Presat tipografike dixhitale me ngjyra

Canon imagePRESS C270 Series

Specifikimet

Specifikimet në detaje

Njësia kryesore

 • Lloji i pajisjes
  Shumëfunksionale laser me ngjyra A3
 • Funksionet kryesore
  Printim, fotokopje, skaner, dërgim, ruajtje dhe faks opsional
 • Shpejtësia e procesorit
  Procesor dybërthamësh 1,8GHz
 • Paneli i kontrollit
  Panel me prekje, me ngjyra, 10.1 in, TFT LCD WSVGA
 • Memoria
  Standarde: 5,0GB RAM
  Ana e CPU kryesor: 2GB
  Ana e procesorit grafik: 2GB + 1GB (rezervuar për procesim grafik)
 • Memoria
  Standarde: (SSD) 256GB
  GB opsionale: (SSD) 1TB
 • Lidhja e ndërfaqes
  RRJETI
  Standarde: 1000Base-T/100Base-TX/10Base-T, LAN me valë (IEEE 802.11 b/g/n)
  Opsionale: Bluetooth me energji të ulët
  TË TJERA
  Standarde: 1 fole USB 2.0 (pritësi), 1 fole USB 3.0 (pritësi), 1 fole USB 2.0 (pajisja);
  Opsionale: ndërfaqja seriale, ndërfaqja e kontrollit të kopjimit
 • Protokollet e rrjetit
  TCP/IP (FTP, SMTP, POP, HTTP, SNMP, LDAP, SLP, SMB, LPD, IPP, WS-Discovery, Bonjour, Direct Mobile Printing, Port9100, SNTP, 802.1X, DHCP, DNS, NTP)
 • Kapaciteti i mbushjes së letrës (A4, 80 g/m²)
  Standarde: 3550 fletë
  Sirtar shumëfunksional me 250 fletë,
  2 mbajtëse letre 1.100-fletëshe,
  2 kaseta letre 550-fletëshe
  Maksimumi: 7050 fletë (me POD Deck Lite-C1 ose PAPER DECK UNIT-E1)
 • Kapaciteti i daljes së letrës (A4, 80 g/m²)
  250 fletë (me Copy Tray-R2).
  Maksimumi: 3,500 fletë (me Staple Finisher-AC1 ose Booklet Finisher-AC2)
  Maksimumi: 5000 fletë (me "Staple Finisher-AG1" ose "Booklet Finisher-AG1")
 • Kapaciteti i finicionit
  Me opsionet: Collate, Group, Offset, Staple, Saddle Stitch, 
  Hole Punch, Eco Staple, Staple On Demand, Document 
  Insertion, Z-fold, Half-fold, C-fold, Accordion-Z fold, 
  Double Parallel-fold, Trimming
 • Llojet e mbështetura të materialit
  Sirtari shumëfunksional: e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, me ngjyra, e rëndë, me veshje, me reliev, kalk, me lidhje, transparencë, etiketë, me shpim paraprak, me kokë, skedë, zarf

  Mbajtëset e letrës (djathtas/majtas): e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, me ngjyra, e rëndë, kalk, me lidhje, transparencë, me lidhje, me shpim paraprak, me kokë

  Kasetat e letrës (e sipërme/poshtme): e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, e rëndë, me lidhje, transparencë, me shpim paraprak, me kokë, skedë*1, zarf*2

  *1 Nevojitet Tab Feeding Attachment-F1
  *2 Nevojitet Envelope Feeder Attachment-F1.
 • Përmasat e mbështetura të materialit
  Sirtari shumëfunksional:
  Madhësi standarde: SRA3, A3, A4, A4R, A5, A5R, A6R, B4, B5, B5R
  Përmasa të posaçme: 90.0 x 148.0 mm deri 330.2 x 487.7 mm
  Përmasa të gjata: 210.0x487.8 mm deri 330.2x1,300.0mm*1
  Përmasa të lira: 100,0×148,0 mm deri në 330,2×487,7 mm
  Zarf: COM10 No.10, Monarch, DL, ISO-C5
  Përmasa të posaçme zarfi: 90.0 x 148 mm deri 330.2 x 487.7 mm
  *1 nga modaliteti i shërbimit

