iR-ADV_C355i

Seria Canon imageRUNNER ADVANCE C255/C355

Pajisje me shumë funksione A4 me ngjyra që janë ideale për zyrat me ngarkesë të lartë pune me punonjës të shpejtë që kërkojnë lidhje, shpejtësi, qëndrueshmëri dhe cilësi në printime.

Kërkoni informacione

Fuqi nga një burim kompakt

Shpejtësia, veçoritë e shumta dhe mundësitë elastike të lidhjes vijnë si standarde me këtë gamë të pajisjeve me shumë funksione A4 me ngjyra, duke i bërë ato ideale për mjediset moderne të punës së përditshme që kërkojnë aftësi nga fillimi deri në fund për menaxhimin dhe përfundimin e dokumenteve.

Canon imageRUNNER ADVANCE C255i

Një pajisje e gjithanshme me shumë funksione A4 me ngjyra me një ekran të madh me ngjyra me prekje, skanimin e shpejtë dhe mundësi elastike të lidhjes, të gjitha këto në platformën konsistente të imageRUNNER ADVANCE. Ideale për zyrat me ngarkesë të lartë pune që kërkojnë një zgjidhje kompakte.

Specifikimet

Speed

25 faqe/min

Printimi i shpejtë me ngjyra në A4

Touch-screen

Ekran me prekje 10,1”

Paneli me ngjyra WVGA 10,1" (25,7 cm)

Function

Printim, kopjim, skanim

Ruajtje, dërgim dhe fakse opsionale

Documents

2300 fletë

Kapaciteti maksimal i medias

Security

Siguri e besuar

Mbajini të sigurta dokumentet tuaja

Connectivity

Lidhshmëria

Punoni me pajisjet celulare

Monitoring

Monitorimi

Menaxhimi i lehtë i pajisjes dhe i grupit të pajisjeve

Finishing

Dalja

Përfundimi me kapëse

Shikoni specifikimet e plota

iR-ADV C255i

Canon imageRUNNER ADVANCE C355i

Një pajisje me shumë funksione e shpejtë A4 me ngjyra me veçori të mrekullueshme - ideale për zyrat me ngarkesë të lartë pune. Përfitoni nga ekrani i madh me ngjyra me prekje, skanimi i shpejtë dhe mundësi elastike të lidhjes, të gjitha këto në platformën konsistente të imageRUNNER ADVANCE.

Specifikimet

Speed

35 faqe/min

Printimi i shpejtë me ngjyra në A4

Touch-screen

Ekran me prekje 10,1”

Paneli me ngjyra WVGA 10,1" (25,7 cm)

Function

Printim, kopjim, skanim

Ruajtje, dërgim dhe fakse opsionale

Documents

2300 fletë

Kapaciteti maksimal i medias

Security

Siguri e besuar

Mbajini të sigurta dokumentet tuaja

Connectivity

Lidhshmëria

Punoni me pajisjet celulare

Monitoring

Monitorimi

Menaxhimi i lehtë i pajisjes dhe i grupit të pajisjeve

Finishing

Dalja

Përfundimi me kapëse

Shikoni specifikimet e plota

iR-ADV C355i

Canon imageRUNNER ADVANCE C355iFC

Një pajisje e shpejtë me shumë funksione A4 me ngjyra që do të vlerësohet shumë nga zyrat me ngarkesë të lartë pune, me një ekran të madh me ngjyra me prekje, skanimin e shpejtë dhe mundësi elastike të lidhjes, të gjitha këto në platformën konsistente të imageRUNNER ADVANCE.

Specifikimet

Speed

35 faqe/min

Printimi i shpejtë me ngjyra në A4

Touch-screen

Ekran me prekje 10,1”

Paneli me ngjyra WVGA 10,1" (25,7 cm)

Function

Printim, kopjim, skanim

Ruajtje, dërgim dhe fakse

Documents

2300 fletë

Kapaciteti maksimal i medias

Security

Siguri e besuar

Mbajini të sigurta dokumentet tuaja

Connectivity

Lidhshmëria

Punoni me pajisjet celulare

Monitoring

Monitorimi

Menaxhimi i lehtë i pajisjes dhe i grupit të pajisjeve

Finishing

Dalja

Përfundimi me kapëse

Shikoni specifikimet e plota

iR-ADV_C355iFC

Canon imageRUNNER ADVANCE C355P

Një printer i shpejtë A4 me ngjyra që do të vlerësohet shumë nga zyrat me ngarkesë të lartë pune, me një ekran të madh me ngjyra me prekje dhe mundësi elastike të lidhjes, të gjitha këto në platformën konsistente të imageRUNNER ADVANCE.

Specifikimet

Speed

35 faqe/min

Printimi i shpejtë me ngjyra në A4

Touch-screen

Ekran me prekje 10,1”

Paneli me ngjyra WVGA 10,1" (25,7 cm)

icon

Efikase

Printoni dhe ruani

Documents

2300 fletë

Kapaciteti maksimal i medias

Security

Siguri e besuar

Mbajini të sigurta dokumentet tuaja

Connectivity

Lidhshmëria

Punoni me pajisjet celulare

Monitoring

Monitorimi

Menaxhimi i lehtë i pajisjes dhe i grupit të pajisjeve

Finishing

Dalja

Përfundimi me kapëse

Shikoni specifikimet e plota

iR-ADV_C355P