Flatbed Cutters Hero

Prerësit me shtrat të sheshtë

Mundësi të automatizuara për përfundimin e detyrave për printimet e grafikave prezantuese në materiale multimediale solide ose elastike.

Mundësi të gjithanshme, produktivitet dhe cilësi të mrekullueshme e prerjes

Optimizoni fluksin e punës për proceset e përfundimit për formate të mëdha me ploterët prerës me shtrat të sheshtë, të automatizuar dhe plotësisht të integruar, për materialet tuaja të grafikave prezantuese.

Produkte dhe shërbime përkatëse

Nuk është ajo që po kërkoni? Ne kemi printerët, softuerët dhe më shumë për rritjen e biznesit tuaj, për çdo nevojë që mund të keni.