Seria "Canon i-SENSYS MF440"
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Lloji i pajisjes

Pajisje të-gjitha-në-një me laser mono

Funksionet e disponueshëm

MF443dw/MF446x: Printim, fotokopjim, skanim
MF445dw/MF449x: Printim, fotokopjim, skanim dhe faks

Printer

Shpejtësia e printimit

Njëanëshe: deri në 38 fq/min (A4)
Deri në 63,1 fq/min (A5-horizontal)
Dyanëshe: deri në 31,9 in/min (A4)

Metoda e printimit

Printim monokromatik me rreze lazer

Rezolucioni i printimit

600 x 600 dpi

Cilësi printimi me teknologji rafinimi të figurës

Deri në 1200 x 1200 dpi

Koha e ngrohjes

Rreth 14 sekonda ose më pak nga ndezja

Koha e nxjerrjes së printimit të parë

Rreth: 5,5 sekonda ose më pak

Gjuhët e printerit

MF443dw: UFRII, PCL 5c1, PCL6
MF445dw / MF446x / MF449x: UFRII, PCL 5c2, PCL6, Adobe® PostScript

Gërmat

MF443dw: 45 fonte PCL
MF445dw: 45 fonte PCL
136 fonte PostScript
MF446x/MF449x: 93 fonte PCL
136 fonte PostScript

Marzhi i printimit

5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas
10 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas (zarf)

Modaliteti i ruajtjes së bojës

Po

Veçori të avancuara të printimit

MF443dw/MF445dw:
Printimi i sigurt
Printoni nga njësia e memories USB (JPEG/TIFF/PDF)
Gati për Google Cloud Print
iOS: AirPrint, aplikacioni Canon PRINT Business
Android; i certifikuar për "Mopria", aplikacion "Canon PRINT Business", modul "Canon Print Service"

MF446x/MF449x:
Printimi i sigurt
Printoni nga njësia e memories USB (JPEG/TIFF/PDF)
Printimi i barkodeve3
Gati për Google Cloud Print
iOS: AirPrint, aplikacioni Canon PRINT Business
Android; i certifikuar për "Mopria", aplikacion "Canon PRINT Business", modul "Canon Print Service"

Fotokopjues

Shpejtësia e kopjimit

Në një anë (A4): Deri në 38 faqe/min
Në dy anë (A4): Deri në 30,3 ipm

Koha e nxjerrjes së kopjes së parë (FCOT)

ADF (A4): Afro 6,6 sekonda ose më pak
Pllaka e shtypjes (A4): afro 6,4 sekonda ose më pak

Rezolucioni i kopjimit

Deri në 600 x 600 dpi

Modalitetet e kopjimit

Tekst, tekst/fotografi (parazgjedhja), tekst/fotografi (cilësi e lartë), fotografi

Kopjim nga të dy anët

Në 2 anë në 2 anë (automatik)

Kopjimi i shumëfishtë

Deri në 999 kopje

Zvogëlimi/Zmadhimi

25-400% me rritje 1%

Karakteristika të tjera

Spastrimi i kornizës, sistemimi, 2 në 1, 4 në 1, kopjimi i kartës së identifikimit

Skaner

Tipi

Ngjyra

Rezolucioni i skanimit

Optike: Deri në 600 x 600 dpi
E përmirësuar: Deri në 9600 x 9600 dpi

Shpejtësia e skanimit

Në një anë mono: 38ipm (300x600dpi)
Në një anë me ngjyra: 13ipm (300x600dpi)
Në dy anë mono: 70ipm (300x600dpi)
Në dy anë me ngjyra: 26ipm (300x600dpi)

Thellësia e skanimit me ngjyra

24 bitë/24 bitë (hyrje/dalje)

Shkallë gri

256 nivele

Pajtueshmëria

TWAIN , WIA, ICA

Skanim në Email

MF443dw/MF445dw:
TIFF/JPEG/PDF/PDF kompakte/PDF me kërkim
MF446x/449x:
TIFF/JPEG/PDF/PDF kompakte/PDF me kërkim/PDF3 e enkriptuar/PDF (me nënshkrim elektronik)4

Skanimi në renë kompjuterike

TIFF/JPEG/PDF/PNG5

iFAX

ITU-T.37

Faks

Shpejtësia e modemit

33,6 kbps (deri në 3 sekonda/faqe6))

Modaliteti i marrjes

Vetëm faks, Ndërrimi automatik faks/tel, Modaliteti i përgjigjes, Manual

Rezolucioni i faksit

Standard: 200 x 100 dpi
E mirë: 200 x 200 dpi
E shkëlqyeshme: 200 x 400 dpi
Jashtëzakonisht e mirë: 400 x 400 dpi

