Printerë të formatit të gjerë

Printerët me shtrat të sheshtë

Printerë të besueshëm me shtrat të sheshtë të formatit të madh për grafika të jashtëzakonshme në
materiale multimediale solide dhe elastike

Multi-coloured abstract print image

#ÇLIRONIPRINTIMIN

Zbuloni mundësi krejtësisht të reja printimi

Nuk ka qenë asnjëherë një moment kaq emocionues për të çliruar printimin #UNLEASHPRINT në biznesin tuaj

Softueri përkatës

Desktop computers displaying images

Softuer për fluksin e punës për grafikat prezantuese

Rezultate dhe menaxhim uniform i ngjyrave nga përgatitja e deri te përfundimi i detyrave

Desktop computers displaying print work

Softuer për menaxhimin e dyqaneve të printimit

Modernizoni prodhimin e printimeve për printerët e detyrave dhe reprografët

Produktet që kanë lidhje

Flatbed cutter

Prerësit me shtrat të sheshtë

Idealë për mbarimin e automatizuar të printimeve të shfaqjeve grafike në materiale multimediale solide ose elastike

Signage & postage printer

Printerë për tabela dhe posterë

Gjithçka që ju nevojitet për të printuar postera, tabela dhe grafika prezantuese cilësore

Photography & fine art printer

Printerët e fotografisë dhe arteve të bukura

Idealë për printimin e fotove, arteve dhe aplikimeve të bëra me porosi

CAD & GIS plotter

Plotera CAD dhe GIS

Plotera automatikë CAD dhe GIS që integrohen lehtësisht në fluksin tuaj të punës

Speciality & Industrial printer

Speciale dhe industriale

Ideal për procesin e prodhimeve të printimit jashtë tregut të grafikave prezantuese

Proofing printer

Printerët e korrigjimeve

Cilësia e vazhdueshme dhe ngjyrat e sakta që ju nevojiten për punë korrigjimi kërkuese

Shtretër të sheshtë dhe të shpejtë që ofrojnë mundësi të reja printimi

Na kontaktoni tani