Printerë shumëfunksionalë me ngjyra

Canon imageRUNNER ADVANCE DX C5800 Series

Specifikimet

Specifikimet

 • Deri në 70 ppm (A4)

  Shpejtësia e printimit

 • 270 ipm (A4)

  Shpejtësia e skanimit

 • 6 sekonda e poshtë

  Koha e kopjes së parë

 • uniFLOW online Express

  Instaluar si standard1

Specifikimet në detaje

Njësia kryesore

 • Lloji i pajisjes
  Shumëfunksionale laser me ngjyra A3
 • Funksionet kryesore
  Printim, fotokopje, skaner, dërgim, ruajtje dhe faks opsional
 • Shpejtësia e procesorit
  Procesor dybërthamësh 1,8GHz
 • Paneli i kontrollit
  Panel me prekje, me ngjyra, 10.1" TFT LCD WSVGA
 • Memoria
  Standarde: 5,0GB RAM
 • Memoria
  Standarde: (SSD) 256GB,
  Opsionale: (SSD) 256GB, 1TB
 • Lidhja e ndërfaqes
  RRJETI
  Standarde: 1000Base-T/100Base-TX/10Base-T, Wireless LAN (IEEE 802.11 b/g/n); 
  Opsionale: Bluetooth me energji të ulët
  TË TJERA
  Standarde: USB 2.0 (pritësi) x1, USB 3.0 (pritësi) x1, USB 2.0 (pajisja) x1;
  Opsionale: ndërfaqja seriale, ndërfaqja e kontrollit të kopjimit
 • Kapaciteti i mbushjes së letrës (A4, 80 g/m²)
  Standarde: 1.200 fletë
  Sirtar shumëfunksional me 100 fletë
  2 kasetë letre 550-fletëshe,
  Maksimumi: 6350 fletë (me "High Capacity Cassette Feeding Unit-C1 + Paper Deck Unit-F1")
 • Kapaciteti i daljes së letrës (A4, 80 g/m²)
  Maksimumi: 3,450 fletë (me Staple Finisher-AB2 ose Paper Folding/Booklet Finisher-A1 dhe 3rd Copy Tray Kit-A1
 • Kapaciteti i finicionit
  Collate, Group, Offset, Staple, Saddle Stitch, Hole Punch, Eco Staple, Staple On Demand, V-fold, C-fold, Z-fold

  * Mundësitë e finicionit do të ndryshojnë në varësi të opsioneve të lidhura.
 • Llojet e mbështetura të materialit
  Sirtari shumëfunksional:
  E hollë, e thjeshtë, e ricikluar, me ngjyra, e rëndë, me veshje, kalk, me lidhje, transparencë, etiketa, me shpim paraprak, me kokë, skedë, zarf
  Kaseta e letrës (e sipërme/poshtme):
  E hollë, e thjeshtë, e ricikluar, me ngjyra, e rëndë, me lidhje, transparencë, me shpim paraprak,
  me kokë, zarf*

  * Nevojitet "Envelope Feeder Attachment (standard)".
 • Përmasat e mbështetura të materialit
  Sirtari shumëfunksional:
  Madhësi standarde: SRA3, A3, A4, A4R, A5, A5R, A6R, B4, B5, B5R
  Përmasa të personalizuara: 98,0×139,7 mm deri në 320,0×457,2 mm
  Përmasa të lira: 98,0×139,7 mm deri në 320,0×457,2 mm
  Zarfe: COM 10 No.10, Monarch, DL, ISO-C5
  Përmasa të posaçme zarfi: 98.0 x 90.0 mm deri 320.0 x 457.2 mm
  Kaseta e sipërme:
  Përmasat standarde: A4, A5, A5R, A6R, B5
  Përmasa të posaçme: 98,0×148,0 mm deri në 297,0×215,9 mm
  Zarfe: COM10 No.10, Monarch, DL, ISO-C5
  Kaseta e poshtme:
  Madhësi standarde: A3, A4, A4R, A5, A5R, A6R, B4, B5, B5R
  Përmasa të posaçme: 98.0 x 148.0 mm deri 304.8 x 457.2 mm
  Zarfe: COM10 No.10, Monarch, DL, ISO-C5
 • Peshat e mbështetura të materialit
  Sirtar multifunksional: 52 deri në 300 gsm
  Kaseta e letrës (e sipërme/poshtme): 52-256 g/m²
  Nga të dyja anët: 52 deri 256 gsm
 • Koha e ngrohjes
  Modaliteti i nisjes së shpejtë: 4 sekonda ose më pak*
  Nga modaliteti pasiv:
  7 sekonda a më pak (iR-ADV DX C5870i)
  6 sekonda a më pak (iR-ADV DX C5860i/C5850i/C5840i)
  Nga ndezja: 6 sekonda e poshtë*

