EOS RP Image Quality

EOS RP

Një standard i ri në cilësinë e imazheve me kuadër të plotë

Në thelbë të kamerës Canon EOS RP është një sensor i jashtëzakonshëm Dual Pixel CMOS AF 26,2 MP me kuadër të plotë. Duke siguruar një ekuilibër të përsosur të detajeve të pasura dhe të qarta me rendimentin jashtëzakonisht të besueshëm në ndriçim të dobët, çdo piksel përdoret për imazhet si dhe për fokusin automatik për të siguruar një qartësi maksimale në të gjithë kuadrin. Bashkë me lentet Canon RF, të projektuara posaçërisht për sistemin EOS R, rezultati është një standard i ri i imazheve i projektuar për të përmirësuar dhe për të zgjeruar vizionin tuaj krijues.

Dual Pixel CMOS AF
Canon EOS RP sample night_sky
Nxjerrë me
  • f/2.0
  • 15.0
  • 3200

Regjistroni në çdo vend dhe në çdo kohë falë ISO-s së pabesueshme

Kalimi në një sensor me kuadër të plotë sjell një kontroll më të madh mbi thellësinë e fushës dhe ju jep fuqinë për të regjistruar imazhe të shkëlqyera në kushtet e ndriçimit të dobët. Me një ISO maksimale prej 40 000 mund të regjistroni pa blic dhe të ruani përsëri detajet dhe ngjyrat. Kamera Canon EOS RP e bën të lehtë ndryshimin e ISO-s me shpejtësi nëpërmjet unazën së kontrollit të lentes ose butonave të personalizueshëm që ju lejojnë të bëheni një fotograf shumë më intuitiv.

Përpunimi më i shpejtë i imazheve falë DIGIC 8

DIGIC 8 është motori më i fundit i imazheve nga Canon, i cili i përpunon imazhet më shpejt se ndonjëherë më parë dhe bën të mundur një përdorim më reagues dhe më të shkathët, kështu që harxhoni më pak kohë në procesin e pasprodhimit dhe merrni një cilësi më të lartë të imazhit drejtpërdrejt nga kamera.

Canon EOS R high speed communication

Fuqia e optimizuesit DLO në momentin që nxirrni fotografinë

Optimizuesi dixhital i lentes (DLO) korrigjon shtrembërimet optike dhe humbjen e rezolucionit të shkaktuara nga filtri i kalimit të ulët të kamerës, duke aplikuar një funksion të anasjelltë në çdo shkrepje për ta sjellë imazhin më afër paraqitjes së skenës për syrin tuaj. Kjo krijon imazhe të detajuara dhe me cilësi të lartë me madhësi të menaxhueshme të skedarëve, duke u siguruar fotografëve një cilësi maksimale të imazhit si dhe më shumë elasticitet. Kamera Canon EOS RP mund të përdorë informacionet e profilit të lentes drejtpërdrejt nga lentet RF dhe t'i përdorë ato në kamerë për optimizimin në kohë reale sapo të nxirrni fotografinë.

Canon EOS RP with DLO on of water landscape

Pamja e plotë

full view shot of Canon EOS RP with DLO on water

100% detaje

Nivele të reja të stabilizimit të imazhit

Stabilizimi me 5 boshte dhe stabilizimi Dual Sensing IS sigurojnë një stabilizim të fuqishëm për fotografitë tuaja, duke zvogëluar dridhjet e imazheve dhe duke ju dhënë lirinë që të krijoni pa komprometuar cilësinë. Ky sistem i dyfishtë bën që lentja dhe kamera të bashkëpunojnë në kohë reale për qëndrueshmërinë (ndjeshmëria e dyfishtë) nëpërmjet sistemit të komunikimit në montimin e lentes.

Canon EOS RP shooting night cityscape
Canon EOS RP sample night lights
Nxjerrë me
  • f/4
  • 1/8
  • 5000

Fotografoni në RAW dhe regjistroni më shumë

Me teknologjinë 14 bitë, skedarët RAW nga kamera Canon EOS RP janë të pasur në gradacionet tonale duke siguruar kështu imazhe me një cilësi optimale, të cilat mund të përpunohen në kamerë ose nëpërmjet softuerit falas të Canon si p.sh. Digital Photo Professional për PC ose Mac, ose DPP Express për pajisjet celulare/inteligjente. Një opsion për RAW kompakt (C-RAW) ofrohet për kamerën Canon EOS RP po ashtu, për kursimin e hapësirës me pak ose aspak kompromise për cilësinë e imazheve.

Mund të pëlqeni gjithashtu
Canon EOS RP eos design and handling

EOS RP

Manovrimi i sistemit EOS pa kompromise

Canon EOS RP Wi-Fi and connectivity

EOS RP

Regjistroni me fleksibilitet dhe lidhuni pa ndërprerje

Canon EOS RP sample animals

Mund të jeni të interesuar edhe për