Seria "Canon i-SENSYS MF440"

Modernizojeni biznesin tuaj të vogël ose të mesëm me këta printerë laseri bardhezi shumëfunksionalë dhe kompaktë

Kërkoni informacione

Canon i-SENSYS MF440 series

Printerë shumëfunksionalë bardhezi për bizneset e vogla

Krijuar për bizneset e vogla dhe të mesme, këta printerë laseri bardhezi shumëfunksionalë ofrojnë shpejtësi, qëndrueshmëri dhe mundësi lidhjeje. Me komandat e personalizueshme dhe printimin e siguruar me PIN, nuk ka qenë kurrë më parë kaq e lehtë të maksimizioni potencialin e biznesit tuaj.

Shkarkoni fletën e të dhënave

Range

Një gamë printerësh një- dhe shumëfunksionalë me ngjyra, me komanda intutitive dhe shpejtësi të larta printimi

Shikoni videon

Zgjidhje me një prekje, për produktivitet të mëtejshëm

Biblioteka unike e aplikacioneve "Canon i-SENSYS" ju bën të mundur personalizimin e lehtë të butonave të funksioneve në ekranin e madh 5" LCD me prekje - që të plotësoni nevojat tuaja konkrete dhe të rrisni produktivitetin me komandim të shpejtë e me një prekje të detyrave ditore.

Garanci 3-vjeçare

Përqendrohuni te biznesi, falë qetësisë që ju ofron garancia jonë 3-vjeçare

Lexoni më shumë

3 Year Warranty

Canon i-SENSYS MF443dw

Një printer bardhezi shumëfunksional i optimizuar për biznese të vogla dhe të mesme. Rezistent, i qëndrueshëm dhe i shpejtë, modeli MF443dw përmban edhe komanda të personalizueshme dhe mundësi lidhjeje portative.

Specifikimet

Superior print speeds

Shpejtësi superiore printimi

38 fq/min njëanësh në A4

User-friendly controls

Komanda praktike

Ekran me prekje 12,7 cm LCD

Mobile printing

Printimi portativ

Mbështet "Android" dhe "iOS"

Sleek design

Dizajn elegant

Model kompakt që kursen vend

Security

Siguria

Lëshim dokumentesh me PIN

Application Library

Katalogu i aplikacioneve

Aplikacione të personalizueshme në ekran

Improved toner cartridges

Fishekë të përmirësuar toneri

Cilësi e lartë dhe pa kokëçarje

3-in-1 device

Pajisje 3-në-1

Printim, kopjim dhe skanim

Shikoni specifikimet e plota

MF443dw

Canon i-SENSYS MF445dw

Printim, skanim, fotokopjim dhe faks nga ky model kompakt që përfiton dhe nga komandat e personalizueshme, skanimi njëkalimësh dyanësh dhe opsionet praktike të printimit nga pajisje portative.

Specifikimet

True multifunctionality

Shumëfunksionalitet i vërtetë

Printim, kopjim, skanim dhe faks

Rapid print speeds

Shpejtësi të larta printimi

38 fq/min njëanësh në A4

Intuitive control

Komandim intuitiv

Ekran me prekje 12,7 cm LCD

Mobile printing

Printimi portativ

Mbështet "Android" dhe "iOS"

Compact design

Dizajn kompakt

Model kompakt që kursen vend

Secure printing

Printimi i sigurt

Lëshim dokumentesh me PIN

Application Library

Katalogu i aplikacioneve

Aplikacione të personalizueshme në ekran

Enhanced toner cartridges

Fishekë të përmirësuar toneri

Cilësi e lartë dhe pa kokëçarje

Shikoni specifikimet e plota

MF445dw

Canon i-SENSYS MF446x

Tejet produktiv dhe efikas, modeli MF446x përmban edhe komanda të personalizueshme, mundësi lidhjeje me valë dhe masat e ndryshme të sigurisë dhe të kursimit të shpenzimeve të "Universal Login Manager (ULM)".

Specifikimet

Rapid print speeds

Shpejtësi të larta printimi

38 fq/min njëanësh në A4

Universal Login Manager

Universal Login Manager

Identifikim përdoruesish dhe mjete për kursimin e shpenzimeve

Straightforward control

Komandim praktik

Ekran me prekje 12,7 cm LCD

Mobile connectivity

Lidhja e pajisjeve celulare

Mbështet "Android" dhe "iOS"

Space-saving design

Dizajn që kursen hapësirë

Model kompakt

Secure printing

Printimi i sigurt

Lëshim dokumentesh me PIN

Application Library

Katalogu i aplikacioneve

Aplikacione të personalizueshme në ekran

3-in-1 model

Modeli 3-në-1

Printim, kopjim dhe skanim

Shikoni specifikimet e plota

MF446x

Canon i-SENSYS MF449x

MF449x i ka të gjitha – printim, skanim, fotokopjim dhe faks në një aparaturë elegante, si dhe me kontroll të rreptë ndaj sigurisë dhe shpenzimeve përmes "Universal Login Manager (ULM)". Komandat e personalizueshme e bëjnë përdorimin edhe më praktik.

Specifikimet

Total multifunctionality

Shumëfunksionalitet tërësor

Printim, kopjim, skanim dhe faks

Rapid print speeds

Shpejtësi të larta printimi

38 fq/min njëanësh në A4

Universal Login Manager

Universal Login Manager

Identifikim përdoruesish dhe mjete për kursimin e shpenzimeve

Straightforward control

Komandim praktik

Ekran me prekje 12,7 cm LCD

Mobile connectivity

Lidhja e pajisjeve celulare

Mbështet "Android" dhe "iOS"

Space-saving design

Dizajn që kursen hapësirë

Model kompakt

Secure printing

Printimi i sigurt

Lëshim dokumentesh me PIN

Application Library

Katalogu i aplikacioneve

Aplikacione të personalizueshme në ekran

Shikoni specifikimet e plota

MF449x

Pjesët e konsumit

Fishekë origjinalë toneri
Fishekët origjinal të tonerit të "Canon" sigurojnë cilësi mahnitëse të fotove dhe rendimente të larta falë tonerit me teknologji të posaçme. Këta fishekë vijnë tanimë me teknologji për vetëheqjen e izolantëve, që të mund t'i ndërroni pastër e pa kokëçarje.

Çmime

Produktet që kanë lidhje