  * Koha nga ndezja e pajisjes deri kur shfaqet ikona e fotokopjimit dhe aktivizohet për veprime në ekranin me prekje.
  * Koha nga ndezja e pajisjes, deri kur kopjimi është gati (pa rezervimin e printimit).
 • Përmasat (gjer.×thell.×lar.)
  iR-ADV DX C5870i/C5860i/C5850i/C5840i: 620 x 722 x 937 mm
 • Hapësira e instalimit (gjer.×thell.)
  iR-ADV DX C5870i/C5860i/C5850i/C5840i:
  Bazë: 1138×1162 mm (kapaku i djathtë i hapur me sirtarin shumëfunksional të hapur + sirtarët e kasetës të hapur)
  Konfigurim i plotë: 1,866 x 1,162 mm (Staple Finisher-AB2/Paper Folding/Booklet Finisher-A1 me sirtarin zgjatues të hapur + Paper Deck Unit-F1 + sirtarët kasetë të hapur)
 • Pesha
  iR-ADV DX C5870i: afro 108 kg duke përfshirë tonerin e zakonshëm
  iR-ADV DX C5860i/C5850i: afro 105 kg duke përfshirë tonerin e zakonshëm
  iR-ADV DX C5840i: afro 104 kg duke përfshirë tonerin e zakonshëm

Specifikimet e printimit

 • Shpejtësia e printimit
  iR-ADV DX C5870i
  deri 70 ppm (A4, A5*, A5R, A6R*), deri 36 ppm (A3), deri 42 ppm (A4R)
  iR-ADV DX C5860i
  deri 60 ppm (A4, A5*, A5R, A6R*), deri 32 ppm (A3), deri 36 ppm (A4R)
  iR-ADV DX C5850i
  deri në 50 ppm (A4, A5*, A5R, A6R*), deri në 27 ppm (A3), deri në 30 ppm (A4R)
  iR-ADV DX C5840i
  deri në 40 ppm (A4, A5*, A5R, A6R*), deri në 21 ppm (A3), deri në 24 ppm (A4R)

  * vetëm 1-anëshe
 • Rezolucioni i printimit (dpi)
  1200 x 1200
 • Gjuhët e faqeve të përshkrimit
  Standarde: UFR II, PCL6, Adobe® PostScript®3TM
 • Direct Print
  Llojet e skedarëve të mbështetur: PDF, EPS, TIFF/JPEG dhe XPS
 • Printimi në pajisje celulare dhe renë kompjuterike
  AirPrint, Mopria, Universal Print nga Microsoft, Canon PRINT Business dhe uniFLOW Online (opsional)

  Një sërë programesh kompjuterike dhe zgjidhje të mbështetura në MEAP është e disponueshme për të siguruar printim nga pajisje të lëvizshme ose pajisje të lidhura me internetin e pajisje të mbështetura në re në varësi të kërkesave tuaja.
  Kontaktoni përfaqësuesin e shitjeve për më shumë informacion..
 • Fontet
  Fontet PS: 136 Roman
  Fontet PCL: 93 Roman, 10 fonte Bitmap, 2 fonte OCR, Andalé Mono WT J/K/S/T*1 (japonisht, koreanisht, kinezishte e thjeshtuar dhe tradicionale), fonte barkodi*2

  *1 Nevojitet "PCL International Font Set-A1" opsional.
  *2 Nevojitet "Barcode Printing Kit-D1" opsional.
 • Veçoritë e printimit
  Printim i siguruar, filigran i siguruar, ballinë/fund faqeje, strukturë faqeje, printim dyanësh, përmasa/orientime të përzierja letre, kapakë të parmë dhe të pasmë, reduktim toneri, printim afishesh, printim me mbajtje të detyruar, datë printimi, printim me orar, printim me printer virtual
 • Sistemet e përdorimit
  UFRII: Windows® 8.1/10/Server2012/Server2012 R2/Server2016/Server2019, Mac OS X(10.11 e lart)
  PCL: Windows® 8.1/10/Server2012/Server2012 R2/Server2016/Server2019
  PS: Windows® 8.1/10/Server2012/Server2012 R2/Server2016/Server2019, Mac OS X(10.11 e lart)
  PPD: Windows® 8.1/10, Mac OS X(10.10 e lart)

