Seria "Canon i-SENSYS MF540"

Përfitoni rezultate ultra të shpejta dhe shumëfunksionalitet fleksibël nga një printer laseri bardhezi që ju kursen vend, ideal për bizneset me punë të pandërprerë

Kërkoni informacione

Canon i-SENSYS MF540 series

Një printer fleksibël laseri bardhezi

Plotësoni nevojat e biznesit tuaj me anë të serisë "Canon i-SENSYS MF540": printerë laseri shumëfunksionalë të rendimentit të lartë me shpejtësi të larta printimi, komanda të personalizueshme dhe mundësi praktike lidhjeje portative - idealë për ata që kanë nevojë për një zgjidhje që u kursen dhe vend.

Shkarkoni fletën e të dhënave

Range

Një gamë printerësh një- dhe shumëfunksionalë me ngjyra, me komanda intutitive dhe shpejtësi të larta printimi

Shikoni videon

Zgjidhje me një prekje, për produktivitet të mëtejshëm

Biblioteka unike e aplikacioneve "Canon i-SENSYS" ju bën të mundur personalizimin e lehtë të butonave të funksioneve në ekranin e madh 5" LCD me prekje - që të plotësoni nevojat tuaja konkrete dhe të rrisni produktivitetin me komandim të shpejtë e me një prekje të detyrave ditore.

Garanci 3-vjeçare

Përqendrohuni te biznesi, falë qetësisë që ju ofron garancia jonë 3-vjeçare

Lexoni më shumë

3 Year Warranty

Canon i-SENSYS MF542x

Kurseni vend përmes modelimit kompakt që përmbledh funksione printimi, skanimi dhe fotokopjimi, një gjetje ideale për bizneset produktive që kanë nevojë për një printer laseri bardhezi të rendimentit të lartë.

Specifikimet

Fast print speeds

Shpejtësi të larta printimi

43 fq/min njëanëshe në A4

Application Library

Katalogu i aplikacioneve

Aplikacione të personalizueshme në ekran

Security

Siguria

Hapje e siguruar me PIN për dokumentet

Intuitive controls

Komanda intuitive

Ekran me prekje, me ngjyra, 12,7 cm

Mobile printing

Printimi portativ

Mbështet "Android" dhe "iOS"

Versatile functions

Funksione fleksibël

Printim, skanim dhe fotokopjim

Compact design

Dizajn kompakt

Model i vogël që ju kursen hapësirë

Genuine Canon Toner

Toner origjinal nga Canon

Fishekë cilësie dhe rendimenti të lartë

Shikoni specifikimet e plota

i-sensys-mf542x-frt

Canon i-SENSYS MF543x

Përftoni funksione printimi, skanimi, fotokopjimi dhe faksi nga një printer kompakt, ideal për bizneset që e kanë hapësirën të numëruar. Me mundësi praktike lidhjeje, printim të shpejtë dhe komanda intuitive, modeli MF543x do ta shpjerë produktivitetin një shkallë më lart.

Specifikimet

Fast print speeds

Shpejtësi të larta printimi

43 fq/min njëanëshe në A4

Application Library

Katalogu i aplikacioneve

Aplikacione të personalizueshme në ekran

Security

Siguria

Lëshim dokumentesh me PIN

Intuitive controls

Komanda intuitive

Ekran me prekje, me ngjyra, 12,7 cm

Mobile printing

Printimi portativ

Mbështet "Android" dhe "iOS"

Versatile functions

Funksione fleksibël

Printim, skanim, fotokopjim dhe faks

Productivity

Produktiviteti

Skanim dyanësh njëkalimësh

Genuine Canon Toner

Toner origjinal nga Canon

Fishekë cilësie dhe rendimenti të lartë

NFC pairing

Çiftim me NFC

Lidhje përmes prekjes (vetëm për MF543x)

Shikoni specifikimet e plota

i-sensys-mf543x-frt

Pjesët e konsumit

Fishekë origjinalë toneri
Fishekët origjinal të tonerit të "Canon" sigurojnë cilësi mahnitëse të fotove dhe rendimente të larta falë tonerit me teknologji të posaçme. Këta fishekë vijnë tanimë me teknologji për vetëheqjen e izolantëve, që të mund t'i ndërroni fishekët pastër e pa kokëçarje.

Produktet që kanë lidhje