  Mbajtëse letre (djathtas/majtas):
  Madhësia standarde: A4, B5

  Kasetat e letrës (e poshtme/sipërme):
  Madhësi standarde: SRA3, A3, A4, A4R, A5, A5R, A6R, B4, B5, B5R
  Përmasa të posaçme: 139,7×182,0 deri në 330,2×487,7mm
  Zarf: COM10 No.10, Monarch, DL, ISO-C5
  Madhësia e përshtatur e zarfit: 98,0 x 148,0mm deri në 330,2 x 487,7mm
 • Peshat e mbështetura të materialit
  Sirtar multifunksional: 52 deri 350 gsm
  Mbajtësja e letrës (djathtas/majtas): 52-220 g/m²
  Kaseta e letrës (e sipërme/poshtme): 52-256 g/m²
  Nga të dyja anët: 52 deri në 220 gsm
 • Koha e ngrohjes
  Modaliteti i nisjes së shpejtë: 4 sekonda e poshtë (koha deri kur mund të kryhen veprime me tastet në panelin me prekje të ekranit)
  Nga ndezja: 30 sekonda e poshtë (koha kur bëhet e mundur nisja e kopjimit)
  Nga modaliteti i gjumit: 30 sekonda e poshtë
 • Përmasat (gjer.×thell.×lar.)
  689×937×1.185 mm
 • Hapësira e instalimit (gjer.×thell.)
  Bazë: 2,026×1,524 mm (me derën e parme të hapur + sirtarin shumëfunksional/kapakun e sipërm djathtas të hapur + Buffer Pass-M1 + Booklet Finisher-AC2/sirtarin zgjatues dhe sirtarin rrotullues të hapur)
  Me konfigurim të plotë: 2,621×1,524 mm (me POD Deck Lite-C1 + Buffer Pass-M1 + Document Insertion Unit-Q1 + Booklet Finisher-AC2/sirtarin zgjatues të hapur)
  Me konfigurim të plotë: 5,900 x 1,524 mm (me Multi Drawer PD-E1 + Stack Bypass Tray-B1 + Buffer Pass-M1 + Insertion Unit-R1 + Paper Folding Unit-K1 + Booklet Finisher-AG1+ Booklet Trimmer G1+ 2-Knife Trimmer-G1 + Trimmer Conveyor-B1/sirtarin zgjatues të hapur)
 • Pesha
  Afro 261 kg (duke përfshirë tonerin)

Specifikimet e printimit

 • Metoda e printimit
  Printim me rreze laseri me ngjyra (fotografi elektronike)
 • Shpejtësia e printimit
  Deri në 65/70 ppm (A4, ngjyra/bardhezi)
 • Toleranca e drejtimit
  Kanali i kombinuar: 2,0 mm e poshtë, Në kanal: 1,2 mm e poshtë
 • Rezolucioni i printimit (dpi)
  2400×2400
 • Gjuhët e faqeve të përshkrimit
  UFR II, PCL6, (opsional) imagePRESS PS Printer Kit-G1
 • Direct Print
  Ofrohet printim i drejtpërdrejtë nga memoriet USB, Advanced
  Space, ndërfaqe në distancë dhe akses nga interneti*
  Llojet e mbështetura të skedarëve: TIFF, JPEG, PDF, EPS dhe XPS
  * Mbështetet vetëm printimi i skedarëve PDF nga faqet e internetit
 • Printimi në pajisje celulare dhe renë kompjuterike
  AirPrint, Mopria, Canon PRINT Business, uniFLOW Online dhe Universal Print
  Një sërë programesh kompjuterike dhe zgjidhje të mbështetura në MEAP është e disponueshme për të siguruar printim nga pajisje të lëvizshme ose pajisje të lidhura me internetin e pajisje të mbështetura në re në varësi të kërkesave tuaja.
  Kontaktoni përfaqësuesin e shitjeve për më shumë informacion..
 • Printim standard nga sistemi operativ
  Android/Windows® 10/Chrome OS/macOS (11.2.2) /iOS/iPadOS
  Nga marsi 2021
 • Fontet
  Fontet PCL: 93 Roman, 10 Bitmap fonts, 2 fonte OCR, Andalé
  Mono WT J/K/S/T* (japonisht, koreanisht, kinezishte e thjeshtuar dhe tradicionale), fontet e barkodeve**
  * Nevojitet PCL INTERNATIONAL FONT SET-A1 PCL opsional
  **Kërkon paketën opsionale BARCODE PRINTING KIT-D1
 • Veçoritë e printimit
  Printim i siguruar, filigran i siguruar, ballinë/fund faqeje, strukturë faqeje, printim dyanësh, përmasa/orientime të përzierja letre, kapakë të parmë dhe të pasmë, reduktim toneri, printim afishesh, printim me mbajtje të detyruar, datë printimi, printim me orar, printim me printer virtual
 • Sistemet e përdorimit
  UFRII: Windows® 8.1/10/11/Server2012/Server2012 R2/
  Server2016/Server2019/Server2022, Mac OS X
  (10.11 e lart)
  PCL: Windows® 8.1/10/11/Server2012/Server2012 R2/
  Server2016/Server2019/Server2022
  PS: Windows® 8.1/10/11/Server2012/Server2012 R2/
  Server2016/Server2019/Server2022, Mac OS X
  (10.11 e lart)
  PPD: Windows® 8,1/10/11, Mac OS X(10.11 e lart)

Specifikimet e fotokopjimit

 • Shpejtësia e kopjimit
  65 ppm CL dhe 70 ppm BW (A4, A5*, A5R, A6R*)
  32 ppm CL dhe 35 ppm BW (A3)
  46 ppm CL dhe 49 ppm BW (A4R)
  * 1-anësh
 • Koha e kopjimit të parë
  Afro 4,8/5,9 sekonda ose më pak
 • Rezolucioni i fotokopjimit (dpi)
  600×600
 • Kopje të shumëfishta
  Deri në 9999 kopje
 • Dendësia e kopjimit
  Automatik ose manual (9 nivele)
 • Zmadhimi
  25% - 400% (me hapa rritës 1%)
 • Zvogëlimet e paracaktuara
  25%, 50%, 70%, 100% (1:1)
 • Rritjet e paracaktuara
  141%, 200%, 400%