  Nga tetori 2020

Specifikimet e fotokopjimit

 • Shpejtësia e kopjimit
  iR-ADV DX C5870i
  deri 70 ppm (A4, A5*, A5R, A6R*), deri 36 ppm (A3), deri 42 ppm (A4R)
  iR-ADV DX C5860i
  deri 60 ppm (A4, A5*, A5R, A6R*), deri 32 ppm (A3), deri 36 ppm (A4R)
  iR-ADV DX C5850i
  deri në 50 ppm (A4, A5*, A5R, A6R*), deri në 27 ppm (A3), deri në 30 ppm (A4R)
  iR-ADV DX C5840i
  deri në 40 ppm (A4, A5*, A5R, A6R*), deri në 21 ppm (A3), deri në 24 ppm (A4R)

  * vetëm 1-anëshe
 • Koha e kopjimit të parë
  iR-ADV DX C5870i:
  Afro 2,7/3,7 sekonda e poshtë
  iR-ADV DX C5860i:
  Afro 2,9/4,2 sekonda e poshtë
  iR-ADV DX C5850i:
  Afro 3,4/4,9 sekonda e poshtë
  iR-ADV DX C5840i:
  Afro 4,1/6,1 sekonda e poshtë
 • Rezolucioni i fotokopjimit (dpi)
  600×600
 • Kopje të shumëfishta
  Deri në 999 kopje
 • Dendësia e kopjimit
  Automatik ose manual (9 nivele)
 • Zmadhimi
  Zmadhim i ndryshueshëm: 25-400% (rritje 1%)
  Profile zvogëlimi/zmadhimi: 25%, 50%, 70%, 100% (1:1), 141%, 200%, 400%
 • Veçoritë bazë të kopjimit
  Profile të raporteve R/E sipas zonës, dyanëshe, rregullim dendësie, përzgjedhje tipi origjinal, modalitet ndërprerjeje, libër në dy faqe, origjinal dyanësh, version pune, N në 1, shtim kapaku, futje fletësh, origjinale të përmasave të ndryshme, numërim faqesh, numërim grupi fotokopjimi, qartësia, fshirje kornize, filigran i siguruar, datë printimi, hapësira ndërmjetëse, printim e kontroll, negativ/pozitiv, përsëritje figurash, bashkim grupesh punësh, pasqyrim figure, ruajtje në kutinë e emaileve, mbivendosje figure, fotokopjim letërnjoftimi, anashkalim faqesh bosh, origjinal në përmasa të lira, modalitet ngjyrash, anasjellje fotokopjeje, shembull fotokopjimi

Specifikimet e skanimit

 • Tipi
  Vetëmbushëse dokumentesh njëkalimëshe dhe dyanëshe* [2-anëshe me 2-anëshe (automatike)]

  * Pikasje mbushjeje shumëfletëshe.
 • Specifikimet e tërheqjes së skanimit
  "ScanGear2" rrjeti, me ngjyra. Për TWAIN dhe për WIA
  Sistemi i mbështetur operativ: Windows® 8.1/10/Server2012/Server2012 R2/Server 2016
  Nga marsi 2020
 • Rezolucioni i skanimit (dpi)
  Skanim për fotokopjim: 600×600
  Skanim për dërgim: (dhënie) 600×600 (SMB/FTP/WebDAV/IFAX), (marrje) 600×600
  Skanim për faks: 600×600
 • Origjinalet e pranueshme/peshat
  Pllaka: fletë, libër dhe sende 3-përmasore
  Pesha e materialit në mbushëse:
  Skanim 1-anësh: 38-220 gsm (bardhezi/ngjyra)
  Skanim 2-anësh: 38-220 gsm (bardhezi/ngjyra)

  * Pesha të pranueshme të A6R e poshtë janë 50 deri në 220 gsm.
 • Metoda e skanimit
  Skanim me dhënie, skanim me marrje, skanim në kuti, skanim në hapësirë të avancuar, skanim në rrjet, skanim në fishë memorieje USB, skanim në pajisje portative, skanim në renë kompjuterike (uniFLOW Online - opsional)
 • Shpejtësia e skanimit
  Skanim 1-anësh:
  135/135 (300×300 dpi, dërgim), 80/80 (600×600 dpi, fotokopjim),
  Skanim 2-anësh:
  270/270 (300×300 dpi, dërgim), 160/90 (600×600 dpi, fotokopjim)

