Large Format Photo Printer

Printerë fotografikë të formatit të madh

Printerë fotografikë dhe prerës profesionalë të formatit të madh për artet e bukura dhe fotografi mahnitëse.

KËRKONI INFORMACIONE

Cilësi mahnitëse, produktivitet maksimal

Printerët fotografikë të formatit të madh nga Canon janë idealë për prodhimet e jashtëzakonshme të ditëve tona dhe veprat e galerive të së ardhmes.

Photography and fine art printer

Printerët e fotografisë dhe artit

Krijoni printime të jashtëzakonshme me madhësi nga 17" (A2) deri në 60", me ngjyra të gjalla e të sakta.

Shikoni gamën

Photography and fine art printer
Flatbed printer

Printerët me shtrat të sheshtë

Printime të gjithanshme me madhësi standarde ose ekstra të mëdha të tavolinës si dhe boja e bardhë dhe/ose lustra opsionale.

Shikoni gamën

Flatbed printer
Flatbed cutter

Prerësit me shtrat të sheshtë

Sisteme prerjeje të automatizuara që japin cilësi të jashtëzakonshme në prerje.

Shikoni gamën

Flatbed cutter

Prezantimi i përdorimit të printerit me shtrat të sheshtë

Zbuloni se çfarë materialesh të mrekullueshme mund të printoni nga një printer me shtrat të sheshtë Océ Arizona

Flatbed Printer Application Showcas

Cilësi maksimale nga fillimi deri në fund

Printerë të formatit të madh me 12 ngjyra dhe pa kompromise për spektrin më të lartë ngjyrave për rezultate të jashtëzakonshme për artet e bukura dhe fotografitë

Ultimate quality from input to outpu

Ngjyra të gjalla pa kompromise

Rezultate të bukura pa kompromise - bojërat LUCIA PRO me 12 ngjyra për ngjyrat më të pasura dhe më shprehëse

Vivid quality without compromis

Softueri përkatës

Nxitni produktivitetin dhe përballoni afatet më të vështira me softuerin tonë kryesor në këtë industri.

Produktet alternative

Nuk është ajo që po kërkoni? Ne kemi printerët e duhur për rritjen e biznesit tuaj, për çdo nevojë që mund të keni.

Related Services

Shërbimet përkatëse

Pavarësisht nga sfidat e biznesit tuaj, ne kemi zgjidhjet dhe shërbimet për t'ju mbështetur