Specifikimet e skanimit

 • Tipi
  Vetëmbushëse dokumentesh njëkalimëshe dhe dyanëshe* [2-anëshe me 2-anëshe (automatike)]
  * Mbështetet pikasja e vënies së shumë fletëve në mbushëse.
 • Specifikimet e tërheqjes së skanimit
  ScanGear2 me ngjyra në rrjet Për TWAIN dhe për WIA
  Sistemi i mbështetur operativ: Windows® 8.1/10/11/Server2012/Server2012 R2/Server 2016/Server 2019/Server 2022
  Nga nëntori 2021
 • Rezolucioni i skanimit (dpi)
  Skanim për fotokopjim: 600×600
  Skanim për dërgim: (dhënie) 600×600 (SMB/FTP/WebDAV/IFAX), (marrje) 600×600
  Skanim për faks: 600×600
 • Kapaciteti i letrës së mbushëses (80 g/m2)
  deri në 200 fletë
 • Origjinalet e pranueshme/peshat
  Pllakë: fletë, libër dhe sende 3-përmasore
  Pesha e materialit në mbushëse:
  Skanim 1-anësh: 38-220 gsm (bardhezi/ngjyra)
  Skanim 2-anësh: 38-220 gsm (bardhezi/ngjyra)
  * Pesha të pranueshme të A6R e poshtë janë 50 deri në 220 gsm.
 • Përmasat e mbështetura të materialit
  Xhami: madhësia maks. e skanimit deri në 297.0 x 431.8 mm
  Madhësia e medias për furnizuesin e dokumenteve:
  A3, A4, A4R, A5, A5R, A6R, B4, B5, B5R, B6R,
  Përmasa të posaçme: 70,0×139,7 mm deri në 304,8×431,8 mm
 • Metoda e skanimit
  Skanim me dhënie, skanim me marrje, skanim në kuti, skanim në hapësirë të avancuar, skanim në rrjet, skanim në fishë memorieje USB, skanim në pajisje portative, skanim në renë kompjuterike (uniFLOW Online opsional)
 • Shpejtësia e skanimit
  Skanim njëanësh: 135/135 (300 x 300 dpi, dërgim), 80/80 (600 x 600 dpi, fotokopje)
 • Skanim dyanësh
  Skanimi dyanësh: 270/270 (300 x 300 dpi, dërgim), 160/90 (600 x 600 dpi, fotokopje)

Specifikimet e dërgimit

 • Destinacioni
  Email/Internet FAX (SMTP), SMB v3.0, FTP, WebDAV, Mail Box, Super G3 FAX (Opsional), IP Fax (Opsional)
 • Libri i adresave / Thirrjet e shpejta
  LDAP (2000), Lokale (1600), Formim i shpejtë (200)
 • Rezolucioni i dërgimit (dpi)
  600×600
 • Protokolli i komunikimit
  Skedari: FTP (TCP/IP), SMB v3.0, WebDAV
  Email/I-Fax: SMTP, POP3
 • Formati i skedarit
  TIFF, JPEG, PDF(Compact, Searchable, Apply policy,
  Optimize for Web, PDF/A-1b, Trace & Smooth, Encrypted,
  Device Signature, User Signature), XPS
  (Compact, Searchable, Device Signature, User Signature),
  Office Open XML (PowerPoint, Word)
 • Veçoritë universale të dërgimit
  Zgjedhje e llojit të origjinalit, origjinal në dy anë, libër në dy faqe, origjinale të përmasave të ndryshme, rregullim i dendësisë, qartësi, raport kopjimi, spastrim i kornizës, version pune, dërgim i vonuar, shqyrtim, njoftim përfundimi pune, emri i skedarit, subjekti/mesazhi, përgjigje për, përparësi e emailit, raport TX, orientim i përmbajtjes së origjinalit, shmangie e faqeve boshe

Specifikimet e faksit

 • Opsional/Standard
  Opsional
 • Numri maksimal i linjave të lidhjes
  1
 • Shpejtësia e modemit
  Super G3: 33.6 kbps
  G3: 14,4 kbps
 • Metoda e ngjeshjes
  MH, MR, MMR, JBIG
 • Rezolucioni (dpi)
  400×400 (ultra i imët), 200×400 (super i imët), 200×200 (i imët), 200×100 (normal)
 • Madhësia në dërgim/marrje
  Dërgim: A3, A4, A4R, A5*1, A5R*1, B4, B5*2, B5R*1
  Marrje: A3, B4, A4, A4R, A5R, B5, B5R
  *1 Dërguar si A4
  *2 Dërguar si B4 e shkurtër
 • Memoria FAX
  Deri në 30 000 faqe (2000 punë)
 • Numrat e shpejtë
  Maks. 200
 • Thirrjet në grup/Destinacionet
  Maks. 199 formime numri
 • Transmetimi i njëpasnjëshëm
  Maks. 256 adresa
 • Rezerva e memories
  Po
 • Veçoritë e faksit
  Emri i dërguesit (TTI), zgjedhja e linjës telefonike (kur dërgohet faksi), dërgim i drejtpërdrejtë, dërgim i vonuar, shqyrtim, njoftim përfundimi pune, raport TX, ndërprerje transmetimi, transmetim i njëpasnjëshëm, dërgim fjalëkalimi/nënadrese, kuti konfidenciale emaili, evidencë 2 në 1