Specifikimet e dërgimit

 • Destinacioni
  Standarde: email/internet FAX (SMTP), SMB SMB3.0, FTP, WebDAV, Mail Box
  Opsionale: Super G3 FAX, IP Fax
 • Libri i adresave / Thirrjet e shpejta
  LDAP (2,000)/Lokale (1600)/Formimi i shpejtë (200)
 • Rezolucioni i dërgimit (dpi)
  Dhënie: deri në 600×600
  Marrje: deri në 600×600
 • Protokolli i komunikimit
  Skedari: FTP(TCP/IP), SMB3.0 (TCP/IP), WebDAV
  Email/I-Fax: SMTP, POP3
 • Formati i skedarit
  TIFF, JPEG, PDF (ngjyra të kufizuara, kompakt, me kërkim, zbatim rregulloreje, optimizim për internet, PDF A/1-b, konturim-lëmim, enkriptim, me nënshkrim të pajisjes, me nënshkrim të përdoruesit), XPS (kompakt, me kërkim, me nënshkrim të pajisjes, me nënshkrim të përdoruesit), Office Open XML (PowerPoint, Word)
 • Veçoritë universale të dërgimit
  Zgjedhje e llojit të origjinalit, origjinal në dy anë, libër në dy faqe, origjinale të përmasave të ndryshme, rregullim i dendësisë, qartësi, raport kopjimi, spastrim i kornizës, version pune, dërgim i vonuar, shqyrtim, njoftim përfundimi pune, emri i skedarit, subjekti/mesazhi, përgjigje për, përparësi e emailit, raport TX, orientim i përmbajtjes së origjinalit, shmangie e faqeve boshe

Specifikimet e faksit

 • Numri maksimal i linjave të lidhjes
  2 (vija e 2-të opsionale)
 • Shpejtësia e modemit
  Super G3: 33.6 kbps
  G3: 14,4 kbps
 • Metoda e ngjeshjes
  MH, MR, MMR, JBIG
 • Rezolucioni (dpi)
  400×400 (ultra i imët), 200×400 (super i imët), 200×200 (i imët), 200×100 (normal)
 • Madhësia në dërgim/marrje
  Dërgim: A3, A4, A4R, A5*1, A5R*1, B4, B5*2, B5R*1
  Marrje: A3, B4, A4, A4R, A5R, B5, B5R

  *1 Dërguar si A4
  *2 Dërguar si B4 e shkurtër
 • Memoria FAX
  Deri në 30 000 faqe (2000 punë)
 • Numrat e shpejtë
  Maks. 200
 • Thirrjet në grup/Destinacionet
  Maks. 199 formime numri
 • Transmetimi i njëpasnjëshëm
  Maks. 256 adresa
 • Rezerva e memories
  Po
 • Veçoritë e faksit
  Emri i dërguesit (TTI), zgjedhja e linjës telefonike (kur dërgohet faksi), dërgim i drejtpërdrejtë, dërgim i vonuar, shqyrtim, njoftim përfundimi pune, raport TX, ndërprerje transmetimi, transmetim i njëpasnjëshëm, dërgim fjalëkalimi/nënadrese, kuti konfidenciale emaili, evidencë 2 në 1

Specifikimet e ruajtjes

 • Kuti postare
  100 kuti përdoruesish,
  1 kuti RX memorieje,
  50 kuti hyrëse për faks konfidenciale
  Ruajtje për maksimumi 10 000 faqe (2000 punë)
 • Hapësira e përparuar
  Protokolli i komunikimit: SMB ose WebDAV
  Kompjuteri i mbështetur klient: Windows® 8.1/10
  Lidhjet e njëkohshme (maks.): SMB: 64, WebDAV: 3
 • Hapësira e avancuara - Hapësira e lirë e diskut
  Standarde: 16 GB
  (Me opsionin: maks. 480GB)
 • Veçoritë e hapësirës së përparuar
  Autentikimi për identifikimin në hapësirën e avancuar, funksion renditjeje, printim në skedar PDF me fjalëkalim, mbështetje për "imageWARE Secure Audit Manager", kërkim, shqyrtim skedarësh, administrim autentikimi, hapur ndaj publikut, URI TX, rezervim/rikthim

Specifikimet e sigurisë

 • Autentikimi dhe kontrolli i hyrjes
  Autentikim përdoruesi (identifikim me figurë, identifikim me figurë dhe PIN, identifikim me kartë*, identifikim me emër-fjalëkalim, identifikim në nivel funksioni, identifikim me celular), autentikim me kod reparti (identifikim me kod reparti dhe PIN, identifikim në nivel funksioni), uniFLOW Online Express (identifikim me PIN, identifikim me figurë, identifikim me figurë dhe PIN, identifikim me kartë, identifikim me kartë dhe PIN, identifikim me emër-fjalëkalim, identifikim me kod reparti dhe PIN, identifikim në nivel funksioni), sistem për administrimin e hyrjes (kontroll i hyrjes)