Kujtesa e FAX-it

Deri në 512 faqe7

Numrat e shpejtë

Deri në 281 numra të shpejtë

Thirrjet në grup/destinacionet

Gjatësia maksimale 299 numra të shpejtë / maks. 299 destinacione

Transmetimi me Sekuencë

Gjatësia maksimale 310 destinacione

Kopje rezervë e kujtesës

Rezervimi i memories së përhershme të faksit (rezervimi me memorien flash)

Faks dyanësh

Po (transmetimi dhe marrja)

Karakteristika të tjera

Transferimi në numër faksi, Aksesi i dyfishtë, Marrja në largësi, Faksi në kompjuter (vetëm tekst), DRPD, ECM, Ritelefonimi automatik, Raportet e aktivitetit të faksit, Raportet e rezultatit të aktivitetit të faksit, Raportet e menaxhimit të aktivitetit të faksit

Mbajtja e medias

Lloji i skanerit

Platen, ADF me 2 anë (një kalim i vetëm)

Futja e letrës (Standarde)

Kasetë me 250 fletë
Sirtar me shumë funksione me 100 - fletë
ADF me 50 fletë

Futja e Letrës (Opsion)

Kasetë me 550 fletë

Dalja e letrës

150 fletë

Llojet e mediave

Letër e thjeshtë, letër e ricikluar, letër e rëndë, letër e hollë, etiketë, kartolinë, zarf

Madhësia e mediave

Kaseta (standarde dhe opsionale):
A4, A5, A5 (horizontale), B5, ligjore, letër, ekzekutive, deklaratë, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, madhësi e personalizuar: min. 105 x 148 mm Maks. 216,0×355,6 mm.

Sirtari shumëfunksional:
A4, A5, A5 (horizontale), A6, B5, ligjore, letër, ekzekutive, deklaratë, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, letër indeksi, zarf (COM10, Monarch, C5, DL), madhësi e personalizuar: min 76,2 x 127 mm maks. 216,0×355,6 mm.

ADF:
A4, A5, A6, B5, ligjore, letër, deklaratë, madhësi të personalizuara: Min. 105 x 128 mm maks. 215,9 x 355,6 mm

Peshat e mediave

Kaseta (standarde dhe opsionale): 60 deri në 120 g/m²
Sirtari shumëfunksional: 60 deri në 163 g/m²+ AC57
ADF: 50 deri në 105 g/m²

Printimi dyanësh

A4, ligjore, letër, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLGL, Foolscap
Madhësi e personalizuar - Min. 210 x 279,4 mm Maks. 216,0×355,6 mm
60 deri në 120 g/m2

Ndërfaqja dhe Programi kompjuterik

Lloji i ndërfaqes

USB 2.0 me shpejtësi të lartë, 10BASE-T/100BASE-TX/1000Base-T, 802.11b/g/n pa tel, Lidhja e drejtpërdrejtë pa tel

Pajtueshmëria e Sistemit të Funksionimit

Windows® 10 / Windows® 8.1 / Windows® 7 / Server® 2019 / Server® 2016 / Server® 2012R2 / Server® 2012 / Server® 2008R2 / Server® 2008
Mac OS X versioni 10.9.5 e lart / Mac OS 10.14 
Linux8

Protokollet e rrjetit

Printimi:
LPD, RAW, Port9100, IPP, IPPS, WSD (IPv4,IPv6)
Skanimi:
Email, SMB, WSD-Scan(IPv4, IPv6), FTP-Scan, iFAX
Shërbimet e aplikacioneve TCP/IP:
Bonjour(mDNS), HTTP, HTTPS, POP para SMTP (IPv4,IPv6)
DHCP, ARP+PING, Auto IP, WINS (IPv4)
DHCPv6 (IPv6)
Menaxhimi:
SNMPv1, SNMPv3 (IPv4,IPv6)
Siguria (me tel):
Filtrimi i adresave IP/Mac, IEEE802.1X, SNMPv3, SSL (HTTPS, IPPS)
Siguria (pa tel):
WEP(64/128 bitë), WPA-PSK(TKIP/AES), WPA2-PSK(AES)
Modaliteti i infrastrukturës:
WEP(64/128 bit), WPA-PSK(TKIP/AES), WPA2-PSK(TKIP/AES)
Modaliteti i pikëhyrjes:
WPA2-PSK(AES)

Administrimi i programit kompjuterik dhe printerit

MF443dw/MF445dw:
Shërbimi i skanimit MF,
Ndërfaqja e përdoruesit në largësi (RUI),
Menaxhimi i ID-së së departamentit,
Mjeti i statusit të tonerit,
iW Management Console: Softeur me bazë serveri për menaxhimin e centralizuar të një sërë pajisjesh.
eMaintenance: RDS e integruar lejon shërbimet eMaintenance në distancë, si për shembull marrjen e matjeve, menaxhimin automatik të pjesëve të konsumueshme dhe diagnostikimin në distancë.
Katalogu i aplikacioneve