Specifikimet e ruajtjes

 • Kuti postare
  100 kuti marrëse të përdoruesit, 1 kuti memorieje marrëse, 50 kuti marrëse konfidenciale të fakseve
  Ruajtje për maksimumi 30 000 faqe (2000 punë)
 • Hapësira e përparuar
  Protokolli i komunikimit: SMB ose WebDAV
  Kompjuteri i mbështetur klient: Windows® 8.1/10
  Lidhjet e njëkohshme (maks.): SMB: 64, WebDAV: 3
 • Hapësira e avancuara - Hapësira e lirë e diskut
  Afro 16 GB
  Afro Afro 480GB (me SSD 1TB opsional)
 • Veçoritë e hapësirës së përparuar
  Autentikimi për identifikim në Advanced Space, funksioni i renditjes,
  Printimi i një skedari PDF me fjalëkalim, mbështetje për imageWARE
  Secure Audit Manager, kërkim, shqyrtim skedari,
  menaxhim autentikimi, hapur për publikun, URI TX,
  rezervim/rikthim

Specifikimet e sigurisë

 • Autentikimi dhe kontrolli i hyrjes
  Autentikim përdoruesi (autentikim me figurë, autentikim me figurë dhe PIN, autentikim me kartë, autentikim me emër përdoruesi dhe fjalëkalim, autentikim në nivel funksioni, autentikim me celular), autentikim me kod reparti (identifikim me kod reparti dhe PIN, identifikim në nivel funksioni), uniFLOW Online (identifikim me PIN, identifikim me figurë, identifikim me figurë dhe PIN, identifikim me kartë, identifikim me kartë dhe PIN, identifikim me emër përdoruesi dhe fjalëkalim, identifikim me kod reparti dhe PIN, identifikim në nivel funksioni), sistem për menaxhimin e hyrjes (kontrolli i hyrjes)
 • Siguria e rrjetit
  TLS 1.3, IPSec, autentikim IEEE802.1X, SNMP V3.0, funksion muri mbrojtës (filtrim adresash IP/MAC), mbështetje për rrjet dyshe (LAN tel-valë, LAN tel-tel), çaktivizim i funksioneve të papërdorura (aktivizim/çaktivizim i protokolleve/aplikacioneve, aktivizim/çaktivizim i ndërfaqes në distancë, aktivizim/çaktivizim i ndërfaqes USB), ndarje e FAKSIT G3 nga LAN, ndarje e folesë USB nga LAN, ndalim i ekzekutimit të skedarëve të ruajtur në "Advanced Box" në MFP, skanim-dërgim - kujdes ndaj viruseve për marrjen e emaileve
 • Siguria e dokumenteve
  Siguri printimi (printim i siguruar, printim i siguruar me enkriptim, printim me mbajtje të detyruar, uniFLOW Secure Print*1), siguri në marrjen e të dhënave (përcjellje automatike e dokumenteve të marra në kutinë konfidenciale të fakseve), siguri skanimi (PDF të enkriptuara, PDF/XPS me nënshkrim pajisjeje, PDF/XPS me nënshkrim përdoruesi, integrim me Adobe LiveCycle® Rights Management ES2.5), siguri e KUTISË (kutia e emaileve e mbrojtur me fjalëkalim, kontroll i hyrjes në hapësirën e përparuar), siguri në dërgimin e të dhënave (cilësim për kërkimin e vendosjes së fjalëkalimit për transmetim, funksione të kufizuara dërgimi emailesh/skedarësh, konfirmim i numrit FAKSIT, lejim/kufizim i transmetimeve për drejtuesin softuerit të faksit, lejim/kufizim për dërgimin nga historiku, mbështetje për S/MIME), gjurmim dokumentesh (filigran i siguruar)*1 Nevojitet uniFLOW Online / uniFLOW
 • Siguria e pajisjes
  Mbrojtje e të dhënave të SSD (enkriptim i të dhënave të SSD (verifikim FIPS140-2), kyçje e SSD, nisje standarde e HDD, modul platforme të besuar (TPM), funksion për fshehjen e evidencës së punëve, mbrojtje e integritetit të softuerit MFD, kontroll integriteti softueri MFP (Verify System at Startup, pikasje intruzioni në programe), certifikim për kritere të përbashkëta (HCD-PP: në pritje të konfirmimit)
 • Menaxhimi dhe auditimi i pajisjes
  Fjalëkalim administratori, administrim kodesh dhe certifikate dixhitale, evidencë auditi, bashkëpunim me sistem të jashtëm auditi sigurie (informacion sigurie dhe administrim rastesh), regjistrim i të dhënave të figurave, cilësim politike sigurie