  * Lexuesit e kartave janë opsionalë, shihni “Aksesorët harduerikë”
  Kërkohet aktivizim
 • Siguria e rrjetit
  TLS 1.3, IPSec, autentikim IEEE802.1X, SNMP V3.0, funksion muri mbrojtës (filtrim adresash IP/MAC), mbështetje për rrjet dyshe (LAN tel-valë, LAN tel-tel), çaktivizim i funksioneve të papërdorura (aktivizim/çaktivizim i protokolleve/aplikacioneve, aktivizim/çaktivizim i ndërfaqes në distancë, aktivizim/çaktivizim i ndërfaqes USB), ndarje e FAKSIT G3 nga LAN, ndarje e folesë USB nga LAN, ndalim i ekzekutimit të skedarëve të ruajtur në "Advanced Box" në MFP, skanim-dërgim - kujdes ndaj viruseve për marrjen e emaileve
 • Siguria e dokumenteve
  Siguri printimi (printim i siguruar, printim i siguruar me enkriptim, printim me mbajtje të detyruar, printim i siguruar "uniFLOW"*1),
  Siguri në marrjen e të dhënave (përcjellje automatike e dokumenteve të marra në kutinë konfidenciale të fakseve),
  Siguri skanimi (PDF të enkriptuara, PDF/XPS me nënshkrim pajisjeje, PDF/XPS me nënshkrim përdoruesi, integrim me "Adobe LiveCycle® Rights Management ES2.5"), siguri e KUTISË (kutia e emaileve e mbrojtur me fjalëkalim, kontroll i hyrjes në hapësirën e avancuar), siguri në dërgimin e të dhënave (cilësim për kërkimin e vendosjes së fjalëkalimit për transmetim, funksione të kufizuara dërgimi emailesh/skedarësh, konfirmim i numrit FAKSIT, lejim/kufizim i transmetimeve për drejtuesin softuerit të faksit, lejim/kufizim për dërgimin nga historiku, mbështetje për S/MIME), gjurmim dokumentesh (filigran i siguruar)

  *1 Nevojitet "uniFLOW Online / uniFLOW"
 • Siguria e pajisjes
  Mbrojtje e të dhënave të SSD [enkriptim i të dhënave të SSD (verifikim FIPS140-2), kyçje e SSD], nisje standarde e SSD, modul platforme të besuar (TPM 2.0), funksion për fshehjen e evidencës së punëve, mbrojtje e integritetit të softuerit MFD, kontroll integriteti softueri MFD (verifikim sistemi në nisje, pikasje intruzioni në programe me McAfee Embedded Control), HCD-PP
 • Menaxhimi dhe auditimi i pajisjes
  Fjalëkalim administratori, administrim kodesh dhe certifikate dixhitale, evidencë auditi,
  Bashkëpunim me sistem të jashtëm auditi sigurie (informacion sigurie dhe administrim rastesh), regjistrim i të dhënave të figurave, cilësim politike sigurie

Specifikimet e mjedisit

 • Mjedisi i përdorimit
  Temperatura: 10 deri në 30ºC
  Lagështia: 20 deri në 80 % RH (lagështia relative)
 • Energjia
  220-240 V, 50/60 Hz, 6 A
 • Konsumi i energjisë

  Maksimumi:
  Afro 2,000 W (iR-ADV DX C5870i)
  Afro 1,800 W (iR-ADV DX C5860i/C5850i/C5840i)
  Fotokopjimi (me skanimin e vazhduar të vetëmbushëses së dokumenteve): afro 943 W*1
  Në gatishmëri: afro 53.4 W *1
  Modaliteti i fjetjes: Afërsisht. 0,8 W*2
  Konsumi tipik i korrentit (TEC)*: 
  iR-ADV DX C5870i: 0,86 kWh
  iR-ADV DX C5860i: 0,71 kWh
  iR-ADV DX C5850i: 0,58 kWh
  iR-ADV DX C5840i: 0,46 kWh

  *1 Vlera referencë: matur një njësi
  *2 0.8 W nuk është i disponueshëm në të gjitha rrethanat për shkak të parametrave të caktuar.
  * Në përputhje me "USA Energy Star 3.0"


  Për informacion të detajuar në lidhje me rregulloren Lot26, shihni: https://www.canon-europe.com/for_work/lot26/
 • Nivelet e zhurmës
  Niveli i fuqisë së zërit (LWA,m)
  Aktiv (bardhezi) (1-anëshe)
  iR-ADV DX C5870i: 66 dB*, Kv 3 dB*
  iR-ADV DX C5860i: 64 dB*, Kv 3 dB*
  iR-ADV DX C5850i: 62 dB*, Kv 3 dB*
  iR-ADV DX C5840i: 61 dB*, Kv 3 dB*

