Creative Workspace Solutions të Canon

Zgjidhni kombinimin e harduerit, softuerit dhe shërbimeve që do të ndihmojnë biznesin tuaj të dallojë nga turma me materiale angazhuese të printuara të marketingut dhe me komunikime të jashtëzakonshme të biznesit, të gjitha të printuara brenda zyrës, duke ju dhënë kështu kontroll të plotë mbi çdo punë.
Kërkoni informacione

Creative Workspace Solutions të Canon

Zgjidhni kombinimin e harduerit, softuerit dhe shërbimeve që do të ndihmojnë biznesin tuaj të dallojë nga turma me materiale angazhuese të printuara të marketingut dhe me komunikime të jashtëzakonshme të biznesit, të gjitha të printuara brenda zyrës, duke ju dhënë kështu kontroll të plotë mbi çdo punë.
Canon Camera

Materiale kreative marketingu me porosi

Krijoni materiale të printuara me porosi për t'u angazhuar në fushata kreative, direkt nga dyshemeja e zyrës suaj, duke reduktuar kështu kostot e printimit dhe kohën e prodhimit dhe duke ju ofruar fleksibilitetin për të personalizuar dokumentet me porosi.

Komunikimet e biznesit

Rrisni produktivitetin dhe mundësoni transformimin dixhital me automatizimin e proceseve të punës ndërkohë që përmirësoni përvojën e klientit dhe reduktoni kostot, me një gamë zgjidhjesh të sigurta dhe të qëndrueshme. Krijoni dhe shpërndani dokumente të brendshme të biznesit me lehtësi, duke filluar nga prezantimet deri te kontratat.

Canon Camera

Përfitimet e Creative Workspace Solutions

Creative Workspace Solutions gjithëpërfshirëse të Canon mund t'ju ndihmojnë të:

Rrisni angazhimin e klientëve

Krijoni materiale marketingu me cilësi profesionale që tërheqin vëmendjen dhe rrisin angazhimin e klientëve, gjë e cila ngjall reagime dhe frymëzon besnikërinë e klientëve.

Rrisni produktivitetin

Shkurtoni planin e prodhimit të fushatës suaj dhe menaxhoni radhën e printimit me lehtësi me anë të personalizimit të thjeshtë dhe aftësive të modifikimit në minutë të fundit dhe me anë të proceseve të automatizuara për detyra që përsëriten.

Mundësoni produktivitetin

Ndani me skuadrën tuaj zgjidhje intuitive që nuk kërkojnë njohuri specialisti dhe përfitoni nga lidhja pa probleme në renë kompjuterike që e bën të thjeshtë bashkëpunimin nga kudo. Shtyjini kufijtë tuaj krijues me një gamë të gjerë mjetesh që do t'ju mbështesin në rrugëtimin tuaj të transformimit dixhital.

a group of people working together

Përmirësoni qëndrueshmërinë

Mbështetuni te pajisjet që janë efikase në energji me statistika analitike që ju mundësojnë të optimizoni mjedisin e printimit. Shikoni paraprakisht dhe modifikoni çdo punë për të shmangur mbetjet e panevojshme dhe reduktoni ndikimin në mjedis duke eliminuar nevojën për dorëzim nga një partner i furnizimit nga jashtë.

Rrisni efikasitetin në kosto

Rrisni efikasitetin në kosto me anë të pamjes së plotë të përdorimit, për të ndihmuar në kursimin e kostove operative, pa cenuar cilësinë e produktit.

Forconi sigurinë

Mbajini të dhënat tuaja të sigurta dhe në përputhje me veçoritë dhe shërbimet e sigurisë 360-gradëshe.

një imazh punonjësish duke parë së bashku laptopin

Ju duhet ndihmë

Mësoni më shumë rreth mënyrës se si mund të përfitojë biznesi juaj nga Creative Workspace Solutions

Office professionals in the office enjoying benefits of Universal Output Queue

Produktet e lidhura

Eksploroni zgjidhjet novatore me harduerët dhe softuerët tanë që mund t'ju ndihmojnë në rritjen e produktivitetit, efikasitetit dhe sigurisë.

 • imagePRESS C270 Series

  imagePRESS C270 Series

  Arrini printim dhe skanim me shpejtësi të lartë në të gjithë gamën e gjerë të formateve të letrës me anë të pajisjes shumëfunksionale A3 me ngjyra, e cila është e sigurt dhe e qëndrueshme.

 • imageRUNNER ADVANCE DX 8900 series FRT

  Seria "imageRUNNER ADVANCE DX 8900"

  Përmirësoni sigurinë e ambientit tuaj të biznesit me një pajisje shumëfunksionale mono A3, e cila është e sigurt dhe e qëndrueshme.

 • Canon uniFLOW Online an advanced secure print and scan solution.

  uniFLOW Online

  Një zgjidhje e avancuar printimi dhe skanimi që ndihmon organizatat të kontrollojnë se kush ka akses te dokumentet, të verifikojnë përdoruesit dhe t'i mbajnë të sigurta punët e printimit, si në renë kompjuterike ashtu dhe në botën reale.

 • Document Scanning & Capture Software

  Zgjidhjet e Fiery

  Me zgjidhjet e printimit në nivel eksperti për ambientin e punës, Fiery ofron produkte praktike për cilësi fantastike printimi dhe për përdorim të lehtë, duke ju mundësuar të arrini integrim të përsosur për të gjitha nevojat e printimit të korporatës suaj dhe duke ju dhënë rezultate me cilësi të lartë dhe koherente.

 • PosterArtist on a computer

  PosterArtist

  Duke ju mundësuar mijëra dizajne në majë të gishtave, PosterArtist është një aplikacion me bazë në ueb, kreativ dhe intuitiv, i cili vjen me mijëra shabllone dizajnesh dhe imazhe ekzistuese për t'ju ndihmuar që të krijoni materiale të printuara që bien në sy.

 • një imazh i një gruaje që shikon telefonin

  Therefore

  Softueri për administrimin e dokumenteve mundëson menaxhimin e materialeve dhe procese praktike pune. Krijoni një bazë të dhënash qendrore në serverin tuaj për të marrë dokumente dhe informacione për organizatën tuaj.

 • Work professionals smiling and working together

  ObjectifLune

  Me zgjidhjet e printimit në nivel eksperti për të filluar rrugëtimin tuaj të transformimit dixhital me softuerin që ju mundëson të krijoni dhe të shpërndani dokumentet tuaja më të rëndësishme dhe të automatizoni proceset e komunikimit të biznesit.

 • Eksploroni shërbimet e transformimit dixhital

  Nxisni rrugëtimin e transformimit tuaj dixhital, pavarësisht se ku punoni.
  Eksploroni shërbime të ngjashme
  An AI image representing digital transformation

  Zbuloni më shumë

 • An image of blue numbers representing security

  Menaxhimi i sigurisë së informacionit në një hapësirë pune hibride

  Merrni këshilla bazë për menaxhimin e sigurt të të dhënave me Canon, pavarësisht se ku ndodhet fuqia juaj punëtore.

 • People working on their laptops together in a large office

  Si të mirëmbani dhe përshpejtoni produktivitetin në një hapësirë pune hibride me Canon

  Pajiseni biznesin tuaj me mjetet e duhura për të shtyrë më tej nivelet e produktivitetit.

 • Hybrid Business Launch_Hybrid Working Banner

  5 këshilla për veprime më të mira biznesi

  Optimizoni strategjinë tuaj me këtë listë veprimesh themelore, nga riplanifikimi i cikleve tuaja ditore të punës deri te kalimi në renë kompjuterike.

 • Mësoni më shumë dhe kontaktoni me ekspertët tanë