Specifikimet e mjedisit

 • Mjedisi i përdorimit
  Temperatura: 20-27 0C
  Lagështia: 15-60% RH
  (Lagështia relative pa kondensim)
 • Energjia
  220-240 V (±10 %), 50/60 Hz (±2 Hz), 10 Amp
 • Konsumi i energjisë
  Afro 2,000 W;
  Fotokopjimi (me skanimin e vazhduar të DADF): afro 1.228 W*1
  Në gatishmëri: afro 136,6 W*1
  Modaliteti i fjetjes: Afërsisht. 0,9 W*2
  *1 Vlera referencë: matur vetëm me një njësi.
  *2 Modaliteti pasiv 0.9 W nuk është gjithnjë i disponueshëm në të gjitha rrethanat
  për shkak të cilësimeve të caktuara.

  Konsumi tipik i korrentit (TEC): 1.16 kWh

  Shënim: Në përputhje me USA Energy Star 3.0

  Për informacion të detajuar në lidhje me rregulloren Lot26, shihni: https://www.canon-europe.com/for_work/lot26/
 • Nivelet e zhurmës
  Niveli i fuqisë së zërit (LWA,m) 
  Aktiv (bardhezi) (1-anëshe)
  7.0 B*, Kv 0.3 B*
  * Vlera referencë: matur vetëm një njësi me ISO7779, përshkruar me ISO9296 (2017)
   
  Trysnia e tingullit (LpAm)
  Pozicioni në afërsi:
  Aktiv (bardhezi/ngjyra) (1-anëshe)
  55 dB*/55 dB*
  Pasiv
  35 dB*
  *Vlera referencë: matur vetëm një njësi me ISO7779, përshkruar me ISO9296 (2017)
 • Standardet
  Blue Angel

Softueri dhe menaxhimi i printerit

 • Gjurmimi dhe raportimi
  Universal Login Manager (ULM)
 • Mjetet e menaxhimit në largësi
  iWEMC (iW Enterprise Management Console)
  eMaintenance
  Content Delivery System
 • Softueri i skanimit
  ScanGear 2 rrjeti me ngjyra
 • Mjetet e optimizimit
  Mjet i Konfigurimit të Drajverit Canon
 • Platforma
  MEAP (Multifunctional Embedded Application Platform)

Specifikimet e kontrolluesit të printimit "Fiery"

 • Opsional/standard
  Opsional
 • Emri
  imagePRESS Server M20 (Embedded)
 • Rezolucioni i printimit (dpi)
  1200 x 1200, 600 x 600
 • Gjuha/gjuhët e përshkrimit të faqes
  Adobe PS3, PCL6
 • Memoria
  8 GB (2 x 4 GB)
 • Njësia e diskut
  500 GB SATA
 • Shpejtësia e procesorit
  Intel Pentium G5400 (3,7 GHz)
 • Sistemi
  Fiery FS500
 • Fontet
  PS: 138 Fonte
  PCL: 113 Fonte
 • Sistemet e mbështetura operative
  Windows® 7 64 bit/Windows 8.1 64 bit/Windows10 64 bit/
  Windows11/Windows Server 2008 R2 vetëm 64bit/Windows
  Server 2012 vetëm 64bit/ Windows Server 2012 R2 vetëm 64bit
  /Windows Server 2016 64bit/Windows Server 2019
  64bit/Windows Server 2022 64bit/ MAC OS
  (10.14, 10.15, 11.0, 12)
 • Ndërfaqja
  2 x Ethernet (1000Base-T/100Base-TX/10Base-T), USB3.0 x 2 (prapa), USB2.0 x 4 (prapa)
 • Protokollet e rrjetit
  TCP/IP (FTP, SMTP, POP, HTTP, SNMP, LDAP, SLP, SMB,
  LPD, IPP, WS-Discovery, Bonjour, Direct Mobile Printing,
  Port9100, SNTP, 802.1X, DHCP, DNS, NTP)
 • Direct Print
  PDF1.7, EPS, TIFF6, JDF1.4/JMF (opsionale)
 • VDP
  FreeForm v1/v2.1
 • Veçoritë standarde të kontrollorit të printimit Fiery
  Fiery Command WorkStation6 / Paper Catalog / Fiery
  Spot-On / Fiery Remote Scan / Fiery Hot Folders & Virtual
  Printerë
 • Opsione të kontrollorit Fiery Print
  Fiery Impose / Fiery Compose / Fiery Impose dhe
  Compose / Fiery Job Expert dhe PDF Processing Kit
 • Platforma HW
  E500
 • Sistemi operativ bazë
  Debian of Linux
 • Energjia
  AC100-240V, 50HZ/60HZ, 3.0A (100V) - 1.3A (240V)
 • Konsumi maksimal i energjisë
  55W
 • Përmasat (gjer.×thell.×lar.)
  297 x 90 x 272 mm
 • Pesha
  Vetëm njësia Fiery (me pllakë): afro 5,5 kg

Pjesët e konsumit

 • Kutia/kutitë e bojës
  Toner T07 BK/C/M/Y
 • Rendimenti i vlerësuar i tonerit
  Toner T07 BK: 54,500 faqe
  Toner T07 C/M/Y: 37,500 faqe