  Trysnia e tingullit (LpAm)
  Pozicioni në afërsi:
  Aktiv (bardhezi/ngjyra) (1-anëshe)
  iR-ADV DX C5870i: 52 dB*/52 dB*
  iR-ADV DX C5860i: 50 dB*/51 dB*
  iR-ADV DX C5850i: 48 dB*/49 dB*
  iR-ADV DX C5840i: 47 dB*/47 dB*
  Pasiv
  iR-ADV DX C5870i/C5860i/C5850i/C5840i: 23 dB*
  *Vlera referencë: matur vetëm një njësi me ISO7779, përshkruar me ISO9296 (2017)

  * Vlera referencë: matur vetëm një njësi me ISO7779, përshkruar me ISO9296 (2017)
 • Standardet
  Blue Angel

Softueri dhe menaxhimi i printerit

 • Gjurmimi dhe raportimi
  Universal Login Manager (ULM)
  uniFLOW Online Express*

  * Për më shumë informacion, shihni uniFLOW Online Express
  uniFLOW Online
 • Mjetet e menaxhimit në largësi
  iWEMC
  eMaintenance
  Content Delivery System
 • Softueri i skanimit
  ScanGear i rrjetit
 • Mjetet e optimizimit
  Mjet i Konfigurimit të Drajverit Canon
 • Platforma
  MEAP (Multifunctional Embedded Application Platform)
 • Botimi i dokumentit
  Kofax PowerPDF Advanced (opsional)

Specifikimet e kontrolluesit të printimit "Fiery"

 • Opsional/standard
  Opsional në të gjitha modelet
 • Emri
  imagePASS-R1 (i integruar)
 • Rezolucioni i printimit (dpi)
  1200 x 1200, 600 x 600
 • Gjuha/gjuhët e përshkrimit të faqes
  Adobe PS3,PCL6
 • Memoria
  4GB (1x4GB)
 • Njësia e diskut
  500 GB SATA
 • Shpejtësia e procesorit
  Intel Pentium G4400 (3,3 GHz)
 • Sistemi
  FS400
 • Fontet
  PS: 138 Fonte
  PCL: 113 Fonte
 • Sistemet e mbështetura operative
  Windows® 7 32bit*1 dhe 64 bit/ Windows 8.1 32bit*1 dhe 64 bit/ Windows10 32bit*1 dhe 64 bit /
  Windows Server 2008 R2 64bit/ Windows Server 2012*1 64bit/ Windows Server 2012 R2 64bit/ Windows Server 2016 64bit/ Windows Server 2019 R2 64bit/
  macOS 10.11*1, 10.12*1, 10.13, 10.14, 10.15

  *1: Windows7,8.1,10 32bit, Server 2012 dhe macOS 10.11, 10.12 mbështeten vetëm me drejtues softuerik printeri.
 • Ndërfaqja
  2 x Ethernet (1000Base-T/100Base-TX/10Base-T), USB3.0 x 2 (prapa), USB2.0 x 4 (prapa)
 • Protokollet e rrjetit
  TCP/IP (FTP, SMTP, POP, HTTP, SNMP, LDAP, SLP, SMB, LPD, IPP, WS-Discovery, Bonjour, Direct Mobile Printing, Port9100, SNTP, 802.1X, DHCP, DNS, NTP)
 • Direct Print
  PDF1.7, EPS, TIFF6, JDF1.4/JMF(OP)
 • VDP
  FreeForm v1, v2.1
 • Veçoritë standarde të kontrollorit të printimit Fiery
  Fiery Command WorkStation 6/Paper Catalog/Fiery Spot-On/Fiery Remote Scan
 • Opsione të kontrollorit Fiery Print
  Fiery Impose/Fiery Compose/Fiery Impose dhe Compose/Fiery Hot Folders & Virtual Printers/Fiery Automation package/Fiery ColorRight package
 • Platforma HW
  E400
 • Sistemi operativ bazë
  Debian of Linux
 • Energjia
  100-240V, 50/60Hz, 3.0A ose 3.0-1.3A
 • Konsumi maksimal i energjisë
  47W
 • Përmasat (gjer.×thell.×lar.)
  285 x 93 x 295 mm
 • Pesha
  Vetëm njësia "Fiery" (me pllakë): afro 5 kg

Pjesët e konsumit

 • Kutia/kutitë e bojës
  C-EXV 58 Toner BK/C/M/Y
  C-EXV 58L Toner C/M/Y
 • Rendimenti i vlerësuar i tonerit
  C-EXV 58 Toner BK: 71,000 faqe
  C-EXV 58 Toner C/M/Y: 60 000 faqe
  C-EXV 58L Toner C/M/Y: 26 000 faqe

Opsionet e daljes

 • Seti i sirtarit të kopjes 1
  Njësia e modelit: 1st Copy Tray Kit-A1 (opsionale)
  Kapaciteti (me letër 80gsm):
  A4, A5, A5R, A6R, B5: 250 fletë
  SRA3, A3, A4R, B4, B5R: 100 fletë
  Pesha e letrës: 52 deri në 300 g/m2
 • Tabakaja e brendshme me 2 drejtime
  Njësia e modelit: Inner 2way Tray-M1
  Kapaciteti i sirtarit (me letër 80 gsm)
  Sirtari i sipërm: A4, A5, A5R, A6R, B5: 100 fletë
  SRA3, A3, A4R, B4, B5R: 50 fletë
  Sirtari i poshtëm: A4, A5, A5R, A6R, B5: 250 fletë
  SRA3, A3, A4R, B4, B5R: 100 fletë
  Pesha e letrës: 52 deri në 300 g/m2
  Përmasat (gj-th-l): 428×405×88 mm
  Pesha: Rreth 0,7kg
 • Përfunduesi i brendshëm
  Njësia e modelit: Inner Finisher-L1 (nuk mbështetet për iR-ADV DX C5870i)
  Kapaciteti i sirtarit (me letër 80 gsm):
  Sirtari i sipërm: SRA3, A3, A4, A4R, A5, A5R, A6R, B4, B5, B5R : afro 45 fletë
  Sirtari i poshtëm: A4, A5, A5R, B5: afro 500 fletë,
  SRA3, A3, A4R, B4, B5R: 250 fletë,
  A6R: 30 fletë
  Zarf: 10 fletë
  Pesha e letrës: 52 deri në 300 g/m2
  Pozicioni i kapëses: këndor, dysh
  Kapaciteti i kapëses: (letër 52 deri 90 gsm)
  A4, B5: 50 fletë
  A4R: 40 fletë
  A3, B4: 30 fletë
  Kapësja ekonomike:
  A3, A4, B4, B5: 10 fletë (52-64 gsm)
  8 fletë (65 deri 81,4 gsm)
  6 fletë (82 deri 105 gsm)
  Kapëse sipas kërkesës: 40 fletë (80 gsm)
  Përmasat (Gje x The x La): 743 x 525 x 225 mm (lidhur me njësinë kryesore, kur sirtari i zgjerueshëm është i tërhequr)
  Pesha: Rreth 9,1 kg
 • Seti i sirtarit të kopjes 3
  Njësia e modelit: 3rd Copy Tray Kit-A1
  Kapaciteti (me letër 80gsm):
  A4, A5R, B5: 100 fletë
  A3, A4R, B4, B5R: 75 fletë
  Pesha e letrës: 52 deri në 300 g/m2
  Përmasat (gj-th-l): 442×373×176 mm (lidhur me njësinë kryesore, kur sirtari zgjatues është i zgjatur)
  Pesha: 0,5 kg
 • Përfundues me kapje
  Njësia e modelit: Staple Finisher-AB2 (nevojitet Buffer Pass Unit-P2)
  Kapaciteti i sirtarit (me letër 80 gsm):
  Sirtari i sipërm: A4, A5, A5R, A6R, B5: afro 250 fletë,
  SRA3, A3, A4R, B4, B5R: afro 125 fletë
  Sirtari i poshtëm: A4, A5, A5R, B5: 3000 fletë, 
  SRA3, A3, A4R, B4, B5R: 1500 fletë,
  A6R: 250 fletë
  Zarfe: Monarch: 30 fletë, COM10 No.10, DL, ISO-C5: 100 fletë
  Pesha e letrës: 
  Sirtari i sipërm: 52-256 g/m², 
  Sirtari i poshtëm 52 deri në 300 gm2
  Pozicioni i kapëses: këndor, dysh
  Kapaciteti i kapëses: (52 deri 90 gsm)
  A4, B5: 50 fletë
  A4R: 40 fletë
  A3, B4: 30 fletë
  Kapësja ekonomike:
  A3, A4: 10 fletë (52 deri 64 gsm)
  8 fletë (65 deri 81,4 gsm)
  6 fletë (82 deri 105 gsm)

  Kapëse sipas kërkesës: 50 fletë (52-90 gsm)
  Përmasat (Gje x The x La): 637 x 623 x 1.142 mm (kur sirtari i zgjerueshëm është i tërhequr)
  Pesha: Rreth 31 kg
 • Përfunduesi i broshurave
  Njësia e modelit: Paper Folding/Booklet Finisher-A1(nevojitet Buffer Pass Unit-P2)
  (Përfshin specifikimet e mësipërme bazë të kapëses "Staple Finisher-AB2".)
  Madhësia e letrës për qepje: A3, A4R, B4
  Kapaciteti i kapëseve të qepjes: 20 fletë × 10 komplete (52 deri në 81,4 g/m²) (duke përfshirë 1 letër kapaku 52-256 g/m²)
  Përmasat (Gje x The x La): 637 x 623 x 1.142 mm (kur sirtari i zgjerueshëm është i tërhequr)
  Pesha: Rreth 57 kg
 • Palosja e letrës
  Njësia e modelit: Paper Folding Unit-L1 (nevojitet Buffer Pass Unit-P2 dhe finitor i jashtëm)
  Madhësia e letrës: A3, A4, B4
  Kapacitet për palosje Z: 1 fletë (52 deri 105 gsm)
  Përmasat (gj-th-l): 201×579×896 mm
  Pesha: Rreth 12kg
 • Njësia shpuese e brendshme 2/4-vrimëshe
  Njësia e modelit: Inner 2/4 Hole Puncher-D1 (nevojitet Inner Finisher-L1)
  (Nuk mbështetet për iR-ADV DX C5870i)
  Dy ose katër vrima
  Pesha e pranueshme e letrës së shpimit: 52 deri në 300 gsm
  Madhësia e pranueshme e letrës së shpuar:
  Dy vrima: A3, A4, A4R, A5, B4, B5, B5R
  4 vrima: A3, A4
 • Shpuesi i brendshëm 4-vrimësh
  Njësia e modelit: Inner 4 Hole Puncher-D1 (nevojitet Inner Finisher-L1)
  (Nuk mbështetet për iR-ADV DX C5870i)
  Katër vrima
  Pesha e pranueshme e letrës së shpimit: 52 deri në 300 gsm
  Madhësia e pranueshme e letrës së shpuar:
  Katër vrima: A3, A4, A4R, A5, B4, B5, B5R
 • Njësia shpuese 2/4-vrimëshe
  Njësia e modelit: 2/4 Hole Puncher Unit-A1
  (Nevojitet Staple Finisher-AB2 ose Paper Folding/Booklet Finisher-A1)
  Dy ose katër vrima
  Pesha e pranueshme e letrës së shpimit: 52 deri në 300 gsm
  Madhësia e pranueshme e letrës së shpuar:
  Dy vrima: A3, A4, A4R, A5, B4, B5, B5R
  4 vrima: A3, A4
 • Njësia shpuese 4-vrimëshe
  Njësia e modelit: 4 Hole Puncher Unit-A1
  (Nevojitet Staple Finisher-AB2 ose Paper Folding/Booklet Finisher-A1)
  Katër vrima
  Pesha e pranueshme e letrës së shpimit: 52 deri në 300 gsm
  Madhësia e pranueshme e letrës së shpuar:
  Katër vrima: A3, A4, A4R, A5, B4, B5, B5R

Aksesorët harduerikë

 • Lexuesit e kartave
  Ka disa lexues kartash p.sh. "MiCard Plus". Për më shumë
  kontaktoni me zyrën vendore të Canon.

  Copy Card Reader Attachment-B7
  IC Card Reader Box for Numeric Keypad-A1
  Copy Card Reader-F1
 • Të tjera
  Printer Cover-M2
  Tab Feeding Attachment-F1
  Buffer Pass Unit-P2
  Utility Tray-B1
  Numeric Keypad-A2

Opsionet e sigurisë

 • Sigurua e të dhënave
  256GB SSD-A1
  1TB SSD-A1
  Memory Mirroring Kit-A1

Opsionet e sistemit dhe të kontrollorit

 • Aksesorët e printimit
  PCL International Font Set-A1
 • Printimi i barkodeve
  Barcode Printing Kit-D1
 • Kontrollori me bazë "EFI-Fiery"
  imagePASS-R1
 • Opsionet e kontrollorit me bazë "EFI-Fiery"
  Licenca e "Hot Folders"
  Fiery Compose
  Fiery Impose
  Fiery Impose and Compose
 • Aksesorët e sistemit
  Serial Interface Kit-K3
  Copy Control Interface Kit-A1
  Connection Kit-A3 for Bluetooth LE
 • Aksesorët e faksit
  Super G3 FAX Board-AX1
  Super G3 2nd Line Fax Board-AX1
  Remote Fax Kit-A1
  IP FAX Expansion Kit-B1

Opsione të tjera

 • Pjesët e konsumit
  Staple Cartridge-Y1 (2 x 2,000pcs)*
  Staple-P1 (2 x 5,000pcs)

  * Vetëm për “Booklet Finisher”
 • Aksesorët e aksesit
  ADF Access Handle-A1
  Voice Guidance Kit-G1
  Voice Operation Kit-D1
 • Të tjera
  Mbrojtja e pajisjes: Membranë antimikrobiale* - Fletë të ndryshme të krijuara për t'u përshtatur me pikat më të zakonshme të prekjes të pajisjeve.

  * Rekomandohet progra nga një teknik shërbimi
 1. kërkohet aktivizim