Canon PIXMA TS8150 Series

Seria Canon PIXMA TS8150

Një pajisje të-gjitha-në-një inteligjente, kompakte dhe plot lidhje me 6 bojëra të veçanta për printimin e fotografive pa bordura me cilësi të mrekullueshme në shtëpi

Galeria

Teknologji inteligjente, printim i mrekullueshëm, lidhje të vazhdueshme - të-gjitha-në-një

E vogël por e fuqishme me një stil të bukur katror, kjo pajisje të-gjitha-në-një me 6 bojëra të veçanta ofron lidhjet inteligjente pa tela dhe të resë kompjuterike si dhe një panel me anim automatik me ekranin me prekje 10,8 cm - kështu që mund të krijoni fotografi të mrekullueshme dhe dokumente të qarta për pak sekonda.

Shikoni specifikimet e plota

Forssa-EU

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

Wi-Fi printing

Përdorni dhe ndani me lidhjen pa tela

Canon PRINT app

Aplikacioni Canon PRINT

6 single inks

6 bojëra unike

10.5 cm touch screen

Ekrani me prekje 10,8 cm

Touch Screen

Printimi drejtpërdrejt në disk

Dual paper feeder

Furnizuesi i dyfishtë i letrës

PIXMA cloud link

Foleja e kartës së memories

Bluetooth

Bluetooth

Shikoni specifikimet e plota

icon

PRITONI DERI NË 170 FAQE MË SHUMË

Me përdorimin e bojërave të përfshira në kuti, seria Canon PIXMA TS8150 printon më shumë se rivali i saj më i afërt.

Zbuloni më shumë

Forssa EUR BLACK WITB

Çfarë ka në kuti

Gjithçka që ju duhet për printime familjare të mrekullueshme - thjesht shtoni letër dhe materiale fotografike.

Printer të-gjitha-në-një - Seria PIXMA TS8150

Montimi i kutive të bojës

Kordoni elektrik

Disku CD-ROM i konfigurimit

Manualet

Regjistrohuni dhe përfitoni edhe më shumë nga printeri juaj!

Fitoni pikë dhe merrni shpërblime ndërsa printoni me bojërat origjinale të Canon. Merreni bojën pikërisht në derën tuaj atëherë kur ju duhet…

Regjistrohuni tani për të zbuluar më shumë.

Print Rewards & Easy Ink Delivery Reminders

Produktet e Canon nxjerrin më të mirën nga njëri-tjetri

Përdorimi i bojërave dhe letrave të Canon me printerin tuaj Canon siguron rezultate të jashtëzakonshme me cilësi laboratori në çdo rast.

Produktet që kanë lidhje

*E pajisur me teknologjinë Bluetooth® me nivel të ulët të energjisë (printimi dhe skanimi me Bluetooth është i disponueshëm vetëm në pajisjet Android). Funksionet e disponueshme me komunikimin Bluetooth dhe aplikacioni Canon PRINT Inkjet/SELPHY nuk janë të garantuara në të gjithë smartfonët Android. Fjala dhe logot Bluetooth® janë marka tregtare të regjistruara që zotërohen nga Bluetooth SIG, Inc. dhe çdo përdorim i këtyre markave nga Canon Inc. bëhet me licencë. Markat tregtare dhe emrat tregtarë të tjerë janë të pronarëve të tyre përkatës.
**Skanimi në renë kompjuterike është i disponueshëm vetëm për përdoruesit e bojërave origjinale të Canon.