Opsionet e furnizimit të letrës

 • Pako Letrash
  POD Deck Lite-C1
  Kapaciteti i letrës: 3500 fletë (80 g/m2)
  Tipi i letrës: e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, e trashë, me ngjyra,
  Me shpim paraprak, me kokë, me lidhje, skedë, transparencë, etiketë
  me veshje, me reliev, me gjurmim, zarf*
  Madhësitë e letrës: A3, B4, A4, A4R, B5, B5R, A5R, SRA3, 11”x17”,
  LGL_R, LTR, LTR_R, EXE, STMT_R, 12”x18”, 13”x19”, 8K, 16K,
  16K_R, Envelope [No.10(COM10), Monarch, DL, ISO-C5],
  Përmasa të posaçme (139,7×148,0 mm deri në 330,2×487,7 mm)
  Pesha e letrës: 52-350 g/m2
  Burimi i energjisë: 220-240 V, 50/60 Hz, 1,2 A
  Përmasat (gj-th-l): 633 x 686 x 574 mm (lidhur
  me njësinë kryesore) Pesha: rreth 68 kg
  * Kërkon ENVELOPE FEEDER ATTACHMENT-G1
   
  Paper Deck Unit-E1
  Kapaciteti i letrës: 3500 fletë (80 g/m2)
  Tipi i letrës: e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, e trashë, me ngjyra,
  me shpim paraprak, me kokë, me lidhje
  Përmasat e letrës: A4, B5, LTR*
  Pesha e letrës: 52-256 g/m2
  Burimi i energjisë: Nga njësia kryesore
  Përmasat (gj-th-l): 340 x 630 x 572 mm (lidhur
  me njësinë kryesore) Pesha: rreth 34 kg
  * Ndryshimi i përmasave të materialit kërkon teknikë servisi

Opsionet e daljes

 • Sirtari i kopjimit
  Copy Tray-R2
  Siguron një sirtar të thjeshtë për nevojat bazë të daljes.
  Kapaciteti: 250/100 fletë (1 anë/2 anë, 80 gsm)
 • Përfundues me kapje
  Staple Finisher-AC1
  Kapaciteti i sirtarit (me letër 80 gsm):
  Sirtari i sipërm: A4, A5, A5R, A6R, B5: 250 fletë
  SRA3, A3, A4R, B4, B5R: 125 fletë
  Zarf: 30 fletë
  Sirtari i mesëm: njësoj si sirtari i sipërm
  Sirtari i poshtëm: A4, A5, A5R, B5: 3000 fletë
  SRA3, A3, A4R, B4, B5R: 1500 fletë
  A6R: 250 fletë
  Envelope: Monarch: 30 fletë, COM10 No.10, DL, ISO-C5: 100 fletë
  Pesha e letrës:
  Sirtari i sipërm: 52-256 gsm
  Sirtari i mesëm: njësoj si sirtari i sipërm
  Sirtari i poshtëm: 52 deri 350 gsm
  Pozicioni i kapëses: këndor, dysh
  Kapaciteti i Kapëses
  A4/B5: 65 fletë (52 deri në 90 g/m2)
  A3/A4R/B4: 40 fletë (52-90 g/m²)
  Kapësja ekonomike:
  A3/A4: 10 fletë (52 deri 64 gsm)
  8 fletë (65 deri 81,4 gsm)
  6 fletë (82 deri 105 gsm)
  Kapëse sipas kërkesës: 65 fletë (52-90 g/m²)
  Ushqimi elektrik: nga njësia kryesore
  Përmasat (Gj x Th x L): 656 mm × 623 mm × 1195 mm (kur zgjaten sirtari zgjatues dhe sirtari rrotullues)
  Pesha: Rreth 36 kg
   
  Staple Finisher-AG1
  Nevojitet Accessory Interface Kit-A2
  Kapaciteti i sirtarit (me letër 80 gsm):
  Sirtari i sipërm: SRA3, A3, A4, A4R, A5R, A5, A6R, B4, B5, B5R: 1,000 fletë (64 deri 324gsm), 200 fletë (325 deri 350gsm)
  Sirtari i poshtëm: A4, B5: 2,000 fletë (64 deri 324gsm), 400 fletë (325 deri 350gsm)
  SRA3, A3, A4R, B4 : 1,000 fletë (64 deri 324gsm), 200 fletë (325 deri 350gsm)
  B5R: 1,000 fletë (64 deri 324gsm), 400 fletë (325 to 350gsm)
  Sirtari i poshtëm (modaliteti i mbushjes me kapacitet të lartë): A4, B5: 4,000 fletë
  A4R, B5R : 2,000 fletë
  A3, B4 : 1,500 fletë
  SRA3 : 1,000 fletë
  Pesha e letrës: 52 deri në 350 g/m2
  Pozicioni i kapëses: këndor, dysh
  Kapaciteti i kapëseve (duke përfshirë Staple On Demand):
  A4/B5: 100 fletë (52 deri në 80 gsm)
  A3/A4R/B4/B5R: 50 fletë (52 deri 81.4 gsm)
  Ushqimi elektrik: 220-240V/8A 50/60Hz
  Përmasat (gj-th-l): 860 x 792 x 1.239 mm (kur sirtari zgjatues është i hapur)
  Pesha: Rreth 130 kg
 • Përfunduesi i broshurave
  Booklet Finisher-AC2
  (Përfshin specifikimet e mësipërme bazë të kapëses "Staple Finisher-AC1")
  Madhësia e letrës së qepjes: A3, A4R, B4, madhësi e personalizuar (195,0 x 270,0 mm deri në 304,8 x 457,2 mm)
  Kapaciteti i kapëseve të qepjes: 20 fletë × 10 komplete (52-81,4 g/m²) (duke përfshirë 1 letër kapaku deri në 256 g/m²)
  Kapaciteti i tufës së palosur pa kapëse: deri në 3 fletë (52 deri në 105 gm2)
  Ushqimi elektrik: nga njësia kryesore
  Përmasat (Gj x Th x L): 656 mm × 623 mm × 1195 mm (kur zgjaten sirtari zgjatues dhe sirtari rrotullues)
  Pesha: Rreth 60 kg
   