MF446x/MF449x:
Shërbimi i skanimit MF,
Ndërfaqja e përdoruesit në largësi (RUI),
Menaxhimi i ID-së së departamentit,
Mjeti i statusit të tonerit,
iW Management Console: Softeur me bazë serveri për menaxhimin e centralizuar të një sërë pajisjesh.
eMaintenance: RDS e integruar lejon shërbimet eMaintenance në distancë si për shembull kapjen e matjeve, menaxhimin automatik të pjesëve të konsumueshme dhe diagnostikimin në distancë.
Mbështetje për "Universal Log-in Manager / uniFLOW online / uniFLOW online Express / uniFLOW"
Katalogu i aplikacioneve

Veçori të përgjithshme

Volumi mujor i rekomanduar i printimit

750 - 4000 faqe në muaj

Cikli i punës

Gjatësia maksimale 80 000 faqe në muaj9

Shpejtësia e procesorit

800 MHz x 2

Kujtesa

1 GB

Paneli i kontrollit

Ekrani LCD me ngjyra dhe me prekje 12,7 cm

Dimensionet me sirtaret (Gj x Th x L)

453 mm x 464 mm x 392 mm

Hapësira e instalimit (Gj x Th x L)

682 mm x 1.083 mm x 895 mm

Pesha

Rreth 17,2 Kg

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)
Lagështira: 20 deri në 80 % RH (pa kondensim)

Burimi i Energjisë

220-240V(±10%) 50/60Hz (±2Hz)

Konsumi i energjisë

Maximumi: Afro 1370 W
Në gatishmëri: Afro 9,4 W
Modaliteti i fjetjes: Afro 0,9 W
Konsumi tipik i elektricitetit (TEC): 1,0 kWh/javë (230 V)10
Për informacione të detajuara në lidhje me rregulloren Lot26, shkoni te: http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx

Niveli i zhurmës

Presioni i tingullit*:
Aktiv: 53 dB
Pasiv: i padëgjueshëm**

Fuqia e tingullit*
Aktiv: 72,2 dB
Pasiv: i padëgjueshëm**

*Emetimi i zhurmës i deklaruar në përputhje me ISO 9296
** I padëgjueshëm do të thotë se niveli i fuqisë së emetimit të zërit për një person në afërsi është më i ulët se standardi absolut për zhurmën në sfond sipas ISO 7779

Pjesët e konsumueshme

Fishekë boje

Fisheku 057 (3100 faqe *)**
Fisheku 057H (10 000 faqe *)**

*Bazuar në ISO/IEC 19752
** Printeri vjen me fishekun 057 (3100 faqe)

Pajisje shtesë / opsione

Artikuj

MF443dw:
CST.Feeding Module-AH1 (kaseta me 550 fletë)
MF445dw:
CST.Feeding Module-AH1 (kaseta me 550 fletë)
Kordon i gjatë TEL 6 Kit (receptori)

MF446x:
CST.Feeding Module-AH1 (kaseta me 550 fletë)
Grup printimi barkodi -E1E
MiCard Multi (lexues karte për identifikimin me RFID ose kartat magnetike me uniFLOW)
Micard Plus (lexues karte për identifikimin me RFID ose kartat magnetike me uniFLOW)
MiCard Attachment Kit-B1
Paketa e veçorisë së sigurisë së dërgimit të PDF-së-E1

MF449x:
CST.Feeding Module-AH1 (kaseta me 550 fletë)
Kordon i gjatë TEL 6 Kit (receptori)
Grup printimi barkodi -E1E
MiCard Multi (lexues karte për identifikimin me RFID ose kartat magnetike me uniFLOW)
Micard Plus (lexues karte për identifikimin me RFID ose kartat magnetike me uniFLOW)
MiCard Attachment Kit-B1
Paketa e veçorisë së sigurisë së dërgimit të PDF-së-E1

  1. Nuk mbështetet një softuer drejtues Canon PCL5e, sidoqoftë komandat PCL5e mbështeten në pajisje.
  2. Nuk mbështetet një softuer drejtues Canon PCL5e, sidoqoftë komandat PCL5e mbështeten në pajisje.
  3. Kërkohet aksesori - Barcode Printing Kit-E1E
  4. Aksesori - Kërkohet Paketa e veçorisë së sigurisë së dërgimit të PDF-së E1
  5. Skanimi me Mjetin e skanimit MF ose aplikacionin Canon PRINT Business
  6. Sipas nr. të grafikut standard ITU-T. 1
  7. Sipas nr. të grafikut standard ITU-T. 1
  8. "'Linux' mbështet edhe printimin, edhe skanimin Ofrohet nga dhjetori 2019."
  9. Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të shkurtojë jetën e produktit
  10. Sipas US ENERGY STAR® versioni 2.0.
Discontinued