  Booklet Finisher-AG1
  Nevojitet Accessory Interface Kit-A2
  (Përfshin specifikimet e mësipërme bazë të kapëses "Staple Finisher-AG1")
  Madhësia e letrës së qepjes: SRA3, A3, A4R, B4, madhësi e personalizuar (210,0×279,4 mm deri në 330,2×487,7 mm)
  Kapaciteti i kapëseve për qepje: 25 fletë (52 deri 8o gsm) (duke përfshirë 1 fletë kapaku)
  Ushqimi elektrik: 220-240V/8A 50/60Hz
  Përmasat (gj-th-l): 1.060 x 792 x 1.239 mm (kur sirtari zgjatues është i hapur)
  Pesha: Rreth 180 kg
 • Palosja e letrës
  Paper Folding Unit-K1
  Nevojitet Staple Finisher-AG1 ose Booklet Finisher-AG1
  Lloji i mbështetur i palosjes: palosje Z, C, Z fizarmonikë, 
  dopjoparalele, përgjysmë
  Lloji i pranueshëm i letrës: e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, me ngjyra, me lidhje
  Madhësitë e pranueshme e letrës: 
  Palosje Z: e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, me ngjyra: A3,A4R,B4
  Palosja C/Z fizarmonikë/dopjoparalele/përgjysmë: 
  A4R
  Pesha e pranueshme e letrës: 
  Palosje Z/palosje C/palosje Z fizarmonikë / palosje përgjysmë : 52 deri 105 gsm
  Palosja dopjoparalele: 52 deri 90 gsm
  Burimi elektrik: nga finitori
  Përmasat (Gj x Th x L): 336 × 793 × 1190 mm 
  (vendosur në pajisje)
  Pesha: Rreth 71 kg 
 • Futja e dokumentit
  Document Insertion Unit-R1
  Nevojitet Staple Finisher-AG1 ose Booklet Finisher-AG1
  Numri i sirtarëve: 2
  Kapaciteti i sirtarit: Deri 100 fletë (me letër 80 gsm)
   Sirtari i sipërm: deri 200 fletë
   Sirtari i poshtëm: deri 200 fletë
  Lloji i pranueshëm i letrës: e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, me ngjyra, e rëndë
  me veshje, me relieve, me lidhje, me shpim, me kokë, skedë
  Madhësitë e pranueshme të letrës: SRA3, A3, A4, A4R, A5, A5R, A6R,
  B4, B5, B5R
  Pesha e Pranueshme e Letrës: 52 deri në 300 gsm
  Burimi i energjisë: 100-240V/50/60Hz 1,0A
  Përmasat (gj-th-l): 336×793×1407 mm
  (montuar në pajisje: gjerësia pa sirtarin e dokumenteve)
  Pesha: Rreth 61 kg
   
  Document Insertion/Folding Unit-K1
  Nevojitet Staple Finisher-AC1 ose Booklet Finisher-AC2
  Numri i sirtarëve: 1
  Tipi i mbështetur i palosjes: palosje Z, palosje C
  Lloji i pranueshëm i letrës:
  Njësia e futjes: e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, me ngjyra, e rëndë, me veshje
  me reliev, me lidhje, me kokë, skedë
  Palosje Z/C: e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, me ngjyra
  Madhësitë e pranueshme e letrës:
  Njësia e futjes: SRA3, A3, A4, A4R, B4, B5, B5R
  Palosje Z: A3, A4R, B4
  Palosja C: A4R
  Pesha e pranueshme e letrës:
  Njësia e futjes: 60 deri në 256 gsm
  Palosja Z/C: 60-105 g/m²
  Kapaciteti i sirtarit (me letër 80 g/m²):
  Futja: deri në 100 fletë
  Palosja Z*: A3, B4: 30 fletë
   A4R: 10 fletë
  Palosja C: A4R: 40 fletë
  * Dalja e palosjes Z te Staple Finisher-AC1 ose Booklet Finisher-AC2
  Burimi i energjisë: 100-240V/50/60Hz 1,0A
  Përmasat (gj-th-l): 247×679×1.242 mm
  (montuar në pajisje: gjerësia pa sirtarin e dokumenteve)
  Pesha: Rreth 76 kg
 • Shpuesi i vrimave
  4 Hole Puncher Unit-A1
  Nevojitet STAPLE FINISHER-AC1 ose BOOKLET FINISHER-AC2
  4 vrima (SWE)
  Pesha e letrës: 52-300 g/m2
  Përmasat e letrës: A3, A4, A4R, B4, B5, B5R
  Burimi i energjisë: Nga finitori
   
  Puncher Unit-BT1 (2/F4H)
  Kërkon ose STAPLE FINISHER-AG1, ose BOOKLET FINISHER-AG1
  2 ose 4 vrima (FRN)
  Pesha e letrës: 52-300 g/m2
  Përmasat e letrës: 2 vrima A3, A4, A4R, A5L, B4, B5, B5R, përmasa 
  të lira (182 x 182 mm deri 297 x 432.0 mm pa 203 x 257 
  mm deri 297 x 270 mm); 4 vrima A3, A4, B4, B5, përmasa të lira 
  (257×182 mm deri në 297×432 mm)
  Burimi i energjisë: Nga finitori
   
  Puncher Unit-BU1 (S4H)
  Kërkon ose STAPLE FINISHER-AG1, ose BOOKLET FINISHER-AG1
  4 vrima (SWE)
  Pesha e letrës: 52-300 g/m2
  Madhësia e letrës: A3, A4, A5L, B4, B5, përmasa të lira (257 x 182 
  mm deri 297 x 432 mm)
  Burimi i energjisë: Nga finitori
   
  2/4 Hole Puncher Unit-A1
   Nevojitet Staple Finisher-AC1 ose Booklet 
  Elementi i përfundimit-AC1
  Dy ose katër vrima
  Pesha e pranueshme e letrës së shpimit: 52 deri në 300 gsm
  Madhësia e pranueshme e letrës së shpuar: 
  Dy vrima A3, A4, A4R, A5, B4, B5, B5R
  Katër vrima A3, A4
  Burimi i energjisë: Nga finitori
 • Prerësi i broshurave
  Booklet Trimmer-G1
  Nevojitet Booklet Finisher-AG1
  Madhësitë e pranueshme të letrës: Përmasa standarde: SRA3, A3, A4R, B4
  Përmasa të posaçme: 210.0x279.4 mm deri 330.2x487.7 mm
  Kapaciteti i sirtarit të mbetjeve: afro 5000 fletë 
  Pesha e Pranueshme e Letrës: 52 deri në 220 gsm
  Sasia e prerjes: 2 deri 28 mm
  Burimi elektrik: nga finitori
  Përmasat (gj-th-l): 1,933 × 794 × 1,044 mm
  (montuar në pajisje: gjerësia pa konvejerin me rrip)
  Pesha: Rreth 152 kg

Aksesorët harduerikë

 • Lexuesit e kartave
  Copy Card Reader-F1
  Copy Card Reader Attachment-A4
 • Të tjera
  Utility Tray-B1
  Printer Cover-H2
  Tab Feeding Attachment-F1
  Numeric Keypad-A2
  Accessory Interface Kit-A2
  Finisher Jogger Kit-A1
  Side Guide Plate Fixing Bracket-A1
  Envelope Feeder Attachment-H1
  Envelope Feeder Attachment-F1
  Envelope Feeder Attachment-G1
  Stack Bypass Alignment Tray-D1
  Sirtari i gjatë i fletëve-B1
  Paper Deck Path Kit-B1
  Finisher Long Sheet Catch Tray-B1
  Inserter Option controller Kit-A1
  Film antimikrobial
  Copy Card Reader Attachment-A5

Opsionet e sigurisë

 • Sigurua e të dhënave
  Memory Mirroring Kit-A1
  1TB SSD-A1
  250GB SSD-A1 (përdorimi me "Memory Mirroring Kit-A1")

Opsionet e sistemit dhe të kontrollorit

 • Aksesorët e printimit
  PCL International Font Set-A1
  imagePRESS PS Printer Kit-G1
 • Printimi i barkodeve
  Barcode Printing Kit-D1
 • Kontrollori me bazë "EFI-Fiery"
  imagePRESS Server M20
 • Opsionet e kontrollorit me bazë "EFI-Fiery"
  Fiery Impose
  Fiery Compose
  Fiery Impose and Compose
 • Aksesorët e sistemit
  Copy Control Interface Kit-A1
  Connection Kit-A4 për Bluetooth LE
  Serial Interface Kit-K3
 • Aksesorët e faksit
  Super G3 FAX Board-AX1
  Remote Fax Kit-A1
  IP FAX Expansion Kit-B1

Opsione të tjera

 • Fisheku i kapëses
  Staple-N1, Staple-P1, Staple Cartridge-X1, Staple Cartridge-Y1
 • Aksesorët e aksesit
  ADF Access Handle-A1
  Voice Guidance Kit-G1
  Voice Operation